Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Ares » čtv říj 21, 2010 10:52 pm

Jenom se tiše usměje. Už o tom nebudeme mluvit. Dnes už ne. vyhlásí rezolutně. Víš, že nádherně voníš? Špičkou nosu jí přejede po tváři a líbne jí na krk, v místě, kde by jí mohla tepat žíla.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv říj 21, 2010 11:03 pm

°Zasměje se protože jí to trochu lechtá. Sice lechtivá není, ale cítí to° Nechceš vědět co to je za vůni °zavrní tajemným hlasem. vyhoupne se mu na klín, takže mu na něm obkročmo sedí. Doufá že jí to bude tolerovat° Můžeš mi říct koho si mlátil? °zeptá se při rozepínání jeho košile. Pohledem krátce sklouzne na jeho ruku pokrytou krví°

(Předpokládám že tam nějakou krev má. Rána se sice zahojila, ale ruku si nemil)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát říj 22, 2010 1:32 pm

Taková poloha mu víc než velice vyhovuje. Její tělo má teď přímo před sebou. Jazykem jí přejede od ramene až na bradavku levého prsu. Počítám, že mi to prozradíš. ušklíbne se, když k ní zvedne hlavu. Rukama jí pomalu přejíždí po páteři odshora až dolů, kde se na zadečku zastaví. Při její otázce překvapeně zamrká. Pak koukne, kam hledí Lana. Téměř na ten dnešní souboj zapomněl. Jenom menší trénink. řekne ledabyle.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pát říj 22, 2010 8:29 pm

°Z části smutně, z části hořce a z části ironicky se usměje° Nasládlý pach den staré mrtvoli. To si nepoznal? °podivuje se trochu° To je totiž to co jsem, den starý umrlec °ušklíbne se. Prstem mu an hruď napíše svoje jméno, kdy začne "L" ozdobnou vlnkou kolem bradavky a poslední "A" zase ukončí další vlnkou kolem druhé bradavky. Dělát soustředěně a trochu se přitom mračí jako malé dítě° Chápu. Srazil si se s tankem a tank to nepřežil °usměje se na něj. °
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát říj 22, 2010 11:59 pm

Na tak starou mrtvolu mi připadáš až příliš živá. opět zaboří nos do záhybů její kůže. Spíš mi to připomíná vůni rudých růží. Vypne hruď proti jejímu prstu, aby tím získal větší kontakt. Mrtvá či žívá, přitáhne si její rty k polibku, i tak z tebe ztrácím hlavu. Jemně jí kousne do rtů, jazykem vklouzne do jejích úst. I tak tě chci. V okamžiku jí povalí do peřin. Dlaní jí zajede mezi stehna a roztáhne nohy. Nebuď na sebe pořád tak přísná, krásko.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon říj 25, 2010 8:54 pm

°Ochotně doširoka roztáhne nohy° Jsem jaká jsem °řekne tichým, trochu smutným hlasem. Obejme ho kolem krku a přitáhne si ho do polibku. Dlouhého, trochu jakoby konejšivého a jemnoho. Hladí ho po zádech jakoby byl veliký kocour. Jednou rukou ho pořád hladí a druhou zajede až pod kalhoty na jeho zadek. Ještě totiž neměla příležitost si ho pořádně ohmatat°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon říj 25, 2010 11:06 pm

Jo, to jsem si všiml. řekne tiše mezi polibky. Jak Lana zajede rukou do jeho kalhot, uvědomí si, že je pořád má na sobě. Až teď začne cítit, že jsou mu poněkud těsné. Pryč s nima. nespokojeně zavrčí zhrubělým hlasem, protože to musí nechat na Laně, jelikož on se rukama podpírá, aby na ni nespadl.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon říj 25, 2010 11:33 pm

°Tiše se zasměje, radostně, vesele. Převalí si ho pdosebe, ale jen a jen proto aby mu rozepnula kalhoty a stáhla je pohodlně dolů, potom si ho zase obrátí na tělo. Je od něho sice hezké že jí dovoluje dominovat, ale nic se nemá přehánět. Dál se tiše směje, tolik se nenasmála už roky, když skoro nesměle hledá jeho penis. Samozřejmě ho nakonec najde a sevře v dlani. Pomalu ho hladí, občas vjede i dozadu na jeho koule a i ty polaská° Můj drahoušek... °zamumlá mu někde u krku. Je nějaká rozněžněná.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv říj 28, 2010 9:12 pm

Ani pořádně nestihne zaregistrovat, jak se dostal na záda a už je Lana opět pod ním. Ty si se mnou děláš, co chceš. řekne poněkud dotčeně. Pořád zapomínám, že jako upír máš velkou sílu. Když se mu Lana směje zamračí se, no v jeho očích není hněv. Je tím spíš pobaven. Ty malá potvůrko. Zasloužila by sis potrestat. ušklíbne se. Když Lana najde jeho penis a začne ho hladit, nezadrží tlumený vzdech. Pohybuje pánví proti jejím rukám. Lano. vydechne jí toužebně do ucha.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte lis 02, 2010 8:16 am

°Když jí nabízí to potrestání vesele jí zableskne v očích. Pustí jeho penis a odstrčí ho takže padne zády na postel. Postaví se na všechny čtyři a vystrčí zadeček do vzduchu, kterým ještě navíc zavrtí° Tak mi naplácej °řekne se smíche v hlase a dál vrtí zadečkem. Vrhá na něj význemné pohledy a několikrát přitom zahýbá obočím. Prostě si hraje°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx