Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 22, 2010 8:32 pm

ššš..*přitiskne jí prsty na rty, pak ji lehce políbí*ty víš, jak nerad se uchyluju k násilí...*vydechne a znovu se trochu odtáhne, aby na ni viděl*ale od tohohle nemohu a nechci couvnout. Nikdy bych se ti nemohl podívat do očí, kdybych se teď vzdal a přenechal právo na tebe jemu...*zavrtí hlavou* není to jen bitka...ale tenhle duel má i svá pravidla a zákonitosti v magii..jako neporušitelný slib...a já jeho výzvu přijal, nejde to vzít zpět...*zaboří prsty do jejích světlounkých vlásků* vždycky jsem uhýbal a nepřineslo to nakonec nic dobrého. ale můžu ti slíbit, že pokud budu mít jen trochu na výběr, tak mu ublížím jak nejmíň to půjde...*zadívá se na ni a prsty ji zvedne bradu, aby jí viděl do očí* a nenechám jeho, aby mě zabil, ne teď, když konečně mám něco, někoho, na kom mi tak záleží...já nebudu ten, kdo to bude chtít ukončit za každou cenu krveprolitím...to ti přísahám..*dopoví pevným hlasem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 22, 2010 9:14 pm

+vyslechne ho a zmítají jí smíšené pocity. Na jednu stranu je moc ráda, že se jí nechce vzdát, ale na druhou stranu má o něj obrovský strach, který to první zcela přehluší+ Ach... ty tvé pevné zásady... vždycky ses jich držel a já si jich u tebe vážila +povzdechne si+ Jak tě znám, budeš se spíš jen snažit bránit, než abys na něj útočil. Jenže Regulus to tak brát nebude. Jde mu o všechno. Bude agresivní... bude se snažit tě zabít. Jde mu jen o jediné, zbavit se soka. Nedochází mu, že pokud by... vyhrál +hlas se jí při tom slově vzpříčí v krku+ stejně by mě nikdy nezískal. Naopak, ztratil by i to přátelství, které teď mezi námi je. Nikdy bych mu to neodpustila. Já nejsem věc, která patří tomu, kdo zvítězil v bitvě +obejme ho kolem krku a dívá se mu zblízka do tváře, její oči jsou plné bolesti, strachu, slz+ Chci zabránit tomu souboji. Za každou cenu. Chci tě živého +probírá se mu ve vlasech a bolavou ruku má položenou na jeho rameni+ Remusi... lásko moje... buď opatrný, prosím. Musíš se mi vrátit zpátky živý+zakryje si tvář v jeho rameni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 22, 2010 9:48 pm

*jen zavrtí hlavou* nemusíš mít strach, že bych se jen bránil. Tím by se nic nevyřešilo. Není to můj první boj, Styx...To, že bude myslet příliš agresivně se mu naopak může vymstít. Vím, že nejsi ničí majetek...*usměje se na ni* a výsledek tebe samotnou ani tvůj názor nezmění. Na to jsi příliš tvrdohlavá...*chytí ji za zdravou ruku a políbí do dlaně* vím že chceš...*přitulí si ji k sobě* ale to nejde...musíš mi věřit...že ho dokážu porazit, čestně, i když je to těžký soupeř...*pohladí ji po vlasech*

Ber to jako nutné zlo, abychom mohli být spolu...*opře si tvář o její skráň* vrátím, slibuju. *šeptne* ale kdyby ne-*zarazí její protesty* kdyby ne hned..*opraví se, podívá se jí upřeně do těch hlubokých očí* chci ti říct jedno... nechci, abych litoval, že jsem ti to nikdy neřekl do očí, když jsem měl možnost...*drží její tvář v dlaních*miluju tě, Styx...*slabě se usměje a pohladí jí něžným pohledem šedých očí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 22, 2010 10:28 pm

Věřím ti. Ani na chvíli jsem nezapochybovala o tvých schopnostech. Vím, že bys byl schopný vyhrát ten souboj. Jenže to Regulus taky. Oba jste zkušení a velice dobří kouzelníci. A proto nechci, abyste si navzájem ubližovali. Mám vás oba velice ráda, každého jinak, ale oba dva. Nesnesu pomyšlení, že se vám něco stane, byť jen zranění. Je to nesmyslné, co děláte +neodpustila si říct mu svůj názor, pak pokrčí rameny+ Vím, že to nemá smysl, že je už dávno rozhodnuto. Jen jsem chtěla, abys věděl, jak to cítím já +stulí se mu do náruče+ Důvěřuji ti, že až se mezi sebou trochu poškádlíte, ukončíš to nesmyslné řádění podle pravidel... bez ztrát na životě +její hlas je najednou klidný, věří, že to Remus dokáže. Že dokáže zastavit bitvu uprostřed boje. Poslouchá, co jí povídá a když jí Remus vyzná lásku, jen sedí a dívá se na něj, jako by špatně slyšela. Nikdy by tohle od něj nečekala. Cítila, že ji miluje, ale nevěřila, že by jí to někdy řekl do očí+ Remusi... +hlas se jí chvěje rozrušením a slzy se jí kutálejí po tváří, ale oči jí září a ústa se široce usmívají. Nenachází žádná vhodná slova, tak ho jen obejme kolem krku a vtiskne mu na rty polibek, trvající celou věčnost. Když se jejich rty konečně oddělí, pohlédne mu do tváře a potichu zašeptá+ Taky tě miluji, Remusi.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 22, 2010 10:40 pm

*stiskne ji v objetí tolik, kolik si může dovolit k jejímu zranění a když se oddělí, setře jí palci ze tváří osamělé slané stopy*já vím..ale to snad není důvod k slzám...*usměje se víc*

(tak už víš, proč se chtěl před soubojem stavit? ;) )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 22, 2010 10:58 pm

(teď už chápu. Remusek je moje zlatíčko :* Ty taky :* )

To jsou ale slzy štěstí a radosti... ty můj hlupáčku. A ty jsou povolené +políbí ho na špičku čumáčku a nepřestává se usmívat, úplně zapomene na svou bolest+ Nikdy mě nepřestaneš udivovat těmi svými nečekanými překvapeními.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 22, 2010 11:26 pm

*zavrtí s tichým smíchem hlavou* tak to pak jo...*opře si čelo o její* jedno velké vlčí překvapení...*vydechne jí tiše do tváře, pak se odtáhne, aby na ni viděl a poznamená* jen nevím, jestli tohle můžu ještě něčím přebít...svraští čelo, pak se k ní zase natáhne a vtiskne ji něžný polibek na rty*

(jsem si takovou "romantik" nemohla odpustit...to je jak z historického románu..chrabrý rytíř před bojem o svou dámu, ji v její ložnici vyzná lásku...akorát ten čumákující Kirin mi do toho...leda by to byl takový "bujný oř" :twisted: )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 22, 2010 11:55 pm

(lách, tak to teda jo, to sis hezky naplánovala. Hele, nesepíšeme spolu nějaký román? Nejdřív dohazovačka, co seznámí hlavní hrdiny, zakoukají se do sebe, ale není jim jejich lásce přáno, pořád jim do vztahu někdo leze, Snape a Malfoy, pak si hlavní hrdinku na čas přetáhne k sobě Black a hrdina se stáhne do hor, kde žije samotářským životem, pak osudové zapadaní listím před domem hlavního hrdiny, kde k sobě konečně najdou cestu, ale jejich štěstí netrvá dlouho, zase se hlásí "původní majitel" a chce soka zabít a vzít si kořist, hlavní hrdina však odvážně bojuje o svoji vyvolenou, předtím však vstoupí do jejího hradu, kde se jí vyzná ze svých citů, pak se vrhne do boje, zvítězí a zabije největšího soka a nakonec si padnou s hrdinkou do náruče a konec bude happyend, ať si čtenářky trochu popláčou. To bude lepší než Angelika:D
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát říj 22, 2010 11:56 pm

Jsem přesvědčena o tom, že ty máš bezednou studnici skvělých a nečekaných nápadů. Co tě znám, tak vždycky něčím překvapíš a to mě s tebou hrozně baví. Jsem zvědavá, co to bude příště +mrkne na něj jedním očkem+ Ale máš pravdu v tom, že tohle se bude jen velice těžko přebíjet +zahihňá se a zase mu oplatí pusinku, nemůže se ho nabažit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 23, 2010 12:17 am

(láách..no, červená knihovna hadr:D ještě na tom trhnem majlant :D)

To já taky..upřímně..*cuknou mu koutky a zavrtá se jí nosem do vlasů, vdechuje její vůni, jako by si ji chtěl odnést s sebou*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx