Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Lanevra » ned pro 26, 2010 6:17 pm

+Když jí to už nudí, vstane hodí na sebe nějakou přijatelnou černou sukni, bílou blůzku a vyrazí někam ven+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 1:37 am

°Vrátí se z Hyperionu domů. Cítí se zvláštně, jako už dlouho ne. Usmívá se, dokonce má chuť si zpívat nebo alespoň poskakovat. Nakonec té touze podlehne a začne poskakovat po pokoji jako malé dítě zatím co se svléká a jde si pomalu lehnout°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 10:47 pm

°Hezky se prospí, vlastně spí celá zbytek noci a většinu dne. Střídavě se jen tak válí, protože je to neskutečně líný tvor. Večer vyleze z postele a jde se prohrabovat svými věcmi. Chvilku času jí zabere než vybere vhodný kousek, ne moc vyzývaví ale rozhodně přiměřeně sexy. Zatím co vybírá popíjí krev kterou jí přinesl skřítek aby byla najedená. Když má vybrané stříbrné polodlouhé šaty a dlouhý průsvitný černý plášť s krajkovími rukávy, zaběhne si ještě do sprchy, nalíčí s eoblékne a jde pro Fred°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte led 11, 2011 7:27 pm

°Doplouží se sem, mrskne lahví na postel a padne vedle ní. Kouká na ni, jak se v ní prach přesypává tam se a sem a mračí se° Proč já musím mít takovou smůlu? °povzdechne si frustrovaně a zajede už do beztak rozcuchaných vlasů° Vždyť jediné co jsem chtěla je mít svůj klid. Nejsem žádná reformátorka nebo vizionářka °mluví si pro sebe, protože tu není nikdy kdo by jí vyslechl. Nikdy nebyl. Potřebuje utišit, tak se zvedne a dojde si pro něco na psaní°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte led 11, 2011 7:37 pm

+po přečtení článku v DV zajde do Lanina pokoje a tiše zaťuká na dveře+ Ahoj, jsem ráda, že jsi v pořádku +obejme ji s úlevou+ Chceš si o tom... co se stalo... promluvit? Nebo se někam chystáš? Schůzka? +zeptá se, když vidí, že ji vyrušila od psaní+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte led 11, 2011 7:53 pm

(Ano si tu vesele depresí a ty jí to tak přerušíš. :-D)

°Zvedne hlavu od psaní, když se na ni Styx tak vrhne° Ahoj mazlíčku. Dodržuješ slib že se uvidíme doma? °pousměje se na ni. Vlasy si už zavázala do drdolu, ale pořád vypadá přešle° Nestalo se nic, co se neděje už roky od doby co jsem se zachovala tak hloupě. Víš °zapečetí dopis° kdybych se mohla vrátit časem, mít vědomosti co mám, tak bych to nikdy neřekla °přidělá dopis sově k nožce a pustí ji° Začít prohlašovat že my nejsem nadřazená rasa byla největší hloupost mého života. Měla jsem si jazyk přišlánout °zarazí se° No, psala jsem Fred jestli by si nevyšla °pokrčí rameny°

(Mimochodem dostala jsem se ke Kavárně)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 11, 2011 9:24 pm

+sova se vrátí zpět, celá udýchaná a rozčarovaná z těch zvláštních věcí co tam měli, tedy z poštovních schránek a nechápavostí místních obyvatel. dopis upustí na postel a sedne si na pelest, aby si pročechrala peříčka+

Drahá Lano,
jedna taková pláž se nachází zrovna nedaleko LA. Je tam nádherně. Budu moc ráda, kdybychom se tam šli projít. Jen napiš kdy tě mám očekávat. Na tebe si udělám čas kdykoliv.
Fred
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » úte led 11, 2011 10:55 pm

(tak stačí mě vypakovat a nechám tě dál v depresích:D)

Taky. Ale spíš jsem si dělala starosti, co je s tebou +sedne si vedle ní+ Chápu, člověk často lituje svých rozhodnutí, které udělal v minulosti. Bohužel ale nejdou změnit. Proč tě to vlastně pronásledovalo, teda... jestli o tom chceš mluvit... +zamrká na ni vesele+ Fred? Všimla jsem si, že jste si padly do oka.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte led 11, 2011 11:31 pm

°Sedne si zase vedle Styx° Nedávno o tom byl článek v DV °připomene jí° Prostě jsem kdysi řekla že uspořádání společnosti v mém světě není udržitelné. Že rpostě upíři nemůžou ostatní vládnout navždy, protože lidé se rychle vyvíjí a brzy upíry doženou. Přidalo se ke mě něco málo mladých, spíše jen tak souhlasně pokyvovali hlavou. Tak mě vyhostili do lidského světa. Myslela jsem si že mám klid, jenže °přeruší jí sova co jí donese psaní. Převezme si ho od ní a vrátí se k tématu° Teď se zdá že si to myslí pár další a z nějakého neznámého důvodu si ze měudělali nějakou duchovní vůdkyni nebo co °rozevře dopis° Nejsem vizionářka ani vůdce, chci jen svůj klid, dokud mě nerozežere čas °řekne depresivně a začte se do dopisu° Ano, Fred je sladké. Nemyslíš? °usměje se na Styx°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 12, 2011 7:47 pm

+sice tomu moc nerozumí, co jí tam vysvětluje, ale pozorně poslouchá+ Myslíš, že teď už jsi v bezpečí? Že se něco podobného už nebude opakovat? +všimne si, jak ji rozptyluje ten dopis+ Fred... sladká? +pozvedne údivem obočí+ Ehm... no... ano... vlastně ano... je sladká +rozesměje se+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx