Komnaty Magnuse Arnara

Moderátor: Styx

Re: Komnaty Magnuse Arnara

Příspěvekod Styx » čtv dub 12, 2012 11:03 pm

+po dvou hodinách přehazování se v posteli ještě pořád nespí. Naštvaně odhodí přikrývku, oblékne si na noční košilku župánek, nic průhledného, přesto sexy, přece nebude nosit babskou noční košili až na paty :D. Vyjde z ložnice, podrbe před dveřmi ležícího a hlídajícího tygříka a zamíří do knihovny, protože ji nic lepšího nenapadne, když nemůže usnout, než si číst. A Nero se za ní líně šourá+

(a v tomhle běhá po studených chodbách kamenného hradu :lol:)
http://www.bexy.cz/img/big/204270-kosil ... 030112.jpg
http://www.bexy.cz/img/big/204240.jpg
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pát dub 13, 2012 12:38 pm

Styx: +Chvíli píše, pak prohlédne výsledek, kriticky odfrkne a svitek hodí do ohně v krbu. Je jako na jehlách. Znovu se napije, přejde k oknu, ke dveřím a zpátky. Nakonec hrdě vztyčí hlavu a rázně vykročí ven, aniž by ho skřítek tentokrát zarazil. Bloudí chodbami hradu až uvidí světlo z pod dveří. Otevře je a vstoupí do knihovny.+

Obrázek

(Taky si zapomněl košili.. :pii :lol: )

+Pohled na Styx v miniaturním oblečku ho na chvíli připraví o řeč.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pát dub 13, 2012 7:37 pm

(kdo má tohleto jako vydržet??? :zed: )

:D
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pát dub 13, 2012 9:23 pm

(No, Styx přece.. :Love :heaven: )

:P
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pát dub 13, 2012 9:54 pm

(Styx možná jo, ale já ne! :D )

+najde si v knihovně nějaké vhodné čtení na noc, Knihu Stínů o černé magii a uvelebí se pohodlně v křesle. Zahloubá se do čtení, že ani nepostřehne, když se Magnus najednou objeví ve dveřích. Až neklidné vrčení Nera, ležícího u jejích nohou ji vrátí z magie do reality. Zvedne hlavu a její zrak se setká s pohledem seversky chladných modrých očí+ Och, Magnusi... +zvolá překvapeně, odloží knihu a zvedne se+ Potřebuješ něco? +zeptá se starostlivě, když jí polonahý host bloumá v noci po hradě:)+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » sob dub 14, 2012 5:01 pm

Styx: +Dívá se na ní pohledem šelmy váhající, zda tak nádherný kus ulovit či ne.+ Ano...+sdělí nakonec prostě.+ Potřebuji. Byl jsem spoután kouzlem a má mysl prahne po léku. Hledal jsem útěchu v runách a verších. Ty však žádnou nepřinesly. Což ty nespíš?+ Náhle udělá dva kroky k ní a aniž by se jí dotkl, stane v její absolutní blízkosti.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » sob dub 14, 2012 9:37 pm

+zachytí jeho vlčí pohled a mimoděk si přitáhne župánek k tělu, nechce ho provokovat ;) . Chvilku se plácá v rozpacích, než mu odpoví+ Možná bych ti mohla pomoct, kdybys mi řekl, o jaké kouzlo se jedná. A co nezvládnu já, zeptám se knih +kývne ke knihovně za sebou+ Runy? Verše? …. Překvapuješ mě. Nikdy bych neřekla, že takový válečník jako ty čte básně +zaskočí ji, jak se k ní tak blízko přiblíží, ale necouvne před ním ani krůček. Oční kontakt už ale neustojí a provinile skloní hlavu+ Já... nemůžu usnout. Nějak mě ten boj s tebou probral +mlží+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » sob dub 14, 2012 10:30 pm

Styx: + Zvedne jí jemně za bradu hlavu a přinutí jí, aby mu znovu pohlédla do očí.+ Já k vašim očím Sirény, jsem šel a Vy moři jste se smály....
...Hřívu vln k tanci sváděny, křídly jste se bily a já z dáli..
..poslouchal ten sbor smíšený...Mít zbraň, ó má ty hlavo prostá..rozkmitám stvol bezkvětý...
...odehnat chvěje žár jenž vzrůstá...+ Jeho hluboký hlas se ozvwnou odráží od regálů knih a báseň tak zaznívá Styx znovu v tichých ozvěnách.+ Paní, to kouzlo jsi na mě seslala ty. Co na to řeknou tvé knihy?+ Cukne znovu koutkem v náznaku úsměvu.+ I válečník může mít srdce otevřené..
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » sob dub 14, 2012 11:40 pm

+i když jí zvedne bradu nahoru, stejně se mu hned nepodívá do očí. Teprve když Magnus začne recitovat verše, zvedne k němu překvapeně zrak a s široce rozevřenýma očima poslouchá. Přemýšlí nad obsahem básně a dumá, co tím chtěl básník říct. :) Chvíli jí trvá, než odpoví+ Krásné... Co je to za báseň? +mluví potichu, protože jí z těch veršů běhá doslova mráz po zádech (příjemný)+ Ale já jsem žádné kouzlo- +zarazí se, když jí to najednou dojde+ Uhranula jsem tě? +pozvedne s úsměvem obočí, je přece čarodějka+ V tom nám knihy asi nepomůžou. Po jakém léku to tedy prahneš, můj pane?

(někdy prý pomáhá studená sprcha :pii :mrgreen:)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned dub 15, 2012 10:59 am

(Styx se bude sprchovat? :mrgreen: :pii :twisted: )

Styx: Neexistuje lék. Dal jsem slib tobě i sobě a ten nemohu porušit. Nepokusím se pojmout tě, dokud sama nebudeš chtít. A verše - jen malá část mě. Cos hledala v knihách takhle pozdě v noci? Říkáš, že tě rozrušil náš souboj...
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx