Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 4:08 pm

Takže opět jsme se dostali k otázce o mé osobě, o které tak velice nerada mluvím. Jak jsem již říkala, není moc lidí, kteří o mně ví hodně, nebo alespoń dost. Snad ti postačí, že můj rod má kořeny ve Francii 12. století z období templářských rytířů. Mimochodem, taky historické období, které mne fascinuje, a to z pochopitelných důvodů. +uculí se+ Ale ty vůbec nepiješ! Nechceš si udělat dobrou náladu troškou alkoholu? +přinutí ho napít se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 4:11 pm

Ale já o tobě rád mluvím. Takže jak koukám čistokrevná. Z docela hodně starého rodu. A francouzka*vysloví R jako ve Francii, s přízvukem*A francouzsky jsou prý žhavé a vášnivé.*usměje se a napije se vína*Já mám dobrou náladu s tebou i bez alkoholu.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 4:17 pm

Aha... teď mě napadlo, +uvědomí si náhle+ kdybych byla mudla, nebo bych neměla čistou krev, docela by mne zajímalo, co bys dělal. +usrkne sí vína+ To že se povídá o Francouzkách? +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 4:28 pm

Mudla nejsi, to je dobře. Většinou nemají moc pochopení pro kouzla. A kdybys nebyla čistokrevná? Víš jak málo lidí je dnes opravdu čistokrevných? Strašně málo. A skoro všichni žijí tady v zemi hříchů. Tobě hodně záleží na krvi?*uvědomí si na jednou a přeruší svoji řeč* Ano a i mnohem víc. Francouzky jsou prý třeba výborné kuchařky. A skvělé milenky.*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 4:46 pm

Vůbec mi nezáleží na čisté krvi. Proto jsem nikdy nebyla přívržencem Pána zla. +ušklíbne se+ Je spousta lidí, třeba jen s dvojí krví, +v duchu se pousměje+ které obdivuji, nebo mě jinak zajímají. A dokonce znám i pár mudlů, kteří jsou docela zábavní. +úcul+ Výborné kuchařky? No, vařit mě docela baví, i když nevím, jestli dobře. +zasměje se+ A jestli jsem skvělá milenka, to musí posoudit jiní. +trochu zčervená+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 4:54 pm

Popravdě, dřív mi na čisté krvi záleželo dost, proto jsem se stal taky smrtijedem*ušklíbne se*Ale teď už mi to nijak nezapaluje lýtka. Ono stejně, v čem je to vidět, že je někdo čisté krve? Prakticky v ničem, kromě peněz. A ty se dají vydělat.*usměje se*To mi pak něco uvaříš viď? A mohla by mi pak ukázat i jestli...*zarazí se a rychle se radši napije vína,pak se usměje jako,že nic*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 5:05 pm

Čistá krev nemusí nutně znamenat i bohatství. Znám kouzelníky s čistou krví, kteří bohatstvím neoplývají. Ale taky čistokrevné tupce. +zasměje se+ A mnohdy kouzelník s poloviční krví má více talentu na magii, kouzla a zaklínadla, než někdo s rodokmenem, sahajícím až do dob Salazara Zmijozela, co si budeme povídat, že? +mrkne na něj+ Tak ty chceš důkazy, že jsem pravá Francouzka, co? +zasměje se+ Ráda ti něco uvařím, znám pár vynikajících specialit, které ti budou zaručeně chutnat. +napije se vína a koukne na něj zvědavě přes skleničku+ Jestli ... co?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 5:27 pm

To máš taky pravdu, tupci existují všude*zasměje se* Na ty speciality se moc těším*usměje se* Ne nic, jen jsem chtěl říct..ehm...jestli si výborná milenka*zahuhlá to tak rychle, že tomu skoro vůbec nejde rozumět a rychle sklopí oči a znovu se napije vína*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 5:49 pm

+s vážnou tváří+ Vůbec ti není rozumět, Regulusi. +rozuměla velice dobře, ale rozhodla se ho trochu potrápit+ Řekls to moc rychle. Mluv prosím zřetelněji. +nakloní se k němu, koukne mu do očí a šeptne+ Co jestli?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 08, 2009 6:20 pm

*koukne se na ní*No jestli budu pak moc někdy vyzkoušet kromě toho jídla i to jestli si výborná milenka*zavře oči, kdyby se třeba naštvala*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx