Kuchyně

Moderátor: Styx

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » ned lis 15, 2009 2:18 pm

Pomáháte. +pokývá hlavou+ Už jen tím, že jsem se Vám mohla svěřit s tím kým jsem a tím, že si se mnou prostě jen povídáte. +usměje se+ Povaha nepovaha, každopádně je to tak. +řekne a vrátí se ke své zmrzlině+ A co takhle rád děláte, když zrovna nemáte co dělat? +usmívá se a snaží se odvrátit jeho pozornost jinam, jelikož si všimla jeho ostražitého pohledu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 15, 2009 2:32 pm

Když to říkáte, tak to asi bude pravda, nikde to ale neříkejte, zkazilo by mi to mé image bezcitného a nelítostného smrtijeda °ušklíbne se šibalsky° Rád vás poslouchám a rád si s vámi povídám, nevidím na tom nic zvláštního, jestli ale vy ano, tím líp pro mne °usměje se° Co rád dělávám? Vážně to chcete vědět? °tajuplně se usměje° Mám rád sex. A jsem v tom velice vynalézavý °nenápadně po ní mrkne, zda jí tohle téma nepřijde nevhodné°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 15, 2009 2:40 pm

Slibuji, že si to nechám pro sebe. +řekne a oplatí mu úšklebek a trochu se zakucká+ Já spíš měla na mysli třeba knihy a tak. +zasměje se+ Takže sex. +zakroutí vesele hlavou+ To věřím, že jste vynalézavý. A nějaké další koníčky náhodou nemáte? +vyzvídá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 15, 2009 3:08 pm

°pobaveně se usměje, když ji téma sexu zaskočí, uváženě však v tom už dál nepokračuje° Knihy mám moc rád. Možná vás někdy zavedu do mých komnat a ukážu vás svoji pracovnu, spojenou s knihovnou, abyste si mohla prohlédnout moji sbírku vzácných výtisků. I když si nejsem jist, zda vám budou blízká témata černé magie, nesmrtelnosti, zla, okultismu a excorcismu, magických rituálů, zaklínadel a nekromancie. Jsou to nesmírně zajímavé a cenné knihy.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 15, 2009 3:24 pm

+pokývá hlavou a poslouchá+ Hmn. +zamyslí se+ Nikdy jsem o většině takových témat neslyšela. Rozhodně se nechám ráda poučit. +usměje se+ Já osobně knihy miluji. Doma mám obrovskou knihovnu, kde najdu vše od různých historických knih přes knihy o upírech a vlkodlacích až po staré magické svitky a knihy. Chtěla bych jí sem jednou přestěhovat, alespoň část. Možná bych Vám jí pak mohla také ukázat. +usměje se mile+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 15, 2009 6:33 pm

Rád vás s těmito poklady seznámím. Jsou to opravdu vzácné výtisky a velice poučné °řekne skoro nadšeně° To bych byl moc rád, kdybyste mi některé z vašich knih ukázala. Obzvlášť mě zajímají ty magické svitky a knihy. Jakou literaturu máte nejraději? Mne fascinuje černá magie.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 15, 2009 6:46 pm

Černá magie. +pokývá zaujatě hlavou+ O té jsem něco slyšela, ale nebylo toho mnoho. Nechtěl byste mi o ní něco říct? +usměje se+ Možná Vám některé ukáži dřív, než zařídím knihovnu. +zamyslí se+ Marius by měl pár svitků, které musím prostudovat, přinést. Nejraději mám asi svitky starých mistrů, kteří psali o historii naší země. Člověk v nich najde nejen různé pověsti a věštby, ale také fakta, které bych v budoucnu mohla potřebovat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 15, 2009 8:32 pm

Pokusím se, i když definovat nebo popsat ji je velice složité. V černé magii je jakýkoli magický úkon použit pro změnu či získání energie druhé strany pro sebe. Za černou magii lze považovat každou magickou praxi, která má za cil působeni zla a která je motivovaná sobeckými účely. V černé magii se ovšem nepromítá jen touha člověka po získání moci, ale všechny jeho neukojené potřeby. Jejím základem, jak si mnozí myslí, není ubližování, zaklínání a očarovávání, ale čistě a pouze využívání energie, získané jejím užitím pro své potřeby. Zahrávat si s ní je velice nebezpečné °varuje° Moc rád si prohlédnu vaše svitky, zajímá mě to.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 15, 2009 8:36 pm

+pozorně ho poslouchá a pak pokývá hlavou+ To zní velice zajímavě. Vypadá to, že se v ní hodně vyznáte. +usměje se+ Tak jestli tedy chce můžu Vám dát vědět až je Marius přinese a můžete se na ně podívat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 16, 2009 8:57 am

Měl bych se vyznat °ušklíbne se° Patří to neodmyslitelně k mému povolání. Byl bych opravdu rád, kdybyste mi je ukázala, až je váš přítel přinese. Dokonce bych se i s ním docela rád osobně poznal. Zajímají mne lidi ve vašem okolí, obzvlášť ti, na kterých vám záleží.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx