Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 12:30 am

Jo tak drsný svůdník, to on byl vždycky. Tedy rozhodně vy tý době kdy jsem ho poznala. +zasměje se+ Byla bych ráda kdyby to nevěděl. +tak trošku poprosí Styx aby Tonymu nic neříkala+ Nooo myslim, že na posledním tvým večírku jsme spolu naposledy mluvili. Od tý doby jsme neměli nějak možnost si spolu popovídat. +zamyslí se+ Caesar neni žádná bestie. +ohradí se+ Je to jen bílý tygr. Žije s námi už od mýho narození. +založí si ruce na prsou a mračí se, zatrne jí, když začne Spike mluvit o vlkodlacích a skousne si ret, když těkne pohledem ke Styx a to omluvně+ Spikeu... Remus je vlkodlak. +vysvětlí stručně, mluví klidně, ale v hlase jí zaznívá trochu napjetí, ví že o tom Spike nevěděl, ale i tak+ Nedělám. +zakroutí hlavou+ Vážně jsou za pár dní.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 12:37 am

Tony drsný svůdník +zavrčí, tyhle řenské řeči se mu ale vůbec nezamlouvají, zvláště když se ten "drsný svůdník" pohybuje kolem Neferet+ Nemyslím že se s ním ještě někdy uvidíš +prohlásí docela klidným, vlastně chladným hlasem a spolkne jeden rohlíček. Nebylo to vyjádření jeho přání, ale rozkaz+ Jo takhle to je! +uchechtne se+ Tak to promiň lásko +myslí Styx+ nevěděl jsem že tvůj milenec je vlkodlak. Nic proti nim nemám. Když mi nelezou do teritorie a nežerou tam lidi, ať si žijou jak chtěj +podívá se na Styx chladným pohledem modrch očí+ Nikdy jsem se ani slovem nezmínil že jsou horší než já. Vlkodlak když zabije udělá to pro potravu, ze strachu nebo aby chránil svoje loviště. Upíři zabíjí čistě jen pro zábavu. Vlkodlak je zvíře, upír monstrum +připálí si druhou cigaretu a první už vykouřenou+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 1:01 am

Nef: Neboj se, já mu nic neřeknu. Nezaručuji ale, že si to přečte ve Věštci +pokrčí rameny+ Jak ho znám, to určitě vyrazí k tobě, aby věděl, jak seš na tom.

Spike: +měří si ho zamračeným pohledem a přemýšlí, jak se tento druh upírů dá zabít+ Jsem háklivá na řeči o vlkodlacích, to jen abys věděl +upozorní ho. Dolije si skotskou a napije se a snaží se tvářit mile, přece jen Spike je její host a přítel Nef+ Upíři že jsou monstra? To je první věc, se kterou s tebou souhlasím.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 1:11 am

+stočí klidný pohled ke Spikeovi, když jí tak rozkazuje, rozčílilo jí to, ale zvládne zůstat více méně v klidu+ Ale já myslím, že uvidím. +usměje se+ Zrovna jsem ho chtěla na svátky navštívit. +trochu Spikea provokuje, no+ Děkuju. +usměje se na Styx+ Tak to mi je jasné. +pokývá hlavou co se týče DV+ No právě proto jsem myslela, že by se to nemusel v nejbližší době dozvědět. +vysvětlí tak trošku svoje pohnutky, nelíbí se jí, kam rozhovor Spikea a Styx směřuje, ale nevměšuje se do toho, na její názor na upíry se nikdo neptal, i když je zcela zřejmý, jen se opře a založí ruce na prsou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 1:20 am

Jasně , budu si to pamatovat +usměje se na Styx, ale nevypadá to že by si cokoliv skutečně ukládal do paměti+ Jenom idiot by s tímhle názorem nesouhlasil +podívá se na obsah sklenky+ Někteří jsou nebezpečnější než ostatní +vzhlédne k ní se zvláštním pohledem v očích. Trochu zvědavím, chtěl by znát co si o něm Styx myslí+
Jestli se s ním uvidíš, pak se neuvidíš semnou +je to prostá, nenáročná a neagresivní výhružka, ale on ví že bude mít na Neferet patčišný dopad+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 1:35 am

Nef: +usměje se, jak se Nef nedá a prosazuje si své. To se jí líbí+ Tak Tony DV nekupuje, ani jej nemá předplacený. Já sice ano, ale mohu jej po přečtení klidně zlikvidovat, aby se nedostal Tonymu do ruky. Co taky s ním jinak, že +uculí se+ Proč vlastně nechceš, aby to věděl?

Spike: Tak to jsem ráda +ještě pořád si ho trochu nepřátelsky prohlíží, s tím vlkodlakem si to u ní pohnojil+ A do které skupiny patříš ty? Do té nejnebezpečnější, předpokládám. Proč vlastně zabíjíte pro zábavu? To je taková sranda? +nelíbí se jí, jaké výhružky klade Nef, ale nemíchá se mezi ně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 1:48 am

+trhne sebou při Spikeově výhružce, je klidná ale má patřičný účinek. zesmutní, tohle se jí ani trochu nelíbí, ale má jistý tušení, že by svoji výhružku mohl splnit. odtáhne se, taky jí to naštvalo, ale nemůže patřičně vybuchnout, když je u toho Styx, pro efekt, ještě od něj odvrátí tvář, je zřejmé, že tohle jí bude držet nejspíš dlouho+ No... +stočí pohled ke Styx+ ...víš jak to dřív bylo. +myslí to, že do něj nef byla zamilovaná+ Tak.. no... nemusí to vědět. +zaonačí to trošku nesmyslně, neví jak by to vysvětlila+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 1:57 am

+Zamračí se na ni+ Být tebou nebral bych se na lehkou váhu holčičko. Čarodějek jako ty sem už pár zabil a můžu tě ujistit že předtím mě prosili abych to udělal +nakloní se dopředu, nevšímá si uražené Neferet a plně se soustředí na Styx+ Ano, je. Je to neskutečná zábava lámat jednu kost v těle za druhou dokud jejich ostré konce neprořezají maso a kůži. Nebo zatloukat hřebíky do hlavy... víš že to člověka nezabije? +hrubě se zasměje+ Jen přitom kvičí jako prase, svíjí se po zemi v chcancích a hovnech.... hnus +zašklebí se, zároveň si všek olízne rty a v očích mu planou plamínky vzrušení, jak sadistického tak i sexuálního+ Mohl bych ti to někdy ukázat jestli tě to zajímá lásko +zavrní jako kotě, jakoby to byla nějaká nemravná nabýdka+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 10:53 am

Nef: +vidí, jaký účinek má na Nef Spikeova výhružka a třese se vzteky. Tohle by si ona nenechala líbit. Má obrovskou chuť vpálit tomu blonďatému individuu, že Nef není žádný jeho majetek a může se scházet, s kým chce, ale tohle je věc jenom mezi nimi dvěma, tak se do toho neplete. Záleží na Nef, co si nechá líbit, tak jen mlčí a snaží se usmívat. Otočí se k Nef+ Když budeš mít někdy chuť pokecat si se mnou soukromě, o ženských věcech a tak, kdykoliv přijď za mnou +mrkne na ni lišácky, předpokládá, že Spike netuší, že Tony bydlí na Orlíku taky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 10:54 am

Spike: Být tebou, nevyhrožovala bych mi. Já zase zabila pár upírů, jako jsi ty. A taky netančili radostí, když odcházeli do pekel +hledí mu přímo do očí, pokud čekal, že se ho zalekne, bude asi malinko zklamaný. Poslouchá jeho metody, ani okem nemrkne+ Vidím, že jsi docela hravý. Chceš udělat na mně dojem, jak jsi krutý, anebo mě chceš zastrašit? +i když je jí z jeho řečí nanic, nedá to najevo, ani se neušklíbne nad těmi nechutnostmi. Spike asi netuší, že tohle na ni neplatí, jako Smrtijedka už viděla mnohem horší věci+ Chceš mi to ukázat jako nezúčastněné osobě... nebo snad na mé vlastní kůži? +tohle ji zajíma+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx