Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » sob úno 26, 2011 6:25 pm

Nef: +ještě jí tam přidá kyselé okurky, aby to byla pochoutka se vším všudy a sama se taky cpe+ Tak já mám těch plánů víc. Například, že si tady chci zřídit vedle sex shopu ještě i veřejný dům +ušklíbne se+ Už jsem si dala inzerát do Věštce +uculuje se+ Ne, nezdá se ti to. Asi opravdu zářím. Je toho víc, co mi poslední dobou udělalo radost.

Angel: +s úsměvem sleduje, jak si přece jen vzal jedno sousto a trošičku ji to překvapí+ Vy se neživíte pouze krví? Přežijete i na běžné lidské stravě? +to ji zajímá, poněvadž o tom nic neví+ Takže vás bolí hlava, když máte vize? Hm, je to takový dar-nedar +polituje ho+ Co teď vidíte? Něco se stane?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 26, 2011 7:34 pm

+je trochu překvapená, že si Angel vzal, čekala, že bude maso spíš ignorovat, ale jen nad tím v hlavě mávne rukou a vezme si s chutí okurku. když se Styx svěří s jedním z plánů, Nef to kyselý skvěle zaskočí, takže začne kašlat, chvílemi to vypadá že se nejspíš udusí+ Cože si zřídíš? +vyrazí ze sebe když chytí dech+ Příště mě varuj, než něco takovýho na mě vybalíš. +zasměje se a zhluboka se napije džusu, nějak já v krku moc kyselo. sleduje, jak je Styx zvědavá+ Kdy ty se odnaučíš zpovídat upíry? +zvedne lehce obočí, nemyslí to špatně, což je znát z tonu jejího hlasu+ Naposledy se ti to moc nevyplatilo. +mávne ve vzduchu nožem obsahujíc její hrdlo+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 26, 2011 7:59 pm

+bouchne ji do zad, když se začne dusit, až jí kousek okurky, zaskočený v krku vylítne ven na zem+ Jsi v pořádku? +zeptá se starostlivě+ No, nevěstinec +uculí se+ Co se divíš? Ne každý tady má partnera a i ten co ho má, si někdy rád odskočí. Změna je život +culí se vesele dál+ Vždyť mě znáš, jaká jsem zvědavka +pokrčí rameny a trochu ztiší hlas+ A víš, že upíři mě vždycky fascinovali +trochu se zamračí+ To je dávno zapomenutá minulost +instinktivně se chytne za krk, ale hned se zase usměje+ Ale vidím, že nezaostáváš v ničem za mnou +mrkne na ni, když se Nef trochu poodhalí její šátek na krku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 26, 2011 8:30 pm

+kouká zamlženě na okurku co se kutálí po zemi, zamlženě protože jí z toho kašle vytryskly slzy+ Dělam ti tu bordel. +poznamená se smíchem+ Jo jsem. +potřepe hlavou+ Styx, já vim, co je veřejný dům. +povzdechne si, nemůže se ubránit červíkovi pochybností a strachu, který jí začne užírat mozek+ Já se nedivim. +zakroutí hlavou a odloží příbor+ Změna je život anebo taky ne. +zamumlá tiše sledujíc svoje zápěstí, její "odskočí" jí málem stálo všechno, asi si to jen hodně bere+ No jasně zvědavka, hlavně neudržíš pusu zavřenou. +donutí se usmát, nechce Styx kazit náladu+ Jo tý fascinace jsem si všimla. +pošeptá jí spiklenecky, i když jí je jasný, že je Angel slyší+ Ale bacha na to, je to trošku nebezpečná fascinace. +připomene ji+ Tobě nic neunikne že? +zakroutí nad tím hlavou a šátek si sundá+ Už mi začínal lízt krkem. +myslí ten šátek na krku a danou věc schová do kapsy kabátu+ Ale pořád jsem v jiný situaci, než si byla ty. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 26, 2011 9:56 pm

Co tam po bordelu, hlavně že ses neudusila +mávne rukou a skřítek hned přiběhne a okurku uklidí:). Jak se tak dívá Nef do tváře, najednou jí dojde, co ji tak rozrušilo a nejradši by si nafackovala. Rychle to stočí v žert+ To jsem zvedavá, jestli tam bude někdo chodit, ze strachu, aby ho nikdo neviděl, že jde do bordelu. Ale i to mám už vymyšlené +mrkne na ni+ Neboj se o mne, dneska už mě žádný upír neokouzlí tak, aby se mi podlamovala kolena. Žádný +pousměje se nevinně+ Copak mě neznáš, jak jsem všímavá? A šátek na krku je u tebe jako doplněk trošku nápadný +pokrčí s úsměvem rameny+ Nemáš se za co stydět. Každý ví, že žiješ s upíry. A... jak to vypadá? +kývne hlavou k Angelovi+ Dobrý?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 08, 2011 8:43 pm

Styx: +Zarazí ho její zvědavé otázky. Nikdo se ho na tohle ještě vlastně neptal, dokonce ani Buffy nebo Cordelie ne+ Živím se krví, ale pít a jíst můžu všechno +řekne, načež odloží svoje jídlo. Už dost snad ukojil očekávání hostitelky+ Většinou i jindy +zamračeně se na Styx podívá+ Vždy se stane něco zlého +projevuje svůj veskrze optimistický náhled na svět+ Nevidím věci na požádání +když tak Styx s Neferet mluví o nevěstinci a pak upířím kousnutí zprvu mlčí, ale pak se rozhoupe+ Darla byla prostitutka +to zřejmě nepochopí ani Neferet, protože jí možná o své stvořitelce neřekl+ Ublížil vám nějaký upír Styx? +zeptá se s přirozenou potřebou všechny kolem sebe chránit, zejména pokud to jsou drobné blondýnky+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 08, 2011 8:56 pm

Styx: +trošku pobledne, když jí řekne, že to má vymyšlený+ To je mi jasný, že jsi si to promyslela do nejmenšího detailu. +usměje se na ni a sáhne po sklence džusu+ Žádný? +trošku podezřívavě se na ni podívá+ Dobře, když to říkáš, ale i tak... +zamumlá neurčitě, stejně se o ní bude strachovat+ Já se za to nestydím. +zakourtí hlavou+ Jen jsem se chtěla ušetřit kázání. Vzpomínáš si na to moje? +podívá se na ni trošku významně+ Nechtěla bych podstoupit stejný. +zaškaredí se+ Nooo... +mrkne očkem po Angelovi+ Lepší se to. Řekla bych.

Angel: Darla? +trošku nechápavě a rozhozeně zamrká, zřejmě jí skutečně o ní neříkal. při jeho otázce na Styx se lehce zachmuří a něco nesrozumitelnýho zamumlá, načeš si do pusy raději strčí kousek masa+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte bře 08, 2011 11:20 pm

Angel: Nemusíte se kvůli mně nutit do jídla, já se přece neurazím, když odmítnete +usměje se na něj chápavě a odloží jeho talířek mimo stolek+ Jak se projevují ty vaše vize... +zajímá se+ Vidíte budoucnost? Nebo nějakou konkrétní událost? Osobu? Neštěstí? +zadívá se na něj v očekávání+ Ublížil..? +otevře překvapeně pusu+ Ne... žádný upír mi nikdy neublížil... fyzicky +doplní+ Proč myslíte?

Nef: Tak to to hrozně moc přeji, že je to lepší. Doufám, že se to brzy dostane do úplně starých kolejí +mrkne na ni povzbudivě+ Já vím, že se za to nestydíš, neco spíš bych řekla, že jsi na to dokonce hrdá. Ale já si velice dobře pamatuji doby, kdy jsi mně osobně varovala a velice přísně hlídala, aby se mi něco podobného nestalo +uchichtne se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 08, 2011 11:26 pm

+Nechá si pro sebe komentář že když jsou to vize, jistě budou do budoucnosti a trochu přikývne+ Nejčastěji je to útok nějakého démona +těžko říct jestli to Styx vysvětlil, on prostě moc nemluví+ Někdy je to nejasné, třeba nedávno s Beccou +na její dlaší otázku se dotkne vlastního krku v místech kde má Styx jizvu+ Váš krk... a Neferet to povídla +řekne docela logicky+

Nef: +Obrátí se na ni trochu překvapeně+ Neříkal jsem ti ještě o Darle? Nebo Spike se nezmínil? +podiví se. Sám ani nevím jestli jí o ní něco říkala, i když vzhledem ke Conorovi asi ne+ Darla byla moje stvořitelka. Ta co ze mě udělala upíra.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 08, 2011 11:35 pm

Styx: Já taky doufám. +usměje se na ni+ Kde jsou ty doby. +zasměje se+ Ale za svým varováním si stojím. Upíři jsou nebezpeční a upíři jako jsou Asher dvojnásob. +naoko přísně se na ni podívá+ Ale je fakt, že za tu dobu co jsem v tomlhe světě se můj postoj k... určitému... druhu upírů změnil. Takže ano, jsem na to hrdá, i když bych nikdy dřív nevěřila, že bych souhlasila s dalším kousnutím a teď jich mam... +zarazí se+ ... víc než jeden. +dokončí neurčitě+ Jen doufám, že Marius nedorazí dřív, než vymyslim, jak mu to naservírovat. +poznamená zamračeně+

Angel: Ne, neříkal. +zakroutí hlavou+ Aha.... +vypadne z ní velmi inteligentně+ A ona je pořád "naživu"? +zajímá se nenápadně dál o jeho začátky jako upíra+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx