Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice

Příspěvekod Kain » ned říj 02, 2011 12:22 am

+otevře dveře, které se tam objevili ve zdi a když je za sebou zavře, tak tam zůstane na zdi jen slabý křídový poprašek, který smete rukou na zem, pohledem přelétne její věci, pak přejde k posteli a v rychlosti prohlédne noční stolky, nahlédne do sekretáře, pak do zimní zahrady, nikde se moc nezdržuje a pak začne prohledávat stěny, jezdí po nich dlaněmi a soustředí se, ale pořád nějak nemůže najít, co hledá+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Kain » ned říj 02, 2011 9:42 am

+nespokojeně zakleje a vykoukne ze dveří na chodbu, opatrně tam vstoupí, aby nenadělal hluk a pomalu jde dál, při tom se rozhlíží a pořád něco hledá, naslouchá a soustředí se až narazí na obývací pokoj+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » stř říj 19, 2011 10:26 am

+přemístí se po návratu z Indie s Remusem domů a ihned cítí ve vzduchu, že něco tady není v pořádku. Obezřetně se rozhlédne a zpozoruje několik drobných detailů, že tady někdo slídil. Nedá na sobě nic znát, nechce dělat zbytečnou paniku+ Ani nevíš, jak jsem šťastná, že jsem konečně doma. Díky, že ses o mne postaral, Remusi +usměje se vděčně na něj a posadí se na postel+ Nejdůležitější, co teď potřebuji, je půlhodinová horká sprcha +vzdychne toužebně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 19, 2011 7:11 pm

*on si narozdíl od ní ničeho nevšimne, takže se soustředí na praktické věci*no, takový trošku adrenalinový návrat...*ušklíbne se vesele* hm..zvládneš to, nebo si mám hrát na lazebníka?*koukne na ni a chlapské ego výjimečně nemyslí na prasárničky, ale opravdu na mytí člověka:D*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř říj 19, 2011 7:57 pm

Zvládnu to +dělá zase hrdinku a zkusí se postavit bez berly, ale hned zavrávorá a spadne zpátky na zadek+ Tak nevím... asi jsem se přecenila +přizná před ním neochotně+ Lazebník? +zajiskří jí oči+ Takové nabídce se nedá odolat (takové nabídce se opravdu nedá odolat!) Tak pokud máš ještě chvilku času, byla bych ti vděčna, kdyby ses mě ujal... nezdržím tě dlouho +chytne se ho kolem pasu a odskáče s ním do koupelny+ (takže tam)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte lis 01, 2011 9:02 am

+přemístí se sem i s Tonym, který ji posadí na postel+ Ještě jsem to tady neměla čas důkladně zkontrolovat, před chvílí jsem se vrátila. Ale na první pohled poznám, že tady někdo byl +začne se rozhlížet kolem a všímá si drobných detailů; pootevřených šuplíků, nedovřených dveří do zimní zahrady, věcí, uspořádaných jinak, než je zvyklá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 01, 2011 7:49 pm

+soustředěně začne prohledávat místnost a hledá stopy. U jedné zdi něco upoutá jeho pozornost. Přejede dlaní po stěně až k zemi a dřepne si. Na podlaze objeví zbytky jemného prášku. Nasliní si prst, sebere na něj trochu vzorku a nejdřív k němu čichne, pak se jej opatrně dotkne špičkou jazyka+ Obyčejná křída +postaví se+ Někdo ti tady čmáral po zdi.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte lis 01, 2011 9:50 pm

Myslíš nějaký... vzkaz? Něco jako: Ve 3.15 zemřeš? +zašklebí se, ale zvedne se a opíraje se o berli se dobelhá ke zdi a pozorně ji zkoumá+ Pokud tady bylo něco napsané, smazal to dokonale +dodá zklamaně+ Ale... mohl by se ještě potulovat hradem.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 02, 2011 3:50 pm

+vytáhne z hábitu píšťalku z buvolího rohu a zapíská na ni. Během chvilky se chodbou přiřítí smečka loveckých chrtů a rozradostněně kňučí a štěkají a lísají se u nohou svého páníčka, že Styx na berlích málem porazí. Nadšeně mávají ocasy, jak se těší na lov. Tony je okřikne a psi se trochu zklidní+ Hned to zjistíme +přivolá barzoje k nálezu a nechá je, ať chytí stopu a pak je pustí. Psi se s hlasitým štěkotem rozeběhnou z ložnice ven do chodby+ Spoléhám, že něco najdou. Jsou to skvělí stopaři +oznámí Styx a pak se rychlým krokem vydá za smečkou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » čtv lis 03, 2011 9:09 am

+jeden nebo dva psi se oddělí od smečky a začnou štěkat u dveří do koupelny. Styx okamžitě dojde, že zachytili vlčí stopu a jen doufá, že Remus už odtamtud dávno zmizel. Okřikne psy+ Ajaxi! Adare! Ke mně! +psi poslechnou a pak se přidají ke zbytku smečky. Ta se vřítí do knihovny a začne zuřivě štěkat u dveří do jantarové komnaty+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx