Ložnice

Moderátor: Styx

Re: Ložnice

Příspěvekod Styx » stř bře 24, 2010 12:12 am

+spí, když jí skřítek opatrně oznámi, že má v přijímacím pokoji návštěvu, když slyší, že je to Lana, její dávná přítelkyně, chvíli kouká, než jí to dojde, pak vstane z postele, dá si rychlou sprchu, aby se úplně probudila, hodí na sebe župan a vejde do pokoje právě ve chvíli, kdy skřítek uvede dovnitř hosta+ Lano +usměje se rozpačitě+ Co tady děláš? +řekne trochu nejistě a pozve ji dál+ Jak se ti daří?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 24, 2010 12:25 am

°Pohledem hodnotí všechen ten přepych kolem. Věděla že je Styx bohatá, ale že tolik... Hned svou myšlenku vyjeví nahlas° Ahoj mazlíčku. Koukám že si žiješ jako princeznička. °přejede Styxiny křivky očima, jako vždy ji potěší, takže se usměje° To víš... °mávne rukou a bez vyzvání se posadí na postel° Mám se pořád stejně, jen je to občas trochu nuda °zaujatě přejíždí po povlečení° A jakpak se máš ty? °upřeně se na ni zahledí°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 24, 2010 4:31 pm

+stáhne si dozadu mokré vlasy a ostražitě ji pozoruje, netuší, proč ji po tak dlouhé době vyhledala+ To víš, bohatí milenci +usměje se+ Mám se skvěle, díky +opětuje jí upřený pohled+ Co, že sis na mne tak najednou vzpomněla? +ptá se podezíravě+ Jak dlouho to už je? Pět... ne, šest let?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 24, 2010 9:23 pm

°Dál na ni zaujatě kouká° Tak milenci... °zopakuje podivným hlasem° Co já vím kolik je to let. Jak jistě tušíš; já roky nepočírám. Posaď se sem ke mně °poplácá na postel vedle sebe° Jak jsem říkala, nudila jsem se a pak °usměje se°nemám zrovna co zakousnout. °vycení zuby v přívětivém usměvu°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 24, 2010 10:12 pm

+nalije do dvou sklenek víno a jednu jí podá+ Nezkoušej to na mně, upírko +usměje se+ Vím, že mě nekousneš. Nikdy jsi to neudělala, přitom jsi měla spoustu příležitostí +sedne si na kraj postele a napětí z ní trochu spadne+ Máš nějaké plány?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 24, 2010 10:20 pm

°Převezme si od Styx sklenku a zamyšleně upije, vzápětí na sklenku překvapeně pohlédne° Dobré °zamumlá spíše prosebe, načež zablískne na Styx očima° Neudělala jsem to dřív, ale neudělám to teď? °ptá se° Podle toho co jsem četla v tom vašem plátku, tak už víš že upíři jsou nevyzpytatelní °znovu se napije° Vlastně jsem chtěla někam vyrazit. Nepít se a tak °mávne rukou a vyprázdní sklenku° Myslela jsem že bys mi mohla poradit, nebo mně někam pozvat °dodá laškovně°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 24, 2010 10:48 pm

Koukám, že ses rychle aklimatizovala +řekne s úsměvem+ Vyrazit si někam a napít se tady dá všude. Stačí se postavit s flaškou absinthu někam na roh Příčné s Obrtlou, nebo se na nábřeží opřít o zábradlí, koukat do řeky a přitom se nalejvat +culí se+ Ale pokud bys chtěla něco kulturnějšího, mohla bych tě vzít někam, kde se budeš cítit jako ryba ve vodě +mrkne na ni, najednou se ale zamračí+ Chceš mi snad říct, žes četla ten bulvární plátek? Ty nehorázné lži? +odfrkne si, ale pak se jí tvářička změní v andělskou+ Nemyslím, že bys mi ublížila. Dokonce ani po tom, co jsem ti kdysi provedla +upřeně ji pozoruje+ Ještě se zlobíš?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 24, 2010 10:59 pm

Jako vždy třeskutě vtipná °řekne ironicky, ale usmívá se° Ten plátek se tu prodává na každém rohu. Když jsem šla jsem, tvoje tvář a jeméno na mě vykouklo ve stánku. Musela jsem se prostě kouknout co to je °znovu zablískne zuby° Však víš, moje zvědavost. Kam bys mě chtěla vzít? °zeptá se zvědavě° Zlobím mazlíčku? °zopakuje poní. Posune se na posteli těsně vedle ní, stehno přitištěné na stehno° Jak bych mohla °zvědavě odhrne vlasy z jejího krku a velice zaujatě si začne prohlížet rány na hladké kuži° Hezké °potřese hlavou°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 24, 2010 11:31 pm

Snad tě za ty roky nepřešel tvůj pověstný smysl pro humor +usměje se+ Moje tvář... na každém rohu? +znejistí a doufá, že Remus je v současné době hodně zaneprázdněn magickými tvory+ Do jednoho nočního klubu, ale myslím, že teď je tam bar zavřený. Jestli chceš, můžeš u mne pár dní přespat +nabídne jí+ Ale upozorňuji tě, že minulost se neopakuje +řekne varovným podtónem, ale usmívá se+ To jsem ráda, žes mi odpustila +když si Lana začne prohlížet její zranění, rychle si krk zahalí do dlouhých vlasů a odtáhne se+ Žiješ pořád sama? +zamluví to zvědavou otázkou+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 24, 2010 11:43 pm

E-hmm °odpovídá. Namočí prsty do sklenky, potom ho zamyšleně olízne° Byl to pěkný pohled °odloží nedopitou sklenku na stolek° Nebude? °pozvedne obočí. Sedí vzpřímeně, kolena u sebe a ruce složené v klíně.° Tak proč bych tu tedy měla zůstat spát? °ptá se zvědavě° Těžko říct jestli žiju sama. Každý táden je u mně někdo noví, ale nevydrží právě víc než ten týden. Až na tebe °neopustí si dodatek° Takže co je to za tak zajímaví bar že tam mají zavřeno? To myslím není zrovna ekonomicky výhodné °vyptává se zvědavě°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx