Třináctá komnata

Moderátor: Styx

Re: Trucovna

Příspěvekod Styx » ned kvě 23, 2010 11:05 pm

Neznáš ho. Ale je to ten nejskvělejší člověk na světě +oči ji prozrazují+ Nechápu, jak jsem to mohla udělat. Lituji toho neuváženého činu a dala bych co-ko-liv za to, abych se mohla vrátit zpátky do minulosti a změnit ji. Už bych se rozhodla jinak +pozvedne ruku ke krku a dotkne se drobných ranek+ Víš, o čem mluvím.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned kvě 23, 2010 11:18 pm

°Vlastně docela bezděky přitiskne jeden prst na Styxin krk vedle těch jejích° Možná ano °souhlasí jakoby zdráhavě° Myslím že minulost se opravdu změnit nedá, nebo by se spíše měnit neměla, aby to nemělo následky °povzdechne si° Člověk musí spíše pracovat na budoucnosti. Zachránit co se dá °do hlasu jí skoro prosákne hořkost, ale dokáže ji ovládnout°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 24, 2010 4:08 pm

Stojím o jeho důvěru. Já jemu věřím bezmezně a přála bych si, aby to bylo vzájemné. Strašně moc si ji chci získat zpátky a už nikdy ho nezklamat. Jen nevím, jak. Bojím se, že mi už nebude věřit +zamyšleně hledí do zdi+ Co jsem s ním, mě jiní muži vůbec nezajímají. Přitom jsem kdysi byla pěkná potvora. Zcela mě změnil +pousměje se+ Tohle, co se stalo, byl jen chvilkový úlet v alkoholovém opojení. Jediná kladná věc na tom je to, že si to skoro vůbec nepamatuji a nebýt toho, jaký to mělo pro mne dopad, ani bych si na to nikdy víc nevzpomněla +proplete si její prsty se svými+ Tak ráda bych mu tohle všechno řekla, aby věděl, že mi na něm záleží, ale nemohu +najednou pozvedne obočí+ Nenudí tě ty mé řeči?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 24, 2010 8:19 pm

°Trochu se mračí° Říká se že když je člověk v lihu, tak se to nepočítá. Já se obávám že to platí jen pro muže °vážně na ni pohlédne° Věz Styx že já rozhodně nejsem ta pravá koho by ses měla ptát na získávání důvěry. Myslí že jsem poměrně dost nedůvěryhodná osoba °trochu se pousměje° Získat jeho důvěru bude zřejmě těžké, ale milujeli tě, pak se podle mě tvoje šance zvišují °pohrává si s jejími prstíky které jí tak ochotně svěřila° Nenudí, jen mě nutí přemýšlet o věcech o kterých už jsou dlouho nepřemýšlela.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 24, 2010 9:03 pm

V lihu člověk udělá blbosti, kterých pak dlouho lituje. Ale to, že jsem byla našrot, neomlouvá mé chování +řekne tvrdě+ Získat zpátky jeho důvěru bude těžší, než bojovat s maďarským trnoocasým +zalesknou se jí oči smutkem+ Nevím, jestli mě miluje. Nikdy mi to neřekl +vzpomíná+ Myslím, že nemá v povaze vyjadřovat city.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 24, 2010 10:02 pm

To že někdo city nevyjadřuje, neznamená že necití °řekne takové to moudro° Je to hodně nedůvěřiví muž? °zajímá se° Takoví nesvěřují důvěru, ale když už ji jednou dají, tak i přesto že ji druhá strana poruší, oni zůstanou věrní °stiskne rty, ale pořád se malinko usmívá° To je alespoň můj názor. Hlavně nesmíš ztrácet naději ty má Pandoro °prohrábne jí vlasy° Nevzdávej se toho co miluješ °vypadá smutně°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 24, 2010 10:39 pm

Je hodně nedůvěřivý +přikývne+ A to, že nedává najevo, co cítí, ať už je to přátelství, nebo láska, nic neznamená. Mluví za něj jeho činy. Představ si, Lani... +otočí se k ní tak, aby jí dobře viděla do tváře a oči jí najednou září+ ...že si vyhledal toho upíra, s kterým... no prostě... měl tu odvahu vlézt do toho doupěte a mluvit s ním. Kdyby mu na mně nezáleželo, tak by přece neměl potřebu jít za svým sokem a nezajímal by se o to +usmívá se zasněně+ Přesto to udělal a to o něčem svědčí +najednou zvážní+ Muselo to být pro něj hodně těžké +z očí jí sálá bolest a soucit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 24, 2010 10:47 pm

°Pozoruje její nadšení z toho muže z radostí že je zamilovaná, ale i z hořkostí. Nasadí přátelsky usměvavou masku když jí poslouchá° Vypadá to že se vrhl do boje za čest svojí dámy °pohladí ji po tváři která před chvilkou krátce prozářila štěstím° Pokud tohle udělal, tak mu na tobě jistě záleží. Myslím že už jen ten samotný fakt je krok k opětovnému vzájemnému zblížení °říká to co chce Styx slyšet a co je pravdou, přestože by jí raději lhala a odrazovala ji°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 24, 2010 11:07 pm

+poslouchá ji s úsměvem, protože Lana říká přesně to, co chce slyšet+ Je tedy šance, že mi odpustí? +pískne a vrhne se jí kolem krku+ Moc si přeji, aby se vrátil +šeptá naléhavě a její horký dech Laně ovane kůži na krku+ Už nikdy ho nepodvedu.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 24, 2010 11:18 pm

°Povzbudivě se na ni usměje° Já v to pevně doufám Mazlíčku °přikývne rozhodně° Kdo by se dokázal dlouho zlobit na tebe °pohladí jí hřbetem ruky po tváři° Ale to neznamená že jeho důvěru získáš snadno °upozorní ji° Styx... °vydechne spokojeně když se k ní Styx tak přivine. Tuší že to nemyslí tak jak to vyznívá, ale prostě nedokáže odolat a pevně ji přitáhne k sobě. Užívá si její horkou přítomnost a srdce bijící jí proti hrudníku°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx