Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 2:39 pm

Peklo je peklem i pro démony, kdyby si Angel nezaplatil lístek první třídy mezi nevyhasínající pekelné plameny řek bych ti aby sis s nim o tom popovídala. On tam strávil víc jak sto tamních roků +nevesele se ušklíbne+ Jo to sem, vždycky jsem měl bohatou fantasii, zejména když šlo o krutosti a to dokonce už když jsem byl člověk +pokrčí rameny+ Dokud to na tobě nezkusím budeš se tvářit jaká si drsňačka. Přemožitelka z Los Angeles se taky tak tvářila, měla plnou hubu všech těch přemožitelských hlášek a pak žebrala o slitování +usměje se, vesele a v očích mu nadšeně jiskří+ Třeba by se ti to líbilo a vzbudilo to v tobě chuť si zapíchat. To by byla sranda.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 5:12 pm

Spike: Škoda, že jsem Angela nepoznala víc, třeba by byl milejší +pokrčí rameny+ Takže ty krutosti, kterými se tady chlubíš, jak jsi drsný... +nakloní se k němu blíž+ … jsou tvé fantazie? +ušklíbne se a zase se stáhne zpátky+ Myslíš, že bych tě dobrovolně nechala něco na mně zkoušet? Netvářím se jako drsňačka, ale měl bys se mnou docela těžkou práci. A nikdy bych nežebrala, to by mi musel jazyk upadnout +chvilku ho pozoruje přimhouřenýma očima a přemýšlí, jestli Spike tu svou krutost hraje, aby na ni zapůsobil, anebo je vážně takový sadista+ Vypadám na to, že bych vyznávala sado-masochistické praktiky?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 5:28 pm

To nejsou fantasie blondýnko, to jsou vzpomínky na staré dobré časy volnosti kdy sem neměl duši ani svědomí... ne že bych jím teď nějak zvlášť oplýval +pokýve hlavou a pokrčí rameny+ Jasně že nemyslím, bez křiku a obrany to není taková sranda +popíjí svoje pití, pokuřuje a mluví konverzačním tonem+ a s tím upadnutím jazyka ti taky můžu být nápomocný +přislíbí+ Nevypadáš, ale to nevypadá nikdo komu se tvrdost v posteli líbí.
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 6:12 pm

Spike: Tak jen doufám, že pokud máš tu duši, ty své nápady nebudeš realizovat. Nesnesla bych pomyšlení, že by někomu mně blízkému něco od tebe hrozilo +stejně by ji zajímalo, co tu Nef k takovému cvokovi tak přitahuje+ Nevyhrožuj mi zas, nebo si budu myslet, že mě chceš zastrašit a začnu se asi bát +ušklíbne se. Při jeho poslední větě jí trochu cuknou koutky+ Že bys měl ke všemu ještě i talent odhadovat lidi, co se jim v posteli líbí?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 7:17 pm

+stočí pohled ke Styx a netrvá jí nijak dlouho, než pochopí+ Myslím, že tvoji nabídku využiju. +usměje se na ni a přikývne, tahle možnost jí nenabídla, takže je za ten nápad docela vděčná. sleduje jejich rozhovor a tak nějak neví jak se tvářit, jestli znechuceně, znuděně nebo rozčileně. nelíbí se jí o čem se baví, ale nemá nejmenší chut ani sílu se do toho míchat, takže jen kouká z okna a snaží se ze všech sil vypadat, jakoby tam nebyla a nic neslyšla. jediné co prozrazuje její rozladěnost a rozčilení je fakt, že v ruce o něco silněji tiskne skleničku a téměř surově sem tam zakousne nějaký ten rohlíček, jinak se snaží vypadat duchem nepřítomná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 8:29 pm

Neferet: Fajn, tak někdy spolu pokecáme. Samy +dodá a naznačí jí, aby se moc netěšila, že se mimo jiné chystá ji vyzpovídat, co ji táhne ke Spikeovi. Vidí, že se Nef začíná nudit, tak ji chce zabavit+ Chtěla bys vidět, co jsem koupila k Vánocům mému Tonymu? +slovo "mému" zdůrazní, aby Spike pochopil, že Tony patří jí a proto na něj nemusí žárlit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 9:58 pm

+podívá se na Styx a pousměje se, není přímo nadšená z toho jak to vyznělo, čuje nějaký výzvědy, ale jinak jí to nevadí+ Samozřejmě. +ožije a narovná se+ Co je to? Meč? Dýka? Svitek s černou magií? +vyzvídá zvědavě a taky trošku nadšeně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 10:25 pm

+Zvedne oči k neby+ Já ti nevyhrožuju lásko, na výhružky byl expert Svalovec, já bych to rovnou splnil kdybych to měl opravdu v plánu +nalije si další sklenku a zapálí další cigaretu, obojí v něm mizí doslova zázračnou rychlostí a přitom to nevypadá že je opilí nebo má otravu nikotinem+ A to že mám duši neznačí že přestávám být upírem. Naším posláním na světě je roznášet chaos, neštěstí, bolest, smrt.... Chtít po upírovi aby tohle všechno přestal v nějaký formě dělat je jak chtít aby řeka tekle do kopce +zasměje se+ Ne, ale po čuchu poznám když je někdo z něčeho vzrušenej
+obrátí se na Neferet+ Její Tony? Já myslel že spí s tím vlkodlakem.... jak se to jmenoval? Romulus? +nepamatuje si ani Remusovo jméno. Je to nevycválané hovado :D +
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 10:36 pm

+povzdechne si a stočí pohled ke Spikeovi+ Remus, Spikeu, jmenuje se Remus. +připomene mu+ A co se týče Tony... +zamylí se jak to vysvětlit+ ...je to prostě její.. je to Tony. +velice pochopitelné, skutečně, ale nemůže jen tak vykecávat že Tony Styx miluje+ Styx s ním nemusí spát, aby byl... její. +podívá se na Styx, jeslti to nějak vysvětlila dobře a jestli k tomu něco dodá+ Nepřišli jsme sem proto, aby si zlikvidoval Styx veškerý zásoby wiskey. +zamručí, když vidí jak v něm všechna postupně mizí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 10:58 pm

Nef: Co jiného, než další dýka do jeho sbírky. Vždyť víš, jak je tím přímo posedlý +přinese pouzdro, ve kterém je zbraň schovaná, rozbalí jej a ukáže jí to+ Ty máš taky ráda takovéto zbraně, že ano... +přikývne, že toho Tonyho vysvětlila Spikeovi dobře+ Jen ho nech, ve sklepě mám obrovské zásoby whisky přímo ze Skotska.

Spike: Neřekla jsem, že s duší přestáváš být upírem. Myslím, že to ani není možné. Duše, neduše, u tebe je to stejně jedno +odfrkne si+ Obyčejný člověk je neustále z něčeho vzrušený, tak to opravdu nezávidím tvému čichovému ústrojí... takový nápor, jen co vyjde mezi lidi +uchichtne se+ Chápu, že je to vaše poslání... ale baví tě to ještě vůbec? Nemáš z toho chaosu sám v životě chaos? Prvním znakem toho jsou prý občasné výpadky paměti +ušklíbne se+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx