Komnaty Magnuse Arnara

Moderátor: Styx

Re: Komnaty Magnuse Arnara

Příspěvekod Magnus Arnar » stř dub 18, 2012 8:57 am

Styx: +To už se nedá ovládnout. Magnus se zvučně rozesměje, zaklapne knihu, podrží jí v jedné ruce a druhou přitáhne Styx jen o krok blíž k sobě.+ Paní, jsi dokonalá hostitelka. Jsi ztělesněním toho, co jsem kdy od ženy očekával, ale promiň mi, není možné v tomto domě nestrádat, když jsem dal tak nesmyslný slib. Jsem pošetilý sám před sebou i před tebou. Prosím, paní, bylo by mi ctí, kdybych mohl z té knihy předčítat dnes s tebou. Myslím zde, v této svatyni moudrosti.+ Ukáže na rozsáhlou knihovnu.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » stř dub 18, 2012 6:45 pm

+když se Magnus začne z plných plic smát, uvolní se taky a rozesměje se s ním. Nebrání se, jak si ji Magnus přitáhne blíž, ale je ostražitá. Pohlédne mu směle do očí, v těch jejích jí pohrávají šibalské ohníčky+ Pokud bys opravdu moc strádal a potřeboval ženu, postarala bych se ti o nějakou společnost. Co bych neudělala pro tvé pohodlí +usměje se, ale z tónu jejího hlasu je slyšet, že to nemyslí zase tak vážně. Na jeho prosbu o společné předčítání z knihy se hluboce zamyslí, až si kouše spodní ret+ Tu knihu jsem ti dala pro tvé chvilky soukromí. Ale pokud je to pro tebe čest předčítat ji se mnou... dobře tedy. Ovšem... ve vší počestnosti +připomene a pak se jí zablýská v očích+ A budeme probírat pouze teorii +poznamená s úsměvem, aby bylo jasno od začátku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » stř dub 18, 2012 9:59 pm

Styx: Nebudu již znovu opakovat, že svým slibům se nezpronevěřím, paní.+ Pokývne hlavou, pustí Styx a přitáhne ke krbu dvě křesla, tak aby stála těsně u sebe.+ Ne...nechci žádnou kuběnu. Již jsem o tom mluvil. Jsem v tomto vyvrhelem svého rodu. Miluji, když mohu ženu potěšit, ne ji použít jako nástroj. V mé zemi, paní, ani žena příliš neočekává nějaké fantazie ze strany muže a myslím, že je to i nudí. Jsou zvyklé na rychlé spáření jako feny a nic nevědí a hrách lásky. Je to velmi smutné...+posadí se a čeká, až Styx přisedne k němu.+ Lépe mi bude pouze hovořit o fantaziích s ženou, která ji ocení, než se o fantazie pokoušet u sprosté děvky, která ani netuší, co milence potěší... ;)
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv dub 19, 2012 3:34 pm

+usadí se pohodlně v křesle+ A já zase slibuji, že ti už tvůj slib nebudu připomínat +ujistí ho s úsměvem+ Ale čeká tě zkouška odolnosti +kývne bradou ke knize+ Nás oba +dodá s úsměvem, i pro ni je to výzva a test pevné vůle a věrnosti+ Omlouvám se za tu společnici, myslela jsem to spíše jako žert. Nechtěla jsem se tě dotknout +položí mu dlaň na jeho ruku v omluvném gestu, ale hned ji zase stáhne+ Už jsem slyšela o tom, že vy na severu si neumíte vychutnat ty příjemné radosti a slasti, které sex nabízí. Jde vám jen o ukojení chtíče nebo zachování rodu, ale o umění lásky se moc nezajímáte. Proto mě překvapuje tvůj přístup +kouká na něj zkoumavě+ Mám takový neodbytný pocit, že jsi v milování skutečný estét +plamínky v jejích očích se zase na okamžik rozhoří+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv dub 19, 2012 6:57 pm

Styx: Vlastně je to velmi stará historie. Bylo mi 1ě let a bylo to mé první tělesné setkání se ženou. Byla to byzanská otrokyně o něco starší než já. Krásná - vlasy jako uhel a oči divoké, stejně jako byla sama. Okusil jsem s ní z číše lásky a napij jsem se opravdu zhluboka. Ta žena byla skutečnou umělkyní. Ukázala mi, jak žena může uspokojit muže, ale protože jsem byl nezkušeným mladíkem, nezdráhala se a ukázala mi, jak muž muže uspokojovat ženu. Dodnes vidím výraz v jejím obličeji, když dostoupala vrcholu a celá se mi vzdala jako hadrová panenka, s kterou si hrávají naše děti. Ten zážitek se mi vryl do paměti. V následujících měsících jsem pojal mnoho severských žen a žádná z nich neměla touhu sdílet se mnou úchvatný zážitek vrcholu jako ta otrokyně.
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv dub 19, 2012 8:19 pm

(kolik mu to bylo?)

+ještě, než si sedla, přinesla sebou z baru v knihovně láhev skotské a teď jim oběma nalije do skleniček. Se zájmem poslouchá jeho vyprávění a pomalu upíjí drink+ Vidím, že na ztrátu svého panictví máš velice hluboké a krásné vzpomínky. Čím to je... copak od té doby jsi už nic podobného nezažil? Copak severské ženy jsou v sexu chladné jako kraj, ve kterém žijí? Nebo jsi jen už nenatrefil na podobně vášnivou a divokou ženu...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv dub 19, 2012 10:35 pm

(Aha...12)

Styx: +Okusí zlatavého pití.+ Mnoho se nemýlíš, apní. V naší zemi jsou ženy opravdu chladné. Jsou drsné jako náš kraj a hubaté jsou...+trpce zkřiví ret.+ Ale ne, poznal jsem opravdu úchvatné ženy. Výbuchy islandských sopek proti nim byly jen nenápadnými jevy...Vášeň a fantasie, to je vrchol ženského veškerenstva.+ Znovu upije a natáhne své proklatě dlouhé nohy ku krbu.+ Pověz, paní, jak ty ses seznámila s muži?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 7:06 pm

+pokrčí čelo+ To si s vašimi ženami asi moc radovánek neužijete. Přitom.. soudě podle tvého chování.. seveřané se zdají být pěkně vášniví a divocí milovníci. Není divu, že pořádají výpravy na jih +uculí se pobaveně a pak si ho přimhouřenýma očima celého prohlédne, jak se tam tak hezky natáhne+ Ty svůj meč asi z ruky nepustíš, že? Často trénuješ a bojuješ? +zeptá se zvědavě a obdivně si prohlíží pletence svalů na jeho nahých pažích. Neubrání se tajuplnému úsměvu při představě, jaké by to asi bylo, kdyby ji ty medvědí paže pevně sevřely v náručí+ Jak jsem se seznámila s muži? +překvapí ji otázka+ V mém životě nebylo moc mužů. Mého prvního přítele jsem znala od dětství. Byl to dobrý přítel mých rodičů. Přátelství přerostlo v lásku, když mi bylo čtrnáct. Byli jsme spolu šest dlouhých let a byl to velice vášnivý a divoký vztah. Dodnes jsme přáteli. Dokonce spolu ještě dnes sdílíme společný dům +usměje se a napije se alkoholu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pát dub 20, 2012 7:41 pm

Styx: +Jeho nádherné tělo je napnuté - ne ostražitostí před bojem, ale spíše neukojenou touhou.+ Víš, paní, někdo pověst seveřanů zachraňovat musí. My muži severu jsme divocí a vášniví - v boji i v lásce, neznáme hranice. Představ si studnu plnou sladké medoviny a věčně žíznivého poutníka. Takový je muž ze severu a jeho touha po ženách...a také po boji. Já trénuji velmi často, vlastně každý den. Rád se bavím klání s muži z mého dvora, je to náš prastarý zvyk, zábavná klání a boje, jež jsou prostou hrou...a bojuji - opravdu bojuji, jen pokud mi situace nenabídne příznivější volbu. + Pokhlédne na ní překvapeně a všimne si, jak se jí nádherná hruď rychleji dme.+ Jest v těchto zdech ještě jiný muž, s kterým bych měl bojovat o tvou přízeň, než muž, kterého zoveš přítelem nynějším? + Pozorně si prohlíží její nádherný krk, bohužel napůl zakrytý záplavou vlasů. Zatouží ho vidět odhalený, v celé jeho bělosti a ladnosti.. :heaven: +
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 10:10 pm

Jak to poslouchám, vy seveřané nemáte nikdy dost . Potřebovali byste celý harém, abyste byli uspokojeni +rozesměje se vesele+ To trénuješ s tím obrovským mečem, který sis dal nabrousit? Vypadá jako popravčí meč. Kolik hlav už sťal? +zeptá se, třeba si Magnus dělá něco jako zářezy na pažbě+ V tomto velkém sídle přece nemohu být sama. Bydlí tady se mnou jeden muž.. ano, ten můj první. Ale v tuto chvíli je pryč, někde hodně daleko. Nemáš důvod s ním bojovat, je to můj nejlepší přítel +zahledí se z okna do noci a na okamžik se přenese myšlenkami k Tonymu, jak se mu asi daří v jeho misi+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx