Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 10:31 am

+rozdá karty, začnou hrát, během hry se na něj pořád usmívá a ať se snaží, jak chce, prohraje+ Merline! +hodí karty jakoby naštvaně na stůl+ Měl jsi pravdu, jsi fakt dobrý. Je to ale tepve první hra, to neznamneá, že ještě nemůžeš prohrát. +roztáhne ruce v poraženém gestu+ Jelikož náušnice jenom v jednom uchu vypadá nepřirozeně a tobě nebude nanic, chci ji zpátky. +nakloní se k němu+ Takže se chci vykoupit.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 10:35 am

*zachovává chladnou tvář, a když vyhraje usměje se* Já jsem tě upozorňoval, ale musím uznat, že bojuješ statečně*usměje se a kouká na naušnici a pak se koukne na Styx* Co bych za ní měl tak chtít*přemýšlí* napadá tě něco co bys mi mohla dát?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 10:52 am

Máš výraz chladnokrevného hráče pokeru. +zasměje se+ Mne napadá spousta věcí, ale vyhráls ty. Takže do toho ti mluvit nebudu. Šla jsem do téhle hry s vědomím, že se mi třeba nějaký úkol možná nebude líbit, nebo s ním nebudu souhlasit, popřípadě budu muset přiznat něco, co bych ti jinak neřekla. Nicméně, je to hra, takže... jen do mně. +mrkne na něj+ Ostatně, předpokládám, že pokud bys vůbec někdy prohrál, udělal bys taky to, co bych po tobě chtěla, nebo popravdě odpověděl na to, co bych se zeptala. +zvedne výhružně prst+ Je to přece v pravidlech!
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 10:59 am

Tak fajn. Máš pravdu je to hra. Takže bych se tě rád zeptal na otázku. Musíš odpovědět po pravdě. *usměje se, vezme si do rukou jednu její ruku a poposedne si k ní blíž* Co ke mně cítíš?*docela napjatě čeká na odpověď*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 11:10 am

+kouká mu do očí, dal jí skutečně otázku na tělo, na kterou se jí vůbec nechce odpovídat, ale je to hra na pravdu, nezbývá jí, než odpovědět, sklopí zrak+ Nevím... jak to nazvat. Sama jsem z toho zmatená. +říká tiše+ Cítím se šťastna, jak už dlouho ne. Je mi s tebou moc dobře. Každý tvůj polibek mě rozechvívá, každý tvůj dotek mě naplňuje štěstím. Chtěla bych se věčně choulit v tvé náruči. Chci, aby to nikdy neskončilo. Když se mě jen dotkneš, srdce mi divoce buší, jako zvon.A bojím se té chvíle, když odejdeš. +pomalu zvedne k němu zrak+ Asi... jsem se do tebe zamilovala
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 11:16 am

*chvíli ji kouká d očí, pak ji strhne k sobě na klín a obejme ji, skloní se k ní a dlouze a něžně ji políbí,vychutnává si její sladkou chuť, je okouzlen* Jsem rád, že jsi upřímná, a taky jsem rád*ještě jednou ji políbí*že to cítíme stejně*usměje se na ní a kouká ji do jejích nádherných očí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 11:23 am

+zmateně na něj pohlédne+ Ty... +hlas se jí zadrhne, tak si jen položí hlavu na jeho rameno, zavře oči, objímá ho kolem pasu a tiskne se k němu+ Ty to taky tak cítíš? +zašeptá mu na krk+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 11:27 am

*začne ji znovu mluvit do vlasů* Když tobě se prostě nedá odolat. Si krásná, a inteligentní. To jsou dvě věci, kterých si opravdu cením, máš smysl pro humor, a to člověk musí mít aby se mnou vydržel*líbne ji do vlasů* Nediv se, zamilovat se do tebe, je hrozně snadné*tiskne si ji k sobě*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 2:27 pm

+chvíli se k němu ještě tiskne, nechce tak brzy přerušit kouzlo okamžiku+ Trochu jsi mě zaskočil svým přáním. Čekala bych spíše, že budeš ode mne chtít, abych ti třeba zatančila na stole africký tanec v sukýnce z trávy, nebo něco podobného. +trochu ji mrzí, že přiznala své city+ Neodhadla jsem tvůj důvtip. Ale co, sama jsem tu hru vymyslela, mám, co jsem chtěla. +slabě se pousměje+ Je čas na další partičku pokeru. Rozdávej.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 2:50 pm

No, to bude moje další přání*usměje se na ní a posadí ji na druhou židli, rozdá karty, a ušklíbne se* až zase vyhraju. Připrav si sukýnku*zaujme zase svůj postoj hřáče pokeru s chladnou tváří* Co dáváš v sázku tentokrát?*koukne na ní přes karty*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx