Kuchyně

Moderátor: Styx

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx » úte úno 09, 2010 6:46 pm

+zavede sem Světlushku a obě se posadí ke vkusně prostřenému stolu+ My dvě jsme zatím neměli moc možností setkat se a popovídat si, tak doufám, že to dnes napravíme +usměje se a nalije oběma aperitiv+ Tak na zdraví a na dobrou chuť +přiťukne si s ní+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » stř úno 10, 2010 6:45 pm

*posadí se a hnedka obdivuje stůl* Jé, máš vážně krásně prostřeno, s citem *prohlíží si krásné příbory, zatímco Styx nalívá*
No, moc příležitostí zatím nebylo *přijme skleničku a podívá se přes ni na svou hostitelku* Na zdraví, na dobrou chuť... a na dobré vztahy *ještě přípitek trochu doplní*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Styx » stř úno 10, 2010 8:22 pm

+napije se s ní a taky se pak posadí+ Já tě vlastně vůbec neznám. Jsem tady přesně rok, ale nikdy jsem tě nikde nepotkala a to se pohybuji všude. Ale neboj, teď to doženeme +mrkne na ni vesele a pokyne rukou skřítkovi, aby začal nosit na stůl+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » pát úno 12, 2010 1:10 am

Já tebe vlastně taky neznám *zasměje se* Dlouho jsem tu nebyla (vlastně jsem nějak chvíli fungovala na staré verzi LoSu, tu novou jsem pak jaksi zanedbávala ;)), odjela jsem pryč, cestovat, a vrátila jsem se teprve před nedávnem. Od té doby jsem tě taky jenom párkrát někde zahlídla, ale musím říct, že jsi na mě docela zapůsobila. Máš takovou... jiskru *pousměje se*
Světlushka
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 12, 2010 11:12 am

Tak si nech chutnat +pobídne ji a pustí se do jídla+ Tak vidíš, dnes máme skvělou příležitost napravit to. Už tady chceš zůstat natrvalo, nebo plánuješ ještě cestovat? +ptá se zvědavě a nenápadně si ji prohlíží+ To mě těší, že jsem na tebe tak zapůsobila. Jiskru? +rozesměje se+ Teď už jsem se hodně zklidnila, to bys mě měla poznat, když jsem se sem přistěhovala.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » pon úno 15, 2010 10:50 pm

Díky, *uchopí příbor a taky se pustí do jídla* Myslím, že tady nebudu úplně pořád, ale rozhodně tady nějakou dobu chci mít místo, kam se budu pravidelně vracet. Měla bych si časem rozmyslet, co vlastně chci, jestli mi stojí za to investovat do obnovy Tmy... A tak vůbec *pokrčí rameny* Zatím jsem taková neukotvená.
Když jsem říkala jiskru, nemyslela jsem ani tak to, co děláš - spíš to, jaká jsi *zamyslí se, jak to vysvětlit* Třeba i to, jak na tebe reagují ostatní, jak působíš mezi nimi... No to je jedno *máchne rukou* Ale věřím tomu, že dřív jsi musela být fakt číslo *zasměje se*
Světlushka
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 15, 2010 11:15 pm

Slyšela jsem, že bydlíš u Syriany, to je skvělé, je to moje nejlepší přítelkyně +zasměje se+ Ahá, tak takovou jiskru jsi myslela. No, tak jen doufám, že na ostatní působím pozitivně. Snažím se se všemi přátelsky vyjít +uculí se+ Tak číslo, to jsem opravdu byla. Ale teď už sekám dobrotu, už docela dlouho a to už je u mne co říct +chechtá se+ Máš nějakého přítele? +zvědavě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » pát úno 19, 2010 4:02 pm

Jo, bydlím u Syriany - jsem jí fakt vděčná za podmínky, který mi na svém sídle vytvořila. Je moc hodná. Je určitě dobře, že jste nejlepší kamarádky, jste dobrá dvojka - brhlík a sojka, jak praví jdena písnička *směje se*
Ne, přítele nemám, jsem sama samička ;) Jak jsem byla pryč, ani jsem nezačínala žádnej vážnější vztah - stejně by se to nedalo udržet. Ty jsi teďka s Remusem Lupinem, viď?
Světlushka
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 19, 2010 6:06 pm

Syr je skvělá. Kdybys někdy potřebovala, mé sídlo je obrovské, je tady místa dost +nabídne jí+ A líbí se ti někdo z místních? +vyzvídá+ Na plesu byli snad úplně všichni, tak neříkej, že sis tam někoho nevyhlídla +mrkne na ni lišácky+ Jak to víš, že jsem s Remusem? +culí se+ Vlastně je to takový můj osudový muž. Už když jsem se sem přistěhovala, tak jsem byla do něj zamilovaná a dokonce jsme byli tehdy přáteli. Jenže pak mi hlavu popletl Regulus Black a já se do něj zbláznila +vzpomíná nostalgicky+ Naštěstí jsem pochopila, kam mě pořád srdce táhne
Styx
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » ned bře 07, 2010 1:28 pm

Ano, na plese byli opravdu skoro všichni obyvatelé LoSu... Spíš jsem se tam snažila rozkoukat a zorientovat - nemůžu říct, že bych si tam přímo vyhlídla něktrého ze zdejších mužů, i když za hřích by jistě stál mnohý ;) Ty a Remus... No, myslím, že to bylo jasné od chvíle, kdy se tam objevil. Vypadali jste hodně zamilovaně a slušelo vám to spolu *výmluvný úsměv* Ale Reguluse Blacka neznám, nikdy jsem ho tu neviděla - on je taky někde na cestách?
Světlushka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx