Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 11:07 pm

Remus... Romulus +mávne rukou+ alespoň jsem byl u stejný vlčice +alespoň zná pověst o založení Říma+ Nemusíš mi říkat co to znamená když je někdo něčí. Věz že já to vím moc dobře. Na vlastní kůži sem zažil jaké je to rvát se mezi dva co jsou nějak spojení. Co se vlastní navzájem +zapije vzpomínku na Buffy a Angela zbytekem sklenky+ Vidíě? +kývne ke Styx+ Tohle není ženská co by šla do rizika že zůstane na suchu +usměje se na Styx+
To si piš že mě je to těžké, většina lidí stejně páchne jako zvěř, protože se od ní moc neliší +zapálí si další cigaretu, už se mu spolehlivě podařilo naplnit okolní prostor kouřem, takže je skutečně jako doma+ Nemám, jsem jako pavou v prostřed pavučiny. I chaos má svoje pravidla, svojí elitu i poddané a všechem směřuje k Prvnímu.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 11:15 pm

Jo vim, pořád si pamatuju na tu skvělou sbírku, co vlastní. +usměje se na Styx a vezme si od ní opatrně dýku, aby si ji mohla prohlédnou+ Nádhera.... +zašeptá lehoučce darem otáčejíc v ruce+ Odkud je? +zajímá se+ Ano... +přikývne+ ...jak dýky tak i meče. +pousměje se+ Ty máš stejně na jména nějakou špatnou paměť. +zabodne na chvíli do Spikea pohled narážejíc na to, že ani na její jméno si nepamatoval natožpak na ni+ Tak se nemáš tak blbě ptát. +zasyčí, pomalu toho začíná mít zřejmě dost+ Ehh... +zatváří se dosti zvláštně+ ...máš snad problém s tím, že já jsem? +opravdu je nějaká podrážděná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte pro 28, 2010 11:35 pm

Spike: +trochu se zamračí+ Mně to nepřijde, že by člověk páchl jako zvěř. Už hlavně proto, že se od ní liší svými hygienickými návyky. Ale co je z člověka cítít na sto honů i normálním nosem, je cigaretový kouř. Ten ti nevadí? +napije se a dolije Spikeovi do prázdné sklenice, aby nebyl na suchu+ Kdo je První?

Nef: (abys vůbec věděla, co si prohlížíš:)) http://www.landofsinners.hys.cz/images/ ... tonymu.jpg
Je to starožitná dýka, to jsi určitě poznala. Pochází z Evropy, ze začátku prvního tisíciletí, někdy z období antiky. Doufám, že udělá Tonymu radost. A nejenom svou historickou hodnotou +nechá ji prohlížet si ji podrobněji+ A jak vůbec budete letos trávit Vánoce? +zeptá se mimochodem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 28, 2010 11:41 pm

Nemám lásko +odvětí s úsměvem+ já si je jen odmítám pamatovat +zasměje se a přitáhne si jí k sobě, přitiskne rty na její tvář+ Ne puso, ty si vlastně pořád mokrá +podotkne sprostě, co na tom že tak hlasitě že ho Styx slyší+
Mě páchne jako zvěř, protože je to moje jídlo +mávne rukou+ Taková kočka má má lepší hygienické návyky než člověk, vem si kolik hodin stráví čištěním kožichu. My doma kočky měli, hromadu koček, tak to moc dobře vím +usměje se+ No mentoloví kvůli tobě kouřit nezačnu +přestane se usmívat a velice zvážní+ První zlo je prostě... první zlo. Je to všechno, je to nic. Je to smrt a všichni mrtví. Je to stvořitel, pán, vládce a největší mučitel v pekle. Je to višší bytost temnější než noc co se ti pomalu zavrtá do mozku jako červ s ostrými kusadli, žere ti tam a vytahuje na povrch všechno to nejhorší co se ti v duši skrývá +přitáhne si klopu kabátu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 28, 2010 11:53 pm

+pečlivě a zaujatě si dýku prohlíží+ Já myslím, že udělá. +přikývne s úsměvem+ Myslím, že to bude jeden z nejhezčích kousků, co bude mít. +s úsměvem jí dýku opatrně vrátí, tedy opatrně, trošku se řízne o chladný kov, ale naštěstí na zbrani nezůstala krev, takže může předstírat, že se jí nic nestalo. překvapeně zamrká, když si jí Spike přitáhne k sobě a zrudne při jeho poznámce, ale neodtáhne se+ Já mluvila o whisky. +zamumlá, ale rozhodne se to rychle zamluvit, takže se vrátí ke Styxině otázce+ Popravdě... vlastně nevím. +přizná se+ Ještě jsme o tom nemluvili.... +tak trošku neručitě pokrčí rameny, s ohledem na to, že Spike očividně na Vánoce zapoměl je asi slavit nebudou, neunikne jí jak divně a vážně se Spike schová, když mluví o Prvním zlu, neví co si přesně myslet, takže mu jen stiskne ruku a zůstane sedět u něj+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 29, 2010 12:23 am

Spike: Chápu, že piješ lidem krev +jak trefné+ Ale já osobně bych nedala do úst nic, co by mi páchlo +ušklíbne se+ Jenže kočka nemá nic jiného na práci. Nemusí vařit, chodit do práce, uklízet. Kdybych měla její starosti, taky bych se jen olizovala +uculí se a pak se zatváří vítězoslávně, že konečně objevila, co na toho frajírka platí a už si málem rejpne, jakou má radost, že existuje na světě něco, čeho se i on bojí. Zarazí ji však včas jeho výraz a rychle pochopí, že to, o čem tady mluví, je strašnější, než si vůbec umí představit. Zmlkne a strčí si do pusy rohlíček. Na jednu stranu je ale ráda, že mu konečně spadl hřebínek+

Nef: +vezme si od ní zpátky dýku a schová ji zpátky+ Tak ještě není nic ztraceného, Štědrý den je až za pár hodin, to ještě stihnete připravit. Pamatuji si od loňska, že ráda pečeš. To tvé cukroví bylo vynikající. A stromeček najdeš na každém kroku.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 29, 2010 12:36 am

Ale já ne +odpoví s mírným úsměvem. On si všimne že se řízla, vezme si její ruku a strčí prsty z rankou do pusy. Začne pomalu cucat a vysávat krev. Díky tomu se ranka nezatáhne, naopak se ještě zvětší a začne víc krvácet+ já mluvi o tobě samé +dodá. Chvilku váhá jak Styx odpovědět, cigaetu uhasí o vlastní stehno+ Myslim lásko že na tebe byl byl skvělej pohled jak se celá olizuješ +podotkne, nezvedne přitom zrak ze stehne na kterém prstem rozmazává popelovou skvrnu. Nechce aby v jeho očích viděla strach a bolest+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » stř pro 29, 2010 12:44 am

Spike: +tentokrát se už neudrží a musí se zasmát, nejenom jeho poznámce, ale i tomu, že si živě představila, jak se celá olizuje jako ta kočka+ Myslím, že by to nebyl až takový skvělý pohled... nedosáhla bych si totiž do míst, kam kočky +pozvedne obočí, když si Spike típne cigaretu o nohu a přisune mu pomalu popelník+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř pro 29, 2010 12:49 am

Jo... ještě je dost času. +souhlasí se Styx+ Otázka ještě zní, jestli Spike bude chtít slavit Vánoce. +těkne po něm pohledem a tváří se jak nevinost sama. jen na něj chvilku kouká, jak jí cucá zraněný prst a trošku se zamračí+ Nemůžeš to nechat až budeme doma? +zeptá se téměř nezřetelně a tiše+ Pak dostaneš kolik budeš chtít, v rámci mých možností. +slíbí, mohl by to brát jako vánoční dárek a zrůžoví nad jeho poznámkou. zamračí se sledujíc cigaretu, kterou si hasí o stehno+ Tak ted už vim co dostaneš k Vánocum. Nový džíny, tohle jsou totiž zřejmě poslední, co máš. +ušklíbne se, jak to hezky vymyslela ten dárek+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 29, 2010 12:56 am

+Zvedne ke Styx oči, už zase mu planou jistnou nemravností a pobavením+ To je jen otázka cviku aby sis dosáhla do všech zajímavích míst +zazubí se vesele+ nebo si můžeš přizvat jinou kočku +je docela jasné na co myslí+ Co ty si myslíš o dvou kočkách... Neferet? +dodá důrazně její jméno aby věděla že si ho pamatuje+ Nemáš mě dráždit +řekne nahals, nešeptá jako ona+ Nepotřebuju +smete popel ze stehna do popelníku a položí do něj cigaretu+ To sou kvalitní americký džiny ty něco vydržej. Ukrad sem je s prvotřídního obchodu.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx