Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 2:58 pm

+vezme si zpátky vykoupenou náušnici, chvíli přemýšlí a jelikož nemá u sebe toho moc, nabídne do banku svého skvělého kuchaře+ Co tentokrát nabízíš ty? +vezme si karty a lišácky se pousměje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 3:07 pm

*popřemýšlí* No, kuchaře? Fajn, nabízím ti, že když vyhraješ, vemu tě do obchodu a koupím ti všechno oblečení, na které ukážeš.*usměje se a vezme do ruky karty*Bereš?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 3:12 pm

Samozřejmě, že beru. Která žena by to nebrala? +uculí se+ Ale tentokrát se hodně snaž vyhrát, protože tolik balíčků a tašek, které poneseš z toho obchodu, neuneseš! +zasměje se+ Tak hraj.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 3:19 pm

Fajn, *usměje se* Tak vykládám, mám straight, neboli prostou postupku co ty?*položí karty na stůl, aby na ně viděla*Budu mít nového kuchaře, nebo půjdeme nakupovat?*počká až vyloží karty, když vidí, že má Full hausetrochu překvapeně a rozrušeně* No fajn, tak půjdeme nakupovat, a nebo si můžu vybrat fant. Jaká by byla cena?*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 3:37 pm

+radostně se zasměje, že ho trumfla+ Taaakže... +přemýšlí, jak mu vrátit ten jeho předchozí intimní dotaz a zvažuje, zda bude lepší taky ho dostat do úzkých nějakou otázkou na tělo, anebo se zabavit+ Chtěla bych... +přejíždí si prstem po spodním rtu a pak se na něj podívá šibalsky+ ... abys mi tady udělal striptýz. Jenom pro mne. +přemýšlí, jak se rozhodne, zda bude mít nové hadříky, nebo si s potěšením užije jeho krásné tělo+ Ale abys věděl, že jsem hodná holka, +svůdně se na něj usměje+ nemusí to být úplně donaha, spodní prádlo ti dovolím nechat.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 3:49 pm

*kouká na ní chvíli nevěřícně s otevřenou pusou, rychle ji zavře, když si to uvědomí*Stri-Striptýz?*zakoktá se, začne racionálně přemýšlet*To jako vážně?Striptýz s hudbou?*zeptá se projistotu ještě jednou, aby se ujistil, že si z něj nedělá srandu*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 3:58 pm

Ano, striptýz. To jako že bych se moc ráda podívala na tebe, jak se přede mnou svůdně svlékáš. +pobaveně se pousměje+ Hudbu ti klidně zajistím, v salonku má rozložené své nástroje kapela, která tady bavila hosty a není problém sehnat je. +ušklíbne se+ Ale pokud bys chtěl dělat představení jenom pro mne, +usměje se mile+ zavřeme dveře a kouzlem se hudba odvedle rozline až sem. +uculí se+ Tak co?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 4:01 pm

*chvíli přemýšlí*No když bych to udělal, tak bez přítomnosti kapely, ale popravdě nevím co na mě chceš vidět svůdného*usměje se*umím tak akorát pořádně Waltz*ušklíbne se při představě sebe jak dělá striptýz* Ale jestli je to tvoje přání*nakonec ustoupí*tak to můžu zkusit...*trochu nerad přiznává*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 4:09 pm

+tak trochu i se zadostiučiněním spokojeně přijme jeho nabídku udělat jí striptýz, hadříků má stejně plnou šatnu+ Skvělé! Jsem moc ráda, že jsi se rozhodl udělat mi radost. +postará se o hudbu a když se místností rozeznějí první tóny, pohodlně se posadí na židli, nožky vyloží na druhou a s napětím ho pozoruje, nemůže se dočkat jeho představení+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 11, 2009 4:51 pm

Radost*zabručí si pro sebe, sleduje jak je klidná a jak si to užívá a pokouší se taky se sklidnit*Fajn.*stoupne si asi 4 metry před Styx, a snaží se krotit boky jak nejlíp to jde, začne si pomalu rozepínat knoflíčky u košile a když je dorozepíná vezme ji do ruky, zatočí s ní nad hlavou a odhodí ji,koukne na Styx jak se tváří a dál krouží v bocích*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx