Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » stř pro 29, 2010 1:06 am

Myslím, že dvě kočky by si poradili... +podívá se na něj, tímhle se rozhodně nebaví a už vůbec nikdy nehodlá přistoupit na dvě "kočky" v jedný posteli+ A kocour by zatím chytal myši, co se přemnožili. +strčí si výmluvně do pusy rohlíček+ Já nikoho nedráždím. +brání se+ Tak tím se všechno... vysvětluje. +stejně dostane nový a basta+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 29, 2010 6:59 pm

Nef: Copak upíři neslaví Vánoce? Tak to ho musíš přesvědčit, třeba se mu to zalíbí +nevěřícně sleduje, jak se Nef nechá dobrovolně vysávat+ Ehm... netrpíš poslední dobou chudokrevností?

Spike: Tohle ti vyhovuje, když máš jídlo poruce, kdykoliv dostaneš chuť, že? +ušklíbne se nad tím, jak tam Nef bezostyšně ocucává+ Dvě kočky? Myslím, že zůstanu u svých zavedených způsobů +vyprázdní zbytek z láhve do Spikeovy sklenice a dojde pro další whisky. Vezme si nějaké to studené maso a postrčí tác k nim+ Už máš nějaký dárek pro Nef? +zajímá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 29, 2010 9:35 pm

V Los Angeles se myši nemnoží, to by si nedovolili, takže kocour má hromadu nevyužitého času +odpoví docela poklidně a obrátí do sebe další sklenku, pořád ještě nevypadá vyloženě opile, ale už ani ne jiskrně střízlivě+ Každej upír má jídlo neustále po ruce, lidí kolem běhá dost a dost. Neferet není moje jídlo +odhlaí kousance na vlastním krku+ je to moje družka +on k jejím kousancům přistupuje z hrdostí a nemá problém se jimi chlubit+ Co máte pořád s těma Vánocema? +zavrčí+ Kdysi se narodil nějakej chlápek z vizema a všichni ho oslavujou už dvatisíce let. Angel měl taky vize a nikdo ho neoslavuje +dodá naštvaně+ Jasně že mám +odsekne. Lže, ale není to poznat+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 29, 2010 9:53 pm

Asi jak který... +pokrčí neurčitě na Styxinu otázku+ Chudokrevností? +zamrká překvapeně, než jí dojde, co tím myslí+ No já... ehm... nejen poslední dobou. +trošku nervozně se pousměje při tom přiznání a stáhne ruku, kterou jí tak Spike ocucával dál od jeho úst, ale nevezme mu jí úplně. zatrne jí, když se Spike dalo by se říct chlubí jejím kousancem, rozhodně nestála o to, aby se to Styx dozvěděla, určitě by jí to někdy řekla... za čas.... kdyby neměla dojem, že je na ně Spike hrdý jednu by mu vrazila, takhle jen zatím zatne ruku v pěst+ Měl by si s tim pitím přestat. +zavrčí a vytrhne mu sklenku z rukou, aby jí do sebe sama obrátila a prázdnou jí odloží stranou na stoleček+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 29, 2010 11:23 pm

Spike: Tak tohle je první věta, kterou jsi mi dnes udělal radost +zasměje se+ Už jsem měla dojem, že si Nef přivlastňuješ jako majetek. Družka zní opravdu rozumně +pomalu popíjí a kouká na něj zkoumavě+ Miluješ ji? +zeptá se nečekaně+

Nef: +nevěřícně kouká na Spikeův kousanec a je jí jasné, že si to neudělal sám+ Nef? +otočí k ní překvapený pohled a ani nemusí pokládát otázku, z jejího výrazu je vidět, co chce vysvětlit. Naplní třetí skleničku skotskou a pošle jí ji po stole+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 29, 2010 11:41 pm

+Přimhouří oči a upřeně se na Styx zahledí+ Nemyslim že chápeč význam toho slova v upířím pojetí, ale to je fuk +mávne nad tím rukou+ Co je tohle za debilní otázky? +zamračí se+ Jasně že ji miluju +ušklíbne se+ Klidně sem ti teď mohl zalhat. Myslíš si snad že bych ti řekl pravdu když jde o moje city? +dělá prvotřídní xichty+ Hostitelka se postará o ná o oba pudlíčku +ubezepčí ji když mu sebere sklenku. Kdyby mu Styx nedala dlaší, tak by jednoduše pokrčil rameny a pil z lahve+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 29, 2010 11:53 pm

+podívá se na Styx a zvažuje co říct+ Jo... je moje... +těkne pohledem ke Spikeovu krku+ Nevím jak bych ti to mohla vysvětlit. +ošije se+ Prostě jsem ho kousla a bylo to... +skousne si ret, o tomhle Styx nemusí zrovna vyprávět+ Vim, co jsem ti ještě před rokem říkala, ale... časy se trošku změnily... +sáhne si ke krku a stáhne si šátek, takže odhalí prozměnu Spikeovo kousnutí a otočí do sebe část další skleničky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 12:35 am

Spike: Tak mi to tedy vysvětli, ať to pochopím. Ráda se dozvím, jak to je mezi vámi +pobídne ho+ A jak mohu vědět, že mi teď zrovna nelžeš?

Nef: +čeká, co z Nef vypadne a je na to vážně zvědavá+ Kousla a bylo to +zopakuje po ní, nějak jí to hlava nebere. Když si Nef sundá šátek, ztratí zcela řeč, až po chvíli je schopná cosi vykoktat+ Nef... promiň... jen jsem... překvapená. Vzpomínám si, jak jsi tehdy šílela, když mě pokousal upír a jak jsi se chystala mě zachraňovat se svěcenou vodou. Vidím, že časy se opravdu změnily +chvilku na ni kouká+ Takže dnes máš už jiný názor na upíry?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 30, 2010 12:55 am

Je to složité, ale být si vzájemně druhy je hlavně o důvěře. Svěřit jinému upírovi svou krev je nebezpečná věc, klidně může vpít všechno. Upír bez krve je mrtví upír. I když +připustí+ zas tak moc té krve nemáme k rozdávání +vesele se usměje+ Nemůžeš poznat kdy ti v čem lžu a právě proto je taková sranda lhát.
+těká mezi ženymi pohledem+ Co to je za hovadinu? Na co svěcená voda? +mračí se jako sto čertů+ ty si chtěla jít proti upírovi jen se svěcenou vodou? Bez kolíku nebo co?! +vypadá trochu rozlobeně, hodně podrážděně a taky malinko vylekaně+
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 1:04 am

Spike: Počkej.. počkej.. oni si upíři sají krev navzájem? To slyším poprvé. +diví se+ A proto ti nevěřím. A když se to tak vezme, ty taky nemůžeš vědět, kdy ti říkám pravdu a kdy ti lžu. A to je taky sranda +usměje se a pak se zarazí, jestli se vůbec měla o té svěcence zmiňovat a omluvně pohlédne na Nef+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx