Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » čtv pro 30, 2010 1:25 am

Neomlouvej se. +zakroutí hlavou+ Neřekla bych, že mám na upíry jiný názor. Jen... přibylo těch, kterým věřím víc než je zdrávo. +zamyslí se+ No dobře.... můj přístup k nim se trochu změnil... +přizná se+ ...ale jde jen o vyjímky. Pořád si pamatuju, co mě učili a čeho jsem se tak dlouho držela. +poslouchá jak se baví o vzájemném pití krve+ V tomhle ti nelže. +řekne Styx prostě+ Upíři si vážně sají navzájem krev. Myslím, že takovou důvěru člověk těžko pochopí. +zase se opře a odloží skleničku+ Ale né... +protočí oči nad Spikeovými otázkami+ Když jdu proti upírovi dávam přednost speciálně upraveným dýkám. Svěcená voda byla jen na vyčištění kousnutí, aby se zabránilo připadnýmu vlivu na Styx. Mám takový tušení, že nemají jen schopnost hrabat se lidem v hlavě. +pousměje se na Styx, aby si nedělala starosti+ I když je docela zajímavý sledovat reakci upíra, když se mu na kůži dostane dost svěcený vody. +trošku přimhouří oči, vypadá to, jako by to někdy zkoušela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 8:05 pm

+kroutí hlavou nad tou změnou+ Ty ho asi musíš mít hodně ráda, když se tak obětuješ +pošeptá jí a kývne hlavou ke Spikeovi+ Pamatuji si, jak jsi se vždycky chovala v přítomnosti upírů a varovala jsi mě před nimi... a nakonec si sama upíra najdeš. Jaký paradox +zasměje se+ Ale ty sama musíš přece vědět, co chceš. Do toho ti opravdu mluvit nebudu. I když... +opět střelí pohledem ke Spikeovi+ tohle ti opravdu vyhovuje?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 30, 2010 9:15 pm

Co? +nechápe a má znechucený výraz+ To tu běhej jen samí Draculové v krajkách, sametu a těsnejch kalhotách? +evidentně takovími upíry pohrdá+ Copak na to ženský ještě pořádt letěj? +vrhne tázaví pohled na Styx+ Tobě se fakt takovej chlap líbil? +těká mezi nimi pohledem+ Hej! Dámy jako já sedím tady a slyším i to jak vám v žilách hučí krev! To vaše šeptání je na houby! +ohradí se před jejich pomlouváním+ A nač že tu svěcenku? +zeptá se ještě dodatečně polohlasně aby nevypadal jako hlupák+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 30, 2010 9:24 pm

+jen s úsměvem přikývne+ Ještě větší ironie je, že moje varování pořád platí... dala jsem se dohromady s upírem, ale nic na tom nemění, že jiným upírům nevěřim. Pořád jsou nebezpeční, vypočítaví... +řekně vážně, ale nakonec se na Styx lehce usměje, kdž se směje+ Jsem s ním šťastná... +řekne prostě a výřečně, vyhýbajíc se tak přímé odpovědi+ Tak si zacpi uši. +otočí se na Spikea s jiskřením v očích asi by měla přestat pít, líbne ho na tvář+ Vždyť to říkám.... na vyčištění kousnutí.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 9:39 pm

Spike: +přemýšlí nad tím, co se jí na tom upírovi kdysi vůbec líbílo+ Popravdě... ani moc ne +pokrčí rameny+ Nebylo to ani tím, jak vypadá, ale spíš tím, jak na mně působil. Byla jsem zcela ztracená... +mávne rukou+ Už je to dávno +koukne na Spikea a odfrkne si+ To si máme psát vzkazy, abychom tě nerušily a mohly si povídat mezi sebou?

Nef: +taky se na ni usměje+ I když to moc nechápu... +koukne na Spikea+ jsem moc ráda, že jsi šťastna. A moc ti to přeji +chytne ji za ruku. Na Angela se radši neptá, četla, co se mu stalo a nechce rozjitřit ránu+ Slyšela jsem, že se vrátil Sucre. Dost mě to překvapilo, myslela jsem, že je mrtvý.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 30, 2010 9:55 pm

+Protočí oči+ To sem slyšel, hluchej nejsem! +odsekne nakvašeně+ Ale na co? Jo, upíři maj dost špinaví tesáky, jen mále kterej udržuje hygienu a čistí si je, ale desinfekce docela stačí +neví nic o druhu upírů jako je J.C.+ Aha. Je mi to jasný lásko +pokývá hlavou nad Styxiným vysvětlením+ Neměla sis s kým zašukat a upír neměl žádný morální zábrany a keci jako "Láska je víc než sex" +usměje se+ Ne, ale nemusíte se bavit o mě.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 30, 2010 10:02 pm

Styx, já taky ne... +pusměje se, skutečně nechápe jak se to mohlo stát, že se zamilovala do upíra, tedy upírů+ Jo... +povzdechne si a stiskne jí ruku+ ...přišel do čajovny. Prý čekal, že se tam objeví Eillen. +zatřepe hlavou+ Taky jsem si myslela, že nežije. Myslela jsem si, že jsem se definitivně zbláznila, když jsem ho viděla. +přizná se+ Řekněmě, že někteří upíří dokáží člověka... tak nějak ovládnout, přivolat a to díky kousnutí. Už jsem se s tím párkrát setkala, něco s magií a látkami, které obsahují jejich sliny. +neví jak by to vysvětlila+ Připadá mi, že upíři ve slatech zvládají víc než jen hromadnou hypnozu nebo co to při těch vystoupeních provozujou. +lehce se nad tím zamračí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 10:13 pm

Spike: +koukne na něj pohoršeně, co to tam zase blábolí o šukání, ale pak se jí na tváří objeví široký úsměv+ Asi tak nějak +přikývne a pobaveně se zasměje. Pak se vrátí zpátky k otázce o sání krve mezi upíry, kterou předtím zamluvili+ Čím to, že si můžete mezi sebou sát krev, to pak nepotřebujete k přežití žádné lidi.

Nef: Láska si opravdu nevybírá, o tom bych ti mohla vyprávět +zasměje se+ To musel být pro tebe šok, to věřím. Ale stejně bylo na tom jeho odchodu něco divného. Četla jsi ten článek o tom?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 30, 2010 10:38 pm

To jsou tedy pěkný týpci +zamručí+ Nechtěl bych aby se mi dostali do rajonu, nemám zájem o to žádat Přemožitelky o pomoc +zase se ušklíbne+ Ale stejně je nepraktický aby za tebou lez každej koho kousneš, ale nedorazíš. To pak nemá člověk chvilku klidu, když musíme jíst každej den +zarazí se+ Zakra, to musej bejt přímo zástupi!
Vida! +zazubí se na Styx+ Nakonec nejsi taková nafiňtěná panenka na kterou vypadáš +koukne na ni jako na hlupáka+ Takovej dotaz myslíš vážně? +zeptá se nevěřícně+ Upíří krev je mrtvá krev. Upír se živí životem a ten je jen v živé krvy. Krev si vzájemně sajeme jako erotický stimulant a projev náklonosti nebo podřízensoti. A proč ti to vůbec povídám?! Ať ti to řekne upír se kterym si spala.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 30, 2010 10:48 pm

Článek? +zatvráří se zmateně+ Já... nevzpomínám si, že bych něco četla. Byla jsem dost... mimo. +přizná se+ Párkrát jsem se opila pak zašla na Mýtinku... +koutkem oka mrkne po Spikeovi, jelikož v tý době ho právě potkala+ Musim se přiznat, že mi ta návštěva lokálu prosprospěla. +strčí si do pusy další rohlíček+ Neřekla jsem, že z nich dělaj zombii. Jen že je dokážou ovládnout.... což... je docela rozdíl. +lehce pokrčí rameny a těká mezi těma dvěma, když zase mluvej o sání krve a nepřítomně si pohrává se Spikeovými prsty+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx