Komnaty Magnuse Arnara

Moderátor: Styx

Re: Komnaty Magnuse Arnara

Příspěvekod Styx » ned dub 22, 2012 11:01 pm

Muži si o sobě vždycky moc mysleli. Koukám, že je to všude stejné +pousměje se. Po chvíli ticha se zvedne z křesla+ Nebudu tě rušit při rozjímání, půjdu už spát +Nero se líně zvedne ze země a otře se jí o nohy+ Najdeš pak cestu zpátky do své komnaty?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » úte dub 24, 2012 7:21 pm

Styx: +Její hlas ho vytrhne z rozjímání.+ Cože?...Aha, ne! Myslím paní, že do této místnosti jsem šel dost instinktivně. Ale pokud nechceš, abych se v tvých zdech ještě za sto let potuloval jako duch, tak mě, prosím, zaveď k mým ložnicím. Pochopitelně využiju i služby skřítka, ale věř mi, že vidět před spaním tvou spanilou tvář, mi jistě projasní temné sny..
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » úte dub 24, 2012 9:17 pm

+zasměje se+ To by se mohlo lehce stát, že bys zabloudil a do rána nenašel cestu. Orlík je bludiště chodeb a obzvlášť v noci se po nich potulují tvorové, které bys možná nerad potkal +vezme si pod paži knihu, kterou si předtím četla+ Sluhové už dávno spí, vždyť je takřka ráno, odvedu tě k tvým pokojům sama. Doufám, že nebudeš chtít ještě uložit do postele. Takové služby hostitelkám nenáleží +pousměje se+ A už se radši netoulej v noci hradem, nebo bys mohl zabloudt třeba do mé ložnice, nebo ještě hůř, do mučírny +s pobaveným ušklíbnutím vykročí před ním, aby mu ukázala cestu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » stř dub 25, 2012 2:38 pm

Styx: Tvá postel by se mi snadno mohla stát mučírnou...+usměje se pobaveně.+ A uložit do postele? Myslím, že mi bude spánek ještě několik hodin bohy odepřen. Však tobě bych rád přál pokojné sny - takové, co přicházejí nad ránem a kolébají duši spáče. Sny klidné o milovaných a touhách nesplněných. Má paní, díky za ten doprovod.+ Vejdou do chodby a přece jen na na jejich polonahá těla zaútočí chlad z kamenných zdí.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » stř dub 25, 2012 6:19 pm

Rád trpíš? +uculí se na tu jeho poznámku o mučírně+ Copak... trpíš nespavostí, nebo radši spíš ve dne? Pokud bys opravdu nemohl usnout, přijď si pro uspávací lektvar. Po něm budeš spát jako zabitý. Já nemívám problémy se spaním.. většinou +dnes tedy očividně má+ Díky, zítra ti řeknu, jestli jsem měla pěkný sen +vede ho ztemnělými chodbami, až dorazí ke dveřím Magnusova pokoje. Otevře je, ale nevstoupí dál+ Jsme tady +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » stř dub 25, 2012 8:54 pm

Styx: To nejsem já, kdo obvykle trpí...+ušklíbne se.+ U dveří do pokoje se zastaví a zadrží Styx, aby mu hned neutekla tím, že jí vezme za paži.+ Spávám rád a spánkem spravedlivých. Jen někdy nemohu - pokud musím utřídit myšlenky.pokud tvá nabídka platí, již brzy se spoku vydáme za hroby mých příbuzných. O té cestě budu přemýšlet a modlitby bohům přednést. Dobrou noc, paní...+ je to jen nestřežený okamžik, snad sekunda, ale v té Magnus políbí Styx na ústa. V příští vteřině se jí ukloní a dveře do pokoje se za ním zavřou. Jen horkost jeho rtů zůstane s ní.+ :twisted:
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv dub 26, 2012 7:10 pm

(ts, takhle si ukrást polibek :vyprask: ... :D )

Dobrou noc +odpoví mu a má se k odchodu, když ji Magnus najednou zadrží. Jeho nečekaný polibek ji zcela překvapí, že nestačí zareagovat. Neoplatí mu jej, ale ani nesáhne po dýce, ukryté pod nočním úborem. Odvrátí se od zavřených dveří a vykročí do tmavé chodby, na rtech jí pohrává potutelný úsměv+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv dub 26, 2012 8:40 pm

(muhehe... :hell: )

Styx: +Ze svého cestovního vaku vyndá malý pytlík a poklekne k hořícímu krbu. Z pytlíku nabere hrst vonných bylin a vhodí je do plamenů. Příjemná vůně zaplní místnost a Magnus zapěje píseň svým bohům. Poté se natáhne na prostornou postel - meč opřený o pelest - a zavře oči.
Na rtech mu pohrává potutelný úsměv.. :lol: a než usne popřemýšlí, co asi dělá jeho hostitelka.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv dub 26, 2012 9:32 pm

+sedne si do své postele s magickou knížkou v ruce, že si bude chvilku číst, ale po chvíli ji zavře a odloží, nemůže se soustředit na čtení. Zachumlá se do prachových peřin a zavře oči, zrovna když se jejím oknem začne pomalu prodírat svítání. Chvíli ještě přemýšlí nad tím, co se odehrálo během posledního dne a noci a pak s úsměvem na rtech usne klidným spánkem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 26, 2012 9:34 pm

+ráno, spíše tedy kolem poledne se probudí vyspalá do růžova, chvíli se ještě protahuje v posteli a zívá a pak neochotně vyleze a odebere se do kuchyně, kde už skřítci pracují pilně jako včeličky na přípravě oběda. Přikáže jim, aby Magnusovi připravili vydatnou snídani, až se host probudí a čich ho neomylně zavede do jídelny. Něco tam ukradne z tácu a sezobne a pak se odebere zpět a dá si chladnou ranní sprchu, která ji konečně probudí+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx