Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna s barem

Příspěvekod Styx » čtv říj 22, 2009 1:14 pm

Dobrou chuť +popřeje a pustí se s chutí do šunkové rolky s křenem+ No... popravdě, nemám se nic moc. To už jistě tvé zkušené oko poznalo +povídá mezi jídlem+ Regulus? +povzdechne si+ Už čtvrtý měsíc je na nějaké misi v Americe a za celou tu dobu směl za mnou zaskočit jenom dvakrát, aby mě vůbec viděl. Ta mise mu dává pěkně zabrat. Nejhorší je, že to ani do budoucna nevypadá nadějně. Říkal, že tam bude muset zůstat dalších několik měsíců. Kolik, to neví nikdo +řekne posmutněle+

(waw! jubilejní tisící příspěvek !!! :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » čtv říj 22, 2009 2:36 pm

(máme oči všude - a umíme číst :) - taky jsem si toho včera všimla, že máš skoro tisícovku. a je to tady! gratulujeme! D&E)
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 22, 2009 5:21 pm

(waw, to by chtělo nějakou cenu :) )

Dobrou *pustí se do svého jídla* Všiml jsem si, že jsi poslední dobou jako... přejita mrazem. Takže na misi v USA? Je to škoda, že tam musí být tak dlouho, přitom nejsou ani zaručené výsledky... A co tedy děláš celé dny?
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv říj 22, 2009 8:59 pm

(fata: díky, tobě nic neunikne :) se nedivím, profík ;)
Man: už se těším :) )

Přejita mrazem je to správné slovo +uculí se+ Ta mise je, pokud vím, v Kanadě +upřesní+ Nic s tím neuděláme, ani já, ani Regulus, bohužel... No, šíleně se nudím, co ti mám povídat +ušklíbne se+ Byla jsem zvyklá na společnost a teď jsem sama. Občas vyrazím nakupovat na Příčnou, občas mezi lidi, občas otravuji staré přátele +lišácky na něj mrkne+ jinak bych se asi zbláznila. Mám teď tady docela „veselo“ +prsty naznačí uvozovky+ Vrátil se totiž domů můj bejvalej. Aspoň, že teď mám nového společníka, nebudu tak sama +myslí Kirina+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 22, 2009 9:10 pm

Ach tak...*na tu Kanadu* to by bylo i na mě moc samoty..a to je co říct..*uculí se* bejvalej?*zvědavě povytáhne obočí* proto jsi chtěla Kirina?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 23, 2009 2:22 am

+nosí se další chod, nějaká polévka+ Ty jako vlk samotář to asi nejlíp pochopíš, jak je člověku pusto +uculí se+ No... jo... proto jsem scháněla nějakého ochránce +zvážní+ Necítím se tady bezpečně, pronásleduje mě, kam se hnu. Ale nechci tě s tím zatěžovat, radši mi řekni, jak se ti povedlo chytit Kirina, je přece jako vítr +kouká mu zvědavě do tváře+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 23, 2009 4:44 pm

no to naprosto chápu..*přikývne a na bejvalého kývne, že si to myslel*s Kirinem....musíš vědět, kde ho hledat...což mi pomáhají staré grimoáry a bestiáře...pak taky kontakty...a v Nemetonu na Příčné vedou různé šikovné věcičky, jako třeba ten medailonek, kterým ho lze vábit k sobě...a zbytek...je řemeslné tajemství..*pousměje se a během mluvení taky pořádá další chod:)*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát říj 23, 2009 6:36 pm

Vyznáš se, jen co je pravda. Skvěle se hodíš na tu práci +řekne uznale+ Jaké vlastně chováš tam dole bestie, vrčelo to ze všech stran a myslela jsem, že to rozboří dům. Zajímalo by mne, jak se ti vůbec povede dostat je pod zámek +ptá se zvědavě+ Nebo to je taky řemeslné tajemství? +úcul+ Chutná? +usmívá se spokojeně, jak mu to šmakuje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 23, 2009 7:49 pm

Je to výborné...*spokojeně přivře oči, holt chlap, no:)*

To víš, kdybych se nevyznal, těžko by mě vzali. O mě se zaměstnavatelé nepoperou. Ale na druhou stranu, jsem o něco odolnější, takže se mi spíš povedete tu sebranku dole udržet na řetězu. Ostatní tam chodit nechtějí, nedivím se. I proto máme dvě patra. čím hlouběji, tím hůře ovladatelní tvorové...Máme tam ...dost nebezpečných tvorů, neměl bych se moc zmiňovat jaké, dokud o ně někdo neprojeví vážný zájem. Aby nás náhodou nechtěl někdo navštívit. To pak končí špatně. Hodně špatně.*napije se* Ale jestli sis stihla prohlédnout některé obrazy a knihy u nás, když jsi na mě čekala....tak některé z nich tam mám..*pousměje se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 24, 2009 1:23 am

+skřeti přinesou bílé víno a hlavní chod, pravý Chuleton de buey z galicijského býka, v kořeněné smetanové omáčce, s domácími borůvkovými knedlíčky, mini papričkou plněnou morkem a hruškovým kompotem, marinovaným v červeném víně a medovém griliáši (jen ať se dobře napapají)+ To on má i někdo zájem o ty bestie? +žasne+ K čemu komu jsou, vždyť jde z nich hrůza. Třeba takového lidožravého tygra bych jako domácího mazlíčka mít zrovna nemusela +uculí se+ Stihla jsem projít skoro všechny obrazy, právě proto to říkám. Hodně mě ale zaujaly ty šelmy, jsou nádherné. Tedy, kromě toho tygra +dodá s úsměvem a upije vína+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx