Salonek

Moderátor: Styx

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx » čtv pro 30, 2010 11:31 pm

Spike: Vypadám snad na nafintěnou panenku? +zavrčí+ Nezajímám se o upíry, tak jak bych to asi mohla vědět. Proto se asi ptám, ty chytráku +durdí se+ S tamtím upírem jsem už dávno skončila, aby ti to bylo jasný +odpálkuje ho+

Nef: Tak ani se ti nedivím, žes v tu dobu nebyla jaksi... v obraze +usměje se chápavě+ Vyšel o něm celý článek. Když tak se ti pak podívám po tom DV, bude se tady ještě někde válet, jestli jej psi už nerozcupovali. Takže jsi s ním mluvila osobně? Jak ses cítila po tak dlouhé době?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv pro 30, 2010 11:54 pm

To bys byla hodná. +pousměje se, docela ráda by si přečetla, co psali+ Jo mluvila. +přikývne+ No... +nadechne se+ ...byla jsem hodně překvapená. Na tolik jsem si zrovna v tu chvíli vzpoměla. +povzdechne si a koutkem oka mrkne po Spikeovi+ Myslím, že jsem byla nejdřív v šoku, potom křičela a nakonec... +její odpověd přeruší zívnutí, naštěstí si ještě stihne dát před ústa dlaň+ Já omlouvam se... +omluvně se na Styx pousměje+ ...celý odpoledne jsem lítala po krámech, tak mě to asi trošku zmohlo. +vysvětlí+ Jo kde jsem to skončila? +trošku se zamračí+ Jo a nakonec jsem brečela. +dokončí myšlenku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 31, 2010 12:13 am

+Změří si Styx pohledem, velice dlouhým pohledem+ Vobčas jo, vypadáš +odpoví z třeskutou upřímností+ A já myslel že máš jednu upírku rovnou v baráku? +dlouze se nadechne+ Rozhodně ji tu cejtim +koukne po zívající Neferet+ Řvala si jako malí děcko, to je pravda +souhlasí, sice neví kdy to přesně mělo být, ale Neferet čas od času prostě brečí+ Jak tak na tebe koukám pudlíčku měla by ses vyspat. Co takhle jít do teplé postýlky? +navrhuje jí z nefalšovanou starostlivostí skrytou v hlase+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát pro 31, 2010 12:18 am

Tak teď už si s tím nedělej těžkou hlavu. Teď máš tohoto milého muže +ušklíbne se na Spikea+ a jsi s ním šťastna. Sucre to jistě pochopí a dá ti pokoj+zachytí její zívnutí+ Neomlouvej se, pokud jsi utahaná a chceš jít spát, já tě nebudu zdržovat +neříká to nezdvořile, spíš si dělá o ni starosti+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát pro 31, 2010 12:26 am

+souhlasně přikývne, že má opravdu milého muže se kterým je šťastná+ Já... nějak to na mě dolehlo či co. +omluvně se na Styx podívá a stočí pohled ke Spikeovi+ Teplá postel zní fajn. +usměje se a tak tedy pomalu vstane, trošku se jí zamotá hlava, jak trochu víc pila, ale není to nic hroznýho, jelikož se na nohou udrží+ Ráda jsem tě zase viděla. +pořádně obejme Styx+ Veselý Vánoce, klidný svátky a šťastnej novej rok. +loučí se, když jí objímá a pak se na ni usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 31, 2010 2:24 pm

Ještě aby nedal +zamumlá spíše pro sebe+ To si myslim že zní skvěle +zazubí se vesel+ Šťastný svátky, všechno pěkný a tak +řekne jen tak aby se neřeklo a je při tom trochu nejistý. Vezme Nef za ruku a odejdou+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » sob led 01, 2011 5:10 pm

+obejme Nef a rozloučí se s ní+ Tak se někdy zase stav, ty-ví-proč +kývne i Spikeovi a oběma popřeje hezké svátky a vyprovodí je zase až k bráně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 29, 2011 1:35 am

+do noci dohlíží na přípravu zítřejšího plesu, aby bylo všechno připravené. Pak se jde konečně vyspat, aby neměla zítra kruhy pod očima a byla svěží+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 22, 2011 12:45 am

+zavede sem Eliase a pokyne mu rukou ke křeslu+ Co si dáte k pití? +otevře bar a vytáhne dvě skleničky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Elias Magnus » úte úno 22, 2011 5:36 pm

usadí se na nabízené místo. Bacardi, děkuji. opře se a koukne kolem sebe. Nežijete si spatně. A počítám, že v tak obrovském domě asi nejste sama, že?
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx