Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna s barem

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 24, 2009 12:19 pm

*no ty krááá..ehm..brďo:)*

Pravda, ovšem někdy se hodí je vypustit na své zlobivé sousedy*uchechtne se* a pak máš pravdu v tom, že se na mazlíky zrovna nehodí, takže je spíše odkupuju od těhle lidí, co neví co by, a pak jsou v koncích, když nejsou schopni je zvládnout. A ve sklepeních se snažíme pomocí různých kouzel vytvořit pro ně aspoň trochu přijatelné prostředí...a občas, když je to možné, je pak vypustit v rezervacích. Takže jsou u mě v podstatě přechodně. Ale modrého tygra fakt vypouštět nebudeme...nedivím se, že nemá lidi v lásce*pokrčí rameny*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 24, 2009 1:24 pm

No... na jednu stranu bych se možná i ráda podívala na ty nestvůry, alespoň dokud jsou pod zámkem. Kdy se mi naskytne možnost vidět je na vlastní oči a v relativním bezpečí? Myslíš, že bych mohla? +poslouchá jeho zajímavé vyprávění+ Takže modrý tygr má svůj osud zpečetěn... navěky za mřížemi ve sklepení... chudáček malý... Proč vlastně nemá lidi rád? +úcul+ Myslím všeobecně... jinak je má asi moc rád +otřese se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 24, 2009 3:39 pm

No, na paprice je má nejradši...*uculí se omluvně* ne, myslím to tak, že ten, co ho teď mám dole, na prodej nebude určitě...spíš čekám, jestli nenajdu nějaké vhodné místo, kde ho přesunout, ale zatím nám asi bude dělat bezpečnostní systém před zloději... má už nedůvěru až nenávist zakodovanou geneticky...po tolik generací byl loven, že už prostě nedokáže s lidmi vyjít.

no...*zamyslí se* třeba by to šlo...ale musela by ses držet jen u mě a nenechat se zvábit, jsou to velmi mocní magičtí tvorové...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 24, 2009 4:24 pm

Jsem si jista, že do vašeho sklepení žádný zloděj, pokud je aspoň trochu normální, ani nepáchne, i kdyby to tam nebylo pod zámky, ani kouzly +nadšeně povyskočí, že jí dovolí prohlédnout si ty magické tvory zblízka+ Vážně bych mohla? Neboj se, buď si jistý, že se tě budu ve vlastním zájmu držet jako klíště. Nejsem přece sebevrah, znám i humánnější smrt, než být rozsápána černou magií +uculí se+ Co mě tam asi může zvábit tak, abych se tě dobrovolně pustila? Jedině Imperio a zvířata kouzlit neumí.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 25, 2009 2:01 pm

*s úsměvem ji pozoruje, jakou má radost* blázni se najdou vždycky, které prostě nenechá žádný zámek v klidu...i kdyby to měl být jejich poslední.
dobrá, když tedy jako klíště...*culí se* ne, kouzlit neumí, ale ber v potaz, že jsou to tvorové magie mnohem starší, než jsme my lidé...*odloží příbor a tváří se navýsost spokojeně* chodit k tobě častějc na oběd, to bych se stal velice chutným a tučným soustem pro mnho z nich...ale bylo to výborné...*pochvaluje*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned říj 25, 2009 5:15 pm

+dojí a dolije jim víno+ To mám radost, že ti chutnalo. Zvládneš ještě dezert? +řekne lišácky a pokyne skřítkovi+ Nediv se, tyhle tvory asi jen tak běžně nepotkám, leda tak uvidím někde na obrázcích. Chci ale cítit tu magii, která z nich sálá, chci vidět tu jejich velikost a sílu. Obzvlášť bílý tygr se mi hodně zalíbil. Myslíš, že je možné chovat ho doma? Co všechno o něm je ti vlastně známo?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 28, 2009 1:02 pm

*nadechne se a vydechne* ale jo, to bych snad ještě mohl vydržet a nepuknout...*usměje se* je to zážitek, vidět je takhle naživo...*přikývne* tak dej pak vědět předem, ať se tam necourají jiní zvědavci, kdy přijdeš...
Jo bílý tygr...to je opravdová vzácnost...ani o něm není moc zmínek, jen v pár starých tiscích, většinou v sypané rýži, tak to si člověk moc nepočte...*uchechtne se* je to dost specifický tvor, hůře ovladatelný, jako "kočka" má svou hlavu....jako běžného mazlíčka bez nějakého vyššího záměru nebo potřeby bych ho asi nedoporučil...však uvidíš...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv říj 29, 2009 12:02 am

+chechtá se vesele, jak Remus funí+ Budeš muset chodit častěji, líbil by ses mi víc, kdybys malinko přibral +mrkne na něj spiklenecky+ Kde se vůbec obvykle stravuješ? Nebo si vaříš sám?
Samozřejmě, že dám vědět předem, pošlu sovu. Ani netušíš, jak se těším +blýská se jí v očích+ Proč se mi pokaždé musí líbit něco vzácného a ojedinělého +krčí nespokojeně nosem+ Předpokládám, že bílého tygra máš i ve své sbírce magických tvorů. Co tím myslíš... nedoporučoval... chovala bych ho přece ve výběhu, natolik mi došlo, že mazlit se s ním asi nebude pro mne to pravé +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv říj 29, 2009 1:50 pm

joo, přibral....*zašklebí se* ještě toho trochu...ale to se mi asi nepovede, holt jiný metabolismus... No, většinou si něco "lovím" sám v kuchyni....ale teď, když mám konečně slušnější příjem, tak se občas nechám rozmazlit Mýtinkou nebo tak...A nebo chodím po přátelích a zákaznících..*směje se*
Prostě si umím vybrat vzácné věci*pokrčí rameny* Právě, musí mít pokud možno velký prostor, výběhem tyhle hrdé zvířata neuspokojíš....no, však uvidíš..

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv říj 29, 2009 4:07 pm

+zasměje se jeho „lovu“ v kuchyni+ Děláš dobře, na Mýtince vaří skvěle. Kam se hrabu já +smích+ Tak vidíš, to jsi zvaný ke mně častěji +usměje se na něj+ Stejně mě už nebaví jíst sama, to radši přikážu skřítkům, aby vůbec nevařili +sleduje jeho zajímavý výklad+ Jestli jsem to dobře pochopila, tak se tato zvířata nedají chovat v zajetí, ať je výběh velký, jak chce. Tak by mě vážně zajímalo, kde je chováš ty. V kleci ve sklepení těmto královským tvorům asi moc dobře nebude
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx