od Styx » pon kvě 17, 2010 8:56 pm
+přestože tuší, že to už asi nemá cenu, protože se Remus už očividně rozhodl odejít, pokusí se ho ještě zastavit+ Nepatřím mezi ženy, které se nechají okouzlit pomíjivou krásou jiného muže tak, že kvůli němu lehkovážně opustí svého partnera a bezhlavě se vrhnou do nového vztahu. To bys mě měl už natolik znát. Já nehledám v člověku fyzickou krásu, ale tu vnitřní. Tady +položí mu dlaň na jeho srdce+ Přiznala jsem se ti upřímně k tomu, protože ti nechci nikdy lhát. To, co se stalo, není jen moje vina, bylo to vzájemné. Mají velkou moc, netušila jsem, jakou. Asher v rozhodující chvíli využil té své moci a ovládl mě, to ale není podstatné, udělal to v dobrém úmyslu, alespoň doufám. Tím ale nechci svalovat svoji vinu na něj, jen jsem chtěla říct, jak hluboce lituji toho, že jsem mu tak neuváženě podlehla +sevře mu jeho ruce, kterými přikrývá její dlaně a hledí mu zpříma do očí+ Nemohu tě prosit, abys se mnou zůstal. Jsem na to příliš hrdá a kromě toho, na to musíš přijít sám. Přesto tě nenechám jen tak odejít, nevzdám se tě bez boje. Budu se rvát jako lev. Dej mi druhou šanci, Remusi. Šanci získat si zpátky tvoji důvěru. Dokázat ti, že mi na nikom jiném tak nezáleží, jako na tobě. Nespal zbytečně to krásné v nás +svírá mu ruce tak pevně, že ho to až musí bolet+ Nepotřebuji si nic rozmýšlet, já to vím. Vím, že tě nechci ztratit kvůli jedné hloupé chybě. Vím, že nechci nikoho jiného, než tebe. Vím, že mi na tobě záleží, jako na vlastním životě. Vím, že tě miluji, jenom tebe. A vím, že ty to taky tak cítíš, přestože jsi mi to nikdy neřekl +pustí mu ruce, aby byl volný a mohl svobodně odejít, kdyby chtěl+ Jak tě znám, teď nejspíš namítneš, ze mě nechceš trestat. Pokud teď odejdeš, bude to pro mne trest, dostatečný trest za můj hřích. Ale nemusíš se bát, přijmu jej pokorně, protože si jej zasloužím +spoutává pohledem jeho oči, které jsou v jedné rovině s jejími, tak blízko..+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)