Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 7:56 pm

Nedůvěřivost v jejím hlase ho na chvíli zmátne. Pozvedne obočí. Chtěl jsem vědět, jestli cítíš teplo mého těla. Proč ta nedůvěra? zeptá se, přičemž se na ni zamračí. Jeho ruka se zastaví na jejím zadečku.

(To se nevylučuje :D )
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 8:05 pm

Cítím °odpoví mu už zase klidně když tak hezky specifikoval její otázku. Rukou ho jemně hladí po krku° Ač jsem nesmrtelná, je snadné mou nesmrtelnost ukončit °zarazí se, už tímhle řekla zřejmě moc° A ty si bůh války o kterém je známo že je vychytrali a zákeřný a vždy vyhraje °to má být lichotka°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 8:18 pm

Já ženám bezdůvodně neubližuju. řekne tiše a opět ji hladí po zádech. I když připouštím, že se nevyplácí si se mnou zahrávat. neříká to jako výhružku, spíš jen konstatuje.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 8:42 pm

Nezahrávám si °ujistí ho° ale jsem tím kým jsem °dodá vážně° už jsem příliš stará abych se jen tak měnila °uvolněně se usměje° A teď si promluvíme o nás... °řekne hlasem jakým se odsouzenci oznamuje že mu byl udělen trest smrti, ale dlouho tuhle vážno nevydrží a zasmě je se° Ne... vlastně °opět trochu zvážní° pověz mi něco osobě °zakroutí hlavou, takže mu hrudník teď přikrývají její dlouhé vlasy° To je tedy fráze °protočí oči° To jen že ani nevím kde bydlíš °podotkne°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 8:51 pm

Když řekne, že chce mluvit o nich, v okamžiku se mu z obličeje vytratí barva. Zamračeně na ni koukne. O takových věcech nerad žertuje. Když se začne smát, jen pokroutí hlavou. A načpak by ti byla taková informace? zeptá se, už se zase tváří normálně. Trochu si ji dobírá.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 8:57 pm

°Pokrčí rameny° No víš °začne obšírně° nedávno jsem dostala květiny od jednoho pohledného muže, velice krásné květi. Moc ráda bych mu poděkovala; jenže °zvedne prst pro zdůraznění svích slov° nevím kam mu mám to poděkování poslat. Případně ůkáže nepřirozeně bílé zubi v usměvu° kam mu ho mám osobně doručit. Tak co bys mi poradil abych dělala? °tváří se hluboce zamyšleně°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 9:04 pm

Tak v takové případe... ucuknou mu koutky. Vezme její hlavu do dlaní a přitáhne si její ouško ke rtům. Pošeptá ji svou adresu.

(Doufám, že ho tam přes noc nepřijdeš zabít :lol: )
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 9:12 pm

°Už když mluví tak se trochu zamračí° Není to pro tebe moc običejné? °zeptá se, pochybujíc že by se mu tam mohlo líbit° I když °povzdechne si° já taky přežívám tady °mávne rukou kolem sebe° Stýská se mi po Praze °přizná se a polo ží mu tvář na hruď tak že nevidí její obličej°

(A k čemu jinému by jí to bylo? :lol: Hmm, počkat, pár zábavnějších věcí než žranní přeci jen napadá. :D )
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 9:21 pm

Rozhodně to není můj palác na Olympu. A upřímně, vůbec se mi tam nelíbí. Možná si později seženu něco jiného, no… na chvíli se odmlčí. Ve skutečnosti jsem tu neplánoval zůstat dlouho. Co ty vlastně v té Praze děláš, že tě to tam tak táhne?

( :lol: )
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 9:30 pm

Bylo mi hned jasné že se ti nemůže líbit v jednom malém pokoji s koupelnou °řekne a zase k němu vzhlédne° Byť je tam obsluha °usměje se° Praha je můj domov, stejně jako tvým domovem je... byl Olymp °luví trochu smutně° A nedělám tam nic, stejně jako tady. Už si snad viděl nějakého upíra který skutečně pracuje? °povytáhne tázavě obočí° Třeba prodává v supermarketu, nebo něco podobného.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx