Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna s barem

Příspěvekod Remus Lupin » pát říj 30, 2009 8:25 pm

Náhodou...bylo to výborné..*chválí oběd*

dobrá, že jsi to ty, tak ti to povím...některé zvířata snesou omezený prostor, co jim taky zbývá, takže ty jsou u nás relativně v pohodě...jiné nemáme přímo ve sklepeních, ale musím pro ně dojet, jako třeba v případě Kirina...
a u jiných si vypomáháme kouzlem..iluzemi, zlepšení prostředí a u některých je jejich skutečné umístění jinde a ve sklepení je vlastně jen jejich 3D současná situace...když se něco děje, upozorní mě zrcadlo, přes něj se dá kontrolovat většina tvorů, jinak bych si nohy uběhal...
a co se týče tygra...když má velký výběh, resp. teritorium, tak to zvládne...taky jedinec od jedince..je to spíš takový symbol moci z Číny s kouzelnými schopnostmi...pokud po něm tak toužíš...můžeme třeba zkusit, jak si padnete do oka...to by mi majitel dal, kdybych nechtěl prodávat..*vyculí se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 11:00 am

+nespustí z něj oči a poslouchá zaujatě jeho výklad+ Ráda bych viděla tu 3D iluzi, neumím si to vůbec představit. Takže v tom zrcadle je pozoruješ jako na dlani, stejně, jako jsi mi ukázal Kirina... co je to vůbec za magii? +je z toho všeho uchvácena a visí mu na rtech, když zavede řeč i na tygra+ Myslím, že u mne by své teritorium zajisté měl, viděl jsi sám okolí mého sídla, ale nechtěla bych ho zbytečně trápit, pokud by mu to nevyhovovalo. Jak říkáš, uvidíme, jestli se jeden druhému zalíbíme +mile se na něj pousměje+ Kdy bys mě tam vzal?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 31, 2009 5:02 pm

Ano, když je třeba je zkontrolovat, nebo se něco děje...tyhle zrcadla jsou opravdová vzácnost...v podstatě nevím, kde by se dneska vyráběly, je jen pár historických kousků, které se občas objeví na trhu...

Takže..někdy během týdne mi pošli zprávu, že dojdeš, uděláme exkurzi a pak se uvidí s tím tygrem...*usměje se a pomalu se zvedá* budu muset jít, mám ještě nějaké pochůzky...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob říj 31, 2009 6:49 pm

Určitě ti dám vědět brzy, moc se na tu exkurzi těším +zvedne se taky, přistoupí k němu, chytne ho za ruce a kouká mu do očí+ Remusi... díky, žes mi pomohl +řekne potichu, další slova jí připadají zbytečná, ví, že to pochopil, tak se jen postaví na špičky a políbí ho+ U mne jsi vždycky vítán +doprovodí ho do přijímací haly a rozloučí se s ním+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon lis 02, 2009 11:32 pm

+přikáže skřítkům připravit nějaké rychlé jídlo a chlazené pití a netrpělivě čeká, až to bude hotové, aby to mohla přinést do ložnice Regulusovi+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 03, 2009 1:58 am

°rychle k ní odzadu přistoupí a smýkne s ní, aby si ji obrátil k sobě čelem° Co to mělo znamenat? °ne moc něžně ji sevře obě paže a přiblíží svůj zlostí zrudlý obličej těsně k její tváři° Co tady pohledává Regulus? Ty s ním něco máš! Přiznej to! °zasyčí a vztekle s ní zalomcuje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » stř lis 04, 2009 12:08 am

Nemám ti co přiznávat. Jakým právem se takhle ke mně chováš? +zasyčí a pokusí se vymanit z jeho sevření+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 06, 2009 5:50 pm

Styx... Styx... promiň, lásko... °sevře ji v náručí tak, že ji málem rozmačká° Co máš s Blackem... řekni mi to... °hladí ji po vlasech a tiskne si ji k sobě° Chci to vědět... musím to vědět... řekni mi pravdu, prosím... °škemrá a nemíní ji pustit z náruče, i když se snaží vysvobodit se z jeho objetí°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » pát bře 12, 2010 6:39 pm

+vejde sem s Nef v patách a okamžitě si jde udělat smrtijedské kafe+ Dáš si taky? +zeptá se jí a lačně upije vařícího lomcováku, až si spálí rty+ Sakra! +zakleje, ale napije se zas, tentokrát opatrněji, potřebuje se nutně vzchopit+
Styx
VIP Member

Re: Jídelna

Příspěvekod Neferet » pát bře 12, 2010 6:43 pm

+vejde za ní a mračí se čím dál tím víc, když vidí v jakym je stavu+ Ne, děkuju. +zakroutí hlavou a založí ruce na prsou+ Můžeš mi vysvětlit, co jsi to včera vyváděla? +snaží se o klidný ton+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx