Ložnice pro hosty

Moderátor: Styx

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 10:13 pm

Já mnoho upírů nepotkal. A nijak zvlášť ho to nemrzí. Krom tebe, ty ve Slastech a… přemýšlí. Jo, potkal jsem nějakého ještě v čase, když jsme vládli lidem my, no to je už hodně dávno. Tehdy to byla celkem nová rasa, nebo se o ní alespoň nemluvilo. Nechceš se jít ještě dolů bavit? Přece jen, jsme si spolu ani pořádně nepřipili. řekne a zlehka ji pleskne po zadku.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » pon čer 21, 2010 10:20 pm

Nová možná, ale množila se hůř jak králíci °zasměje se° Jasně °souhlasí docela nadšeně° Myslím že začínám trochu střízlivět, takže bych to měla napravit °svižně vyskočí s postele, jestli on je unavený, to neví, ale ona sama má naopak energie na rozdávání. Během chvilky je už oblečená a čeká u dveří° Ale jde se pěšky °upozorní ho důrazně.°

(Zbytek jindy. Jsem už unavená a nemám nápady. Dobrou noc. :) )
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon čer 21, 2010 10:32 pm

To by mě zajímalo, jak se množí upíři. Opravdu nad tím chvíli zaujatě přemýšlí. Nikdy se nijak zvlášť o upíry nezajímal. Když Lana tak svižně vyskočí, také se zvedne z postele, i když ne tak rychle a ne tak nadšeně. Člověk by řekl, že se nemůžeš dočkat, až se ode mně dostaneš pryč. řekne trocha vyčítavě. Oblékne se, přistoupí k ní a přitiskne ji o dveře. V tom případě mi ale musíš dělat průvodce. Rukou ji pohladí po vlasech a krátce ji líbne na rty.

(Jak si přeješ. ;) Dobrou.)
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte čer 22, 2010 7:58 pm

°Obejme ho kolem krku° Z običejných lidí se stávají upíři docela snadno °objasnímu dosti nejasně když nad tím tak přemýšlí° Nechci od tebe utéct, jenom °usměje se° když tu bydlím, tak jsem svím spůsobem hostitelka °to je sice hloupost, ale ve svém věku si může dovolit všelijaké rozmary° Neboj, povedu tě °vezme ho za ruku° Tady je to jak v Minotaurově bludišti °odvede ho zase zpět na oslavu°

(Pokračování na oslavě. ;) Ale počkám až tu budeš.)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte čer 22, 2010 10:20 pm

(Jsem tady, aspoň na chvíli. Teď máš přednost ty ;) )
Ares
Bůh

Re: Pokoj Lanevry

Příspěvekod Ares » čtv črc 08, 2010 9:39 pm

V pokoji se zčista jasna objeví malý vzkaz:

Zdravím, krásko. Co bys řekla na sklenku whisky u mě v pokoji? Čekám tě.
Ares
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 08, 2010 9:52 pm

°Zrovna se věnuje své oblíbené činosti čtení, jídlu pralinek a nic nedělání když se na posteli oběví papírek. Sebere ho a přečte. Hned se usměje, potěšilo jí že jí opět napsal a dokonce jí pozval k sobě, ale taky jí to narušilo plány. Už delší dobu uvažovala že pro něj něco přichystá, ale jako upír má poněkud skreslené vnímání času. Oblékne se docela vyjmečně do rudé barvy, vlastně jsou to jedny ze dvou jiných než černých šatů co má a vyrazí za tím velmi příjemným a zábavným bohem°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř srp 04, 2010 12:15 pm

°Vrátí se ze Slastí a najde u sebe v pokoji dopis. Sedne si a dá se do čtení, při každé nově přečtené řádce se jí nakaboní obočí, až se na konec velice mračí. Dopis vztekle zmuchlá a jednou dobře mířenou ranou hodí do krbu kde hezky zmizí v plamenech. Rychle si zbalí kufry, přičemž dovnitř rve věci opravdu nazlobeně a vezme si něco na psaní°

Drahoušku,
musím neodkladně odcestovat do Prahy řešit nějaké rodiné záležitost. Stejně náhle jak jsem přišla mizím a taky tak se zřejmě vrátím.
S láskou
Lanevra

°Dopis nechá na posteli, však ona si ho Styx časem všimne. Rychlost skřítka který jakoby celé její balení pozoroval ji příjemně potěší, vrazí mu kufr do ruky a už pospíchá pryč do noci°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř srp 04, 2010 9:39 pm

+hned, jak se vrátí domů jí skřítek sdělí, že madam Lanevra opustila Eagle Rock a měla hodně naspěch. Vejde do jejího pokoje a najde dopis, přečte si jej a vůbec tomu nerozumí. Je smutná z toho, že ji Lana tak narychlo a bez rozloučení opustila, ale nemá jí to za zlé, přesně takhle se zachovala před pár lety ona k Laně, akorát bez toho dopisu. Schová vzkaz, přikáže skřítkovi uklidit pokoj a připravit jej, kdyby se Lana ještě někdy vrátila+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pon srp 30, 2010 10:49 pm

°Snad zázrakem se dostane do pokoje anižby po cestě zakousla nějakého skřítka, nebo hůř nějakého hosta co by se tu potuloval. Svalí se na postel přestože je celá špinavá a od krve, zabalí se těsně do peřiny a zavře oči které jí neskutečně bolí od světla. Bude potřebovat několik dní spánku a hodně krve aby se vzpamatovala, ale následky mít nebude°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx