Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 25, 2010 3:41 pm

Ruku na srdce Tome..ano, byla! Jen ve chvílích, kdy ti ji zrovna někdo vyrve z ruky občas vyjde zmrzline nezdobená načerveno, či palačinky s bílou šlehačkou... Z toho plyne, že Ti plat nezvýším, na to se mám moc ráda...

A další otázka pro...Tirage: Jakej je teď tvůj vztah k Amonovi?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte kvě 25, 2010 4:04 pm

Beatrix: mrkne náhodou v obývacím pokoji v Miracles do Věštce. nevěřícně narazí na své jméno - že by ještě někoho zajímalo, co podnikají s Fabienem? bez hádek? a doma, nikoli na veřejnosti? aha, ne. to nehrozí. přečte si dotaz a nakrčí čelo.

A- kdo? jo aha, tenhle... Amon...

a odpoví: Milá Beatrix,
už jsem o něm pěkně dlouho neslyšela. Naposled, co jsme se viděli, mě škrtil a já se snažila ho podpálit. A přiznávám, že jsem si na něj několik posledních měsíců ani nevzpoměla. Dneska si říkám, že bych ho už ani nepodpalovala, možná i pozdravila, možná i kafe přinesla, kdyby to bylo na Mýtince. Možná je to tím, že vztah mám s někým úplně jiným.

a moje otázka je pro Neferet: přiznej se, na cos nakupovala ty šaty - koho v nich budeš okouzlovat a kde!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » úte kvě 25, 2010 11:46 pm

Tirage: To je jenom dobře ;o)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř kvě 26, 2010 7:39 am

Přiznávám se bez mučení, že šaty jsem nakoupovala na místní večírky. A koho budu okouzlovat? Nejspíš mužskou polpulaci na nich.

Další otázka pro pana Malfoye:
Co byste si tak představoval k narozeninám?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř kvě 26, 2010 8:35 pm

Drahá přítelkyně, je mi to úplně jedno, protože já už stejně všechno mám. Hlavně aby to bylo drahé a originální.

Otázka pro mollyz: Když jsem byl posledně u Sv. Munga, očekával jsem Vaši osobní péči, milá mollyz. Copak je s to s Vámi, že s Vámi nic není?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » stř kvě 26, 2010 8:56 pm

(Teda, drahý Lucius, s mojou péči ste snáď neboli spokojný?)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 27, 2010 12:07 am

(A nevím, esi teda molly vůbec odpoví i kdyby sem šla, páč třeba v mým vzhledu ta tmavě zelená není skoro vidět... :roll: )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv kvě 27, 2010 7:29 am

(Molly nemá čas. věnuje se důležitějším věcem, než je rozmazlený hypochondr. :D a oficiálně čerpá dovolenou za posedních asi pět let neúnavné práce ;) .)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv kvě 27, 2010 11:00 am

Milý Luciusi! Je mi opravdu líto, že jsme se v nemocnici nepotkali, ale můj přítel Isamun má pravdu. Čerpám dovolenou za posledních pět let a dělám mnohem důležitější věci, než je práce...A to vše s Isamunem.
Bude mi potěšením se s vámi setkat i při jiných příležitostech, než jsou vaše zdravotní komplikace...Kdybyste měl nějakou potřebu se mnou cokoli konzultovat a rada Memory či Fabiena by vám nestačila, najdete mě v Miraclesu.

Otázka pro Morfea: Drahý příteli! Ještě jednou děkuji za podporu a chci se zeptat: Jak nás všechny v Miraclesu můžete ustát ...se suchým trikem?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát kvě 28, 2010 7:51 am

Milá Molly,
co Vás to popadlo, že jste si vzpomněla zrovna na mě? Děkovat netřeba, již jsem uvykl, rádo se stalo, příště zas... u nás se dějí věci, to byste se divila - i když Vy už asi ani ne tolik, vzorky našich domácích pohnutí a katastrof už znáte. Co říct na Vaši otázku? Je to přeci jen know how... No dobrá, přiznám se - prostě se často převlékám. Znáte to, hygiena a trocha té marnivosti ;) .

A moje otázka je tak trochu k mé profesi: vážní Rebecco a J.C., zajímá mě - spí upíři? A když ano, zadají se jim sny? A pokud zase ano - o čem?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec