Celebrity pod palbou

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Celebrity pod palbou

Příspěvekod Beatrix » pon dub 26, 2010 3:23 pm

Že sem ta Storm toho Severuse vůbec naháněla...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 26, 2010 4:03 pm

(Tiež si myslím :D , no nie že by sa to nedalo očakávať...akosi začínam strácať všetky svoje ilúzie, čo sa týka tejto osoby...)

Každopádne pán Snape, ďakujem za vašu vyčerpávajúcu odpoveď.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 26, 2010 4:39 pm

Yohannko...
Zapoměla jsi na rozkošného Nathaniela. Ještěrenu, bych z hodnocení vyškrtla, toho jsem neviděla už pěkně dlouho. To by bylo z mých současných milenců všechno.
Abych řekla pravdu s každým z těchle mužů to bylo něco speciálního. Všechno to byly nezapomenutelné zážitky. Ale vybrat z nich nejlepšího... to bude těžký. Velmi mi zaimponovaly výkony Geralta a Wilmota. Musím říct, že ti ví, co dělaj. A ví to sakra dobře. Ostatní samozřejmě byli taky úžasní a nezapomínám na ně.

Aresi: Mladý muži, my se ještě neznáme, myslíte že byste výše zmíněné pány předčil?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Storm » pon dub 26, 2010 5:38 pm

Supér, musím vás pochválit, jak pěkně jste rozjeli tuto rubriku. Teď tady máme otázečky dokonce pro tři různé osoby. Manori, Margarit a Arese. Takže dámy a pane, čekáme na vaše skvělé odpovědi. A osobně chci poděkovat panu Snapeovi, že vylezl ze svého sklepení a zodpověděl otázku.

(zatím je to snad srozumitelné všem, pokud by to začalo být trochu nepřehledné, dovolila bych si pak vaše otázky trochu zvýraznit)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon dub 26, 2010 8:06 pm

(Milý Severusi. I když jsi pořád zalezlý ve sklepení, rozhodně jsi neztratil svůj sarkastický humor. Konečně jsem se zase od srdce zasmál. Děkuji ti, příteli.)
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Ares » pon dub 26, 2010 11:29 pm

Mladý muži? Když myslíte, slečno…
Netuším, co s vámi oni zmínění pánové dělali, no já jsem o svých sexuálních schopnostech zcela přesvědčen. Jestli chcete, můžeme to vyzkoušet.

Má otázka je pro Beccu: Kolik partnerů si už měla a jak často je měníš?
Ares
Bůh

Příspěvekod Manori » pon dub 26, 2010 11:31 pm

Abych odpověděla Severusovi, zatím toho ještě není definitivní konec, takže nemohu posoudit, alespon u sebe. (Vycházím z toho, žes kdysi prorokoval, že ten svazek půjde zanedlouho stejně definitivně k čertu, což se zatím nestalo. Stále jsme manželi:) )

Ták a já bych měla pro změnu dotaz na Johna Wilmota, když je tedy tak schopný milenec, jestli zde na LoS má nějakou dámu, která se mu líbí nejvíce a čím (případně, že jich má více, klidně může víc:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 26, 2010 11:57 pm

Hmm...moc pěkná otázka... Budu to brát jen od doby, co jsem tady v Land of Sinners. Můj nejdelší vztah byl s Lestatem, ale rozešli jsme se nedávno. Pokud správně počítám, bylo to pět úžasných zážitků, z čehož poslední stále trvá. Doufám, že jsou tvou zvědavost trošku ukojila, ale jistě jsi nechtěl vědět, kolik jich bylo za to víc než století, co už se potuluji po zemi:))

Moje otázka je pro Jean-Clauda:) Tak předně doufám, že se Tě svou otázkou nějak nedotknu, ale nemohla jsem si nevšimnout, že od té doby co jsi tady v Land of Sinners, jsi sám. A protože vím, jak dokáže být samota tíživá, zvláště pro nás, nemůžu se nezeptat, zda jsi někdy nezatoužil trochu "zalovit" v místních vodách:) Nemyslím zrovna dlouhodobý vztah, to je přece jen dost relativní pojem, ale třeba i jen malé povyražení z každodenní šedi. Třeba Asher uvedl docela pěkný příklad:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 27, 2010 6:53 pm

Drahá Beccy, z čeho soudíš, že jsem sám? Povyražení si najdu vždy, jen tomu dosud nebylo v místních vodách...Ale co není, to může být. Ano, po jeho povyražení jsem tak nějak čekal, že se něco bude dít, ale je klid.:) A pak, trochu mě baví, být nedosažitelný. Asi ješitnost.

Hm...a mne neunikl jistý návštěvník, co se nedávno ojevil na skok u nás ve Slastech. To jen tak naokraj, že mi po zuby ozbrojený člověk v kápi opravdu neujde v mém podniku. Tak by mě zajímalo, koho nebo co ASSASSIN hledal?
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 27, 2010 7:14 pm

Jean-Claude, mnohokrát děkuji za odpověď. Upřímně myslím, že děláš moc dobře, že ses "místním vodám" zatím vyhýbal... Ono je pak téměř stoprocentně jisté, že se objevíš v tomto plátku:)) A ješitnost? No myslím, že jestli si ji někdo může dovolit, jsi to ty;)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec