Jé ahoj Jarlo, sem tě tam vůbec neviděla, no jo chtěla bych nějakého miláčka na pomazlení. Nejlépe kočku, aby ji ti mí oceloti nesežrali °zasměje se° vidím, že jsi rozjela podnikání ve velkém, musím se zastavit i k tobě do knihkupectví, mám pár knih, které nemohu sehnat.
Jé, to je roztomilé °hned se na chudáka kotě vrhá a hladí ho, sice ju sem tam sekne po prstech, ale to vůbec nevadí° Přesně to jsem chtěla °usměje se° Já ho beru, viď Arnolde, že chceš jít se mnou domů? °otočí se zase zpátky na kocourka°
Tak mi dej prosím ty zmražené rybičky, oceloti žerou jenom velké kusiska masa, a myslím, že tohoto mrňousa by k tomu ani nepustily, ale nějaké odřezky masa doma mám, ale rybník fakt ne
Jé no to bys byla moc hodná, na Swanlinbar, kam jinam já si chci ještě vyřídit nějaké ty pochůzky, a tahat se mi to fakt nechce. TAk kolik jsem dlužná?
+Zamyslí se+ Ano, zvíře, které dokáže cestovat samo a pokud možno něco menšího. Nejsem si jistá zda by na Mýtince přetrpěli nějaké velké. Já přesun zvládám, ale nemůžu se přesouvat kůvli každé maličkosti, která jde vyřídit v dopise.
+Podívá se na malého tvorečka a oči jí zazáří+ To je dokonalé. A jak po něm můžu vyřizovat zprávy. Napšíu je na papír a on je odnese. Nebo má ještě nějakou jinou schopnost. A co takovýhle tvoreček potřebuje?