fatamorgana

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: fatamorgana

Příspěvekod Tony Dolohov » úte bře 02, 2010 1:49 pm

(asi si spletl dveře:))
+posadí se tedy a nenápadně se rozhlíží po jejím království+ Omlouvám se, že jsem tě tady tak přepadl. Kdy odcházíš? +pohlédne na ni+ A kam? Tedy... pokud mi to chceš prozradit
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte bře 02, 2010 2:34 pm

usměje se na něj ale já tě ráda vidím. a v tom úsměvu je "nejen vidím". záleží na mě, kdy odejdu. chtěla jsem za chvíli... ale klidně to chvíli počká. zítra v poledne mám být na pracovní poradě - rozuměj: na obědě. jeden starý přítel chce, abych mu pomohla s nějakým probíráním spisů a hledáním informací. mělo by jít o právo na dědictví, nebo tak něco. bude to spíš taková dovolená... až mě naštve knižní prach, půjdu se koupat do moře... docela se těším. zase se usměje - a je v tom volání dálek. ale co ty? řekneš mi, co se děje? podívá se na něj, že mu pomůže, pokud by něco potřeboval a ona bude moct.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte bře 02, 2010 9:51 pm

Čeká tě docela nudná dovolená +usměje se+ Nebudu tě dlouho zdržovat, vidím, že máš co dělat. Jen... +udělá krátkou odmlku+ jsem si jednoduše potřeboval s někým jen tak promluvit +pohlédne na ni, je na něm vidět, že není zcela ve své kůži+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř bře 03, 2010 8:43 am

právě! usměje se. už se na to těším: nuda, obrovská knihovna, slunce, moře a víno - to přesně potřebuju. trochu se protáhne a už se vidí, jak na lehátku v plavkách něco pročítá a k tomu popíjí osvěžující nápoje.
konečně Tony trošku ukáže, že se něco děje. a fata zpozorní. chce trochu odlehčit situaci. výborně. tak mluv. ven s tím. slibuju, že neomdlím, ať mi řekneš cokoli. vážně nechceš nic k pití? ani lihuprostého? dívá se na něj povzbudivě.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř bře 03, 2010 9:25 am

Tak pokud tě tohleto dokáže tak vzrušovat, užij si to. Možná bych něco podobného taky teď potřeboval +usměje se+ Myslím, že sklenka skotské by mi přišla vhod +požádá nakonec+ Nemyslím vůbec nic konkrétního +ale myslí, jenomže chlap jako Tony nikdy nepřizná, že právě dostal oficiálně kopačky a už vůbec to nemíní vykládat zrovna fatě+ Jen na mne nějak dolehla tíha minulosti. Asi deprese, nebo co +kopne do sebe panáka a položí prázdnou sklenku na stůl, ale pořád ji drží, jakoby chtěl ještě nalít+ Co se radši bavit třeba... o počasí? +ušklíbne se sarkasticky+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř bře 03, 2010 10:58 am

naopk, to je uvolnění, Tony. když se vzrušení a uvolnění nestřídá, přestaneš obojí vnímat. i užívat si. usměje se na něj, jako že oba vědí. a jde pro pití. nalije mu skleničku, podá. láhev nechá nadosah, ale sama si nedá. prosím pane, vaše skotská. to se neomrzí, že? dál ho poslouchá a dívá se na něj. neví, co se přesně stalo, ale když chce mluvit o počasí, hned jí dojde: "aha, takže průser". počasí? tlak, teplota, rosný bod? tlaková níže nad Skandinávií? zasmeje se. teď je každý nějak ... nesvůj. dlouhá zima, málo světla, jarní únava... to nebude deprese, ta vypadá jinak. nedá jí to a pohladí ho po tváři. hezky, bez provokací. depresivní smrtijed, to je teda blbá kombinace. dívá se mu do očí a taky se ušklíbne. a dolije mu.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv bře 04, 2010 8:50 am

Potřeboval bych odjet na nějakou misi... na hodně dlouho... abych přišel na jiné myšlenky +vyprázdní další skleničku+ Nejlépe až někam za polární kruh, abych vychladl +když ho pohladí, usměje se a líbne ji na špičky prstů+ Promiň, zatěžuji tě svými starostmi a ty máš přitom naspěch +zvedne se+ Asi bych měl už jít
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv bře 04, 2010 10:05 am

vidí, že není v pořádku a usměje se na něj napůl škodolibě, napůl smutně: zlatá Sibiř, co? vstane taky a jde k němu. koukne mu do očí a vezme ho za ruku. Tony, já nejsem úplně hloupá. ale když nevím, co se děje, nemůžu ti pomoct. jedině, že bys mi řekl, co pro tebe můžu udělat. koukne na pití. sklenička to asi není...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát bře 05, 2010 11:57 am

Teď bych tu Sibiř docela rád bral +ušklíbne se+ Přemýšlím, že bych taky na čas odjel. Potřebuji si utřídit myšlenky a to mi jde nejlíp při nebezpečné práci +koukne jí do očí a téměř lišácky se usměje+ Pomoct? Co kdybys zlikvidovala jednoho překážejícího vlkodlaka? Slíbil jsem, že já mu neublížim +zakření se pohrdavě+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát bře 05, 2010 1:01 pm

hmm, tak to je tedy smůla. podívá se na něj tak trochu odtažitě. tento druh zakázek nepřijímám. stále se mu dívá do očí. a beru zpět - jsem hodně hloupá... usměje se smutně a zavrtí trochu hlavou. trochu mě bolí, že jsi za mnou přišel jenom proto, že tě Styx asi už definitivně poslala k vodě. ale jsou i jiné věci, přes které se nedokážu přenést... asi bys měl váženě jít. a já taky...
otočí se k němu zády a položí si dlaně na obličej, prsty si mne oči. nejdřív upíři a teď tohle... povzdycne si polohlasem.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles