Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 5:04 pm

Fab: tak tady bydlíme. neboj, vypadá to, že je vzduch čistý. vede ho za ruku dál.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 5:24 pm

Tir: +Rozhlíží se po pokoji a je uchvácen.+ Páni, to je paráda! Něco tak praštěnýho jako tenhle pokoj, jsem už dlouho neviděl. +A když slyší, že je vzduch čistej, přitáhne si Tir k sobě a hluboce ji políbí.+ Díky, že jsi mě sem vzala...ale mám děsnej hlad...a jestli mě něčím nezaměstnáš, víš, jak zase dopadneme.+ Drží si ji za zadeček a podvědomě naslouchá, zda na ně někdo za rohem nevybafne. Úplně přesně neví, kolik lidí tady bydlí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 8:30 pm

Fab: naše pokoje a celý dům je tak trochu pohyblivý. ale má vlastní inteligenci. a jsi vítán, tak tě bude respektovat. když mu budeš něco chtít, stačí pomyslet. jo, dveře můžou vést pokaždé jinam. ale to si zvykneš...
taky ho políbí a přitulí se. když poznamená, jak vždy skončí, vyklouzne mu se smíchem. klid, nikdo tu teď není, to bych poznala. jenom zviřátka: černé kotě a pejsci. dám nám jídlo. počkej chilku a jde nandat toho lososa s sýrovošpenátovou omáčkou, vyndá bílé víno, at tak - prostě podstrojuje.

living_room_464L.jpg
living_room_464L.jpg (94.9 KiB) Zobrazeno 212 krát

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 10:53 pm

Tir: +Prohlíží si pokoj do všech podrobností, nechápavě vrtí hlavou, každou chvíli se uchechtne a strká Tir nos pod ruce, jak připravuje jídlo, protože je prostě hrozně vyhladovělý.+ A když se tady tak všechno mění...nemůže se stát, že se ta lampa u okna promění v tvoji ségru?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 8:54 am

Fab: neboj. lampa je lampa. je to spíš tak, že francouzkým oknem vejdeš v úterý odpoledne do zaharady v Mexiku, ale v neděli to je angilcký park na Hluboký... a naši nekoušou. uvidíš, že se ti budou líbit... odstrkává ho trochu, aby to dodělala, doprostřela a dopřipravila - musí bránit večeři vlastním tělem. a hotovo. sednou si ke stolu. dobrou chuť, miláčku. dá mu pusu malinkou a už je taky hladová. kývne k lahvi vína a sklenkám, co jí pomohl Fab otevřít. nalij nám.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod jářku » stř úno 17, 2010 10:04 am

nenápadně přistane vedle Tir, jemně ji klovne zobákem na pozdrav a jde se po stole podívat, co se děje a co by tam uzobnul. koune se korálkovým okem na Fabiena, nic však neříká. než ho Tir okřikne, uzobne si pár soust a pak ji sedne na rameno a něco jí chraplavě šeptá. pokukuje potměšile po Fabovi. a na Tir se šklebí - pokud by to šlo, se zobákem...
jářku
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 10:18 am

okřikne havrana, Jářku! nech toho. pak, když jí usedne na rameno, pohladí to prstem po krčku, tak si s ním šeptá. a zdá se že havran mluví nějakou cizí řečí, Tir mu ale odpovídá srozumitelně, jenom tiše. no jo, je to on... ale! do toho ti nic není! ... ... snad moje věc, ne? vám taky nekontroluju s kým... ... ... no, kdybyste to vy nerozkecali, natož moucha... ve Věštci? ... zlatej jsi, dík. ... vážně? ...jeno dvě? pff, ...poměry... jasně, že je chci vidět... koukne na Faba a roztáhnou se jí koutky. ...on taky, nebude to pro něj nic novýho... Jářku! zčervená trochu a chce havrana plácnout, ale ruku zastaví včas a havran ji jí trošku ozobne. tak to přines. prosím. culí se koukne po havranovi. a z Jářku koukne na Faba.

Fab: mám pro tebe překvapení. tada spíš Jářku má pro nás... kouká, jak havran zmizí a za chvilku se vrátí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod jářku » stř úno 17, 2010 10:22 am

odletí a za chvilku se vrátí. přinese Tir nějaké papíry a pochctává se. a mrká na ni i na Faba a furt se jako uculuje. prochází se po stole a Fabiena si nepokrytě prohlíží a pořád se pochechtává. zatímco si Tir prohlíží papíry.
jářku
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 10:31 am

Fab: to je můj Jářku. ještě mám Matouše. ukáže bradou na havrana. Jářku, neškleb se!
posílala jsem po něm dopis do Věštce - víš, že o nás psali? hodí xicht a trochu zase zrůžoví. chtěla jsem ty fotky. nedali nám je. ale Jářku něco našel - dvě přinesl, hele. podá mu fotky víc jich prý nebylo, nebo je aspoň neviděl.

http://img42.imageshack.us/img42/4606/a ... 651e17.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/42/akt2t.jpg

(jsem hledala něco jiného a našla fakt Tir, to je ona ;) . bohužel bez Faba... by to chtělo víc obrazového materiálu. ale nvím úplně, kde hledat. to, co mám, většinou najdu náhodou a na nepravděpodobných místech...)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř úno 17, 2010 12:50 pm

(Fab je Alexandr Katsapov - první sólista baletu ND)

Tir: Když uvidí havrana sedat si na stůl, málem vyleje víno, kterým se právě zabývá.+Už je to tady - zvěřinec a strká nám zobáky do talířů.+ Zaxichtí se na ptáka...+Seš pěknej, ale z mýho si nezobneš. Já mám taky hlad!+ Slyší, jak si s ním Tir povídá a nevychází z údivu.+ Snědla jsi býlího hada, že rozumíš řeči zvířat?+ A pak si prohlédne fotky.+ Nóó, myslím, že je to pěkný počinek do rodinného alba, nemyslíš? +Otočí se na jářku.+ Šikovnej ptáček...+strčí mu kus masa+...doufám, že se necháš podplácet.

http://foto.osobnosti.cz/alexander-katsapov-208044

(Radši si to otevři sama, já jsem na to fakt mimo. :( )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles