Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 9:00 pm

Sam: Ano, když nemám hlavu pod hladinou, cítím se jako ryba ve vodě...+užívá si líbání a Samova hraní stejně jako toho, že si vlny hrají s jejími vlasy. Prohlíží si Samovo tělo ozářené sluncem.+ Tvůj dohled byl pouze chaotický a málem jsi zapomněl na otvírák, tak neřečni...+frflá si jen tak pro formu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 9:05 pm

Molly: jěště, že tě mám... bych se ani nenapil. procítěně povzdychne a políbí ji. ženu s inteligencí a zálibami delfína... sjede jí dlaní mezi stehna. jsem moc rád, že vypadáš jako krásná žena a ne jako delfín, nebo mořská panna. pošeptá jí do ucha. (a pomyslí na orální sex - ale pak si řekne, že s delfínem raději ne :lol: )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 9:17 pm

Sam: Záliby delfína rozhodně nemám...a v mnoha ohledech panna taky nejsem. +Spokojeně vydechne, když se ji dostane rukou do klína.+ Myslím, že by mi ocasní plouvev vážně překážela při výkonu zaměstnání a mnoha dalších životních radovánkách.+ Pomyslí na orální sex, ale delfíny do toho rozhodně nemotá. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 9:34 pm

Molly: no, ryby jím docela rád, když nemají moc kostí... ale ne syrové... (záliby delfína) odvádí pozornost konverzací a pomalu sa systematicky hýčká její klín. máš mnohem zajímavější a krásnější části těla, než ploutve...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 9:40 pm

Sam: Brr..syrové ryby...to zní tak japonsky...+pozornost nelze odvést na dlouho, Molly není pařez a cítí, co s ní Sam dělá. :) + Vidíš a já si zrovna říkala, že ploutve jsou na mně nejvíc sexy...které jiné části těla máš konkrétně na mysli?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 9:48 pm

Moly: japonsky? spíš eklhaftně... ale sushi, když to uměj udělat... no. jsou lepší věci. skloní se zase ústy na její prsa a bříško. zahuhlá ploutve? něco jsem přehédl? dál jí jednou rukou drží pod zády a prsty druhé se pustí do výzkumů v klíně. které části? asi... asi tak... všechny... dál jí líbá vlhkou, slanou pleť. hlavně ty, kde tě líbám a hladím, najádo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 9:53 pm

Sam: +Tentokrát se bezpečně topí v jeho laskání a pozornosti.+ Miluju tvoje rty a ruce...a tělo...a všechno...+hladí ho, hraje si s jeho mokrými vlasy a líbá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 10:04 pm

Molly: manévruje ji nenápadně ke břehu a když je mělko, vezme jí pod koleny a kolem zad do náručí a nese ji na břeh. miluju tvůj smích a když se se mnou dohaduješ. miluju, když jsi tak utahaná z našeho milování, že usneš v půlce slova. miluju, jak se o mě staráš a přikrýváš mě, když si čteš a v noci nespíš . nese ji k věcem. a teď mi, lásko pomož roztáhnout ten hadr. a dáme si víno a pak budu pokračovat v důsledném milování tvého těla... postaví ji na písek a políbí ji. a o bříško se jí otře jeho napůl ztopořený penis.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv bře 18, 2010 10:13 pm

SAm: +Takové vyznání se jí zarývá do paměti a cítí ho na celém těle. Omámeně rozvazuje batoh, srovnává barevnej hadr na písek a ochlazuje kouzlem víno.+ Otevři to, prosím...+políbí ho a rukou se otře o jeho břicho.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv bře 18, 2010 10:23 pm

(čím že to má otevírat, že mu sahá na břicho? :lol: :lol: )

Molly: synchronizovaně roztahují barevnej hadr (tyrkysově modro modrej, mořský barvy úplně :) ) a Samík najde i tu vývrtku a otevře víno. oba se posadí těsně k sobě. Sam se napije trošku z flašky a s pusou vlhkou vínem Molly políbí hluboce, jazykem. trochu jí polije ňadra a podá jí láhev. ňadra jí zase začne olíbávat a cítí chuť Molly, vína a soli...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles