Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 12:25 am

Fab: jo. musel jsem trochu na vzduch. chtěl jsem si všechno rozmyslet.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 12:27 am

Morf: Zní to skvěle. Abych pravdu řekl, zatím jsem ve stavu, že jsem rád, když jsem s Tirage. Ne, že není fajn, když jsem bez ní, ale pořád mám ještě ten pocit, že s ní je to lepší. Asi trochu kecám, ale chápete mě, ne? To co popisujete je dokonalý model toho, čeho bych rád časem dosáhl. Zatím to ale nejde. Asi jsem vážně moc mladej...a zblblej...nepovinně. +Usměje se.+

Sam: A? Nějaký pokroky? Cos vymyslel?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » sob kvě 01, 2010 12:41 am

Fab: hm, no ona dokáže být rostomilá. ale pozor, nejen to. náznaky jste už zažil. a další varování: my ji podporujeme i kdzyž není dokonalá a vždy v právu. jen abyste věděl. máme ji rádi. usměje se do piva. ale ano, věřím, že vy taky.

Morf: něco závažného? prohlášení? memorandum? nebo potřebuješ s něčím pomoct? řekni si, víš, že udělám to, co chci já.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 12:43 am

no, nic nového. chci Molly. a tu druhou už nechci nikdzy vidět. jednoduchý.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 12:44 am

Morf: Jasně. Vím, že ji podporujete..už jsem byl varován. Já jí taky. Taky ji mám rád. V tom jsme na tom stejně. Občas se potřebujeme trochu porovnat...teda zatím ona rovnala spíš mě..+mávne nad tím rukou.+

Sam: Mám nejasné podezření, že to budeš muset tý druhý sdělit. Neříkal jsi, že je ještě v kanclu nebo tak něco?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 12:51 am

Fab: nevím, kde je, v kanclu těžko. a když ji už neuvidím, je mi naprosto fuk, kde je. ty ji neznáš...povzdzchne do zbytku oiva a kývne na servírku o další.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 12:54 am

Sam: Vážně ti do toho nechci kecet, Same, ale nemáš pocit, že když to s ní neuzavřeš, že se může zase znova objevit? Čistě teoreticky...? A taky mám pocit, že ti Molly neskočí na "přišla, zulíbala a zase odešla a už nepřijde, protože ji nevidim..." +Kývne taky o další pivko a zvědavě si Isamuna prohlíží.+

(Jdu spát. Dobrou!)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 9:44 am

Fab: ty jseš mi nějak chytrej. uzavřít. to už je uzavřený dávno... nechápu, proč se tu tak najednou objevila... že dělá potíže, to je takovej její průvodní jev.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » sob kvě 01, 2010 9:50 am

usmívá se mírně a dívá se po baru, skoro jako by tam ani nebyl. když dělá Sam smutné oči. to je na tobě, Same. on může mít pravdu. kývne k Fabovi. taky nemusí. je to tvoje volba, tvoje akce. ale mezi námi, já tu ženskou taky nemusím. kdybych si měl vybrat, kdo se u nás bude objevovat, dávám jednoznačně přednost té milé slečně z nemocnice, co vysílá kouřové signály, je posedlá kofeinem a tebou a tváří se aspoń občas, že se stydí.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 9:56 am

smutně si bere hlavu do dlaní. teda já vás oba nesnáším- strašně chytré rady, ale vy to s tou hysterickou krasavicí řešit nemusíte. koukne na Fabiena pěkně nabroušeně. jsem zvědavej, jak se pochlapíš ty, až příště zase bude něco s naší malou. zatím se dá snadno uklidnit a ukecat v posteli, ale to taky nepotrvá věčně. posledně tě málem zabila, když jste si měli promluvit.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles