Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 10:55 pm

Sam: +Tentokrát ho trefí docela bezpečně..+Týý...tak tohle cenzurou rozhodně neprojde! +Překulí se bleskově na dekohadru, chytne Sama za nohu a strhne ho na zem.+ Dej si na mě pozor! +směje se a zasypává ho pískem a pere se s ním.+ Nebudu ti nic číst, když budeš zlobit!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 11:01 pm

Molly: udělá mrtvého brouka a nechá se zasypávat. já a zlobit? já - dobrota sama? dělá neviňátko. čtení mi naslibujou, věrné milování - no dobře, k tomu došlo, no - pózování... a teď mě bijou. chdáčka Samíčka... skuhrá a když mu na to Molly chvilku skočí a nedává pozor, tak jí zasype spoustou písku. to není najáda, ale písečná bouře! a když Molly začne Sama lechtat a trápit. a písečná blecha!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 11:06 pm

Sam: Óó, jistě, chudáček Samíček...+směje se a na neviňátko mu skočit nehodlá.+ Číst jsem chtěla a pózovat taky, ale kdo tu pro Merlina mluvil o věrném milování? +utahuje si z něj,ale pomalu zjišťuje, že Sam nad ní vítězí a brzy bude zasypána ona. + A nezapomeň, že blešky umějí být přítulné...+snaží se něco říct na svou obhajobu dřív, než ji úplně přemůže.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 11:19 pm

Molly: konec srandy! řehtá se a ještě trochu ji zasype. musíme vyklepat ten hadr... písek bude úplně všude... to je radosti. sbírá se i přes Mollyiny výpady, aby tu deku fakt vyklepal. o věrném milování nikdo nemluvil? zrada! nechal jsem se vylákat a zneužít vilnou prostopášnicí... já vzor všech cností... klepe písek na ni, jak jsou oba rozdovádění. to abychom tě zase vykoupali, zaprášenou tě malovat nebudu... to je furt dokola - sotva tě vykoupu, už je to zase potřeba! má řeči, ale už neřekne, proč je to potřeba, že jí s tím dost pomáhá :D
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 11:25 pm

Sam: +Vyhrabe se z písku a pomáhá mu vyklepávat hadr.+ No, na druhou stranu - kdybych se nekoupala, mohl by jsi jakýkoli vzniknuvší obraz nazvat - písečný červ, ne? +a snaží se, aby taky měl co koupat.+ Ty, že jsi vzor všech ctností? +udělá na něj velké oči.+ Ty, který jsi musel před bývalými milenkami kličkovat napříč světy? Ostatně - mluvil jsi někdy přede mnou o věrném milování ty? Jestli ne, tak bys měl pomalu začít! + Úhledně uhladí deku na zem a ohne se, aby se napila vína.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 11:36 pm

Molly: olgoj chorchoj... vyprskne. a pak ji udržuje v divokých historkách. rozhlídne se. no, máš pravdu... už jsem tady dlouho, čekám, kdy mě tu nějaká vychmátene. s tebou! udělá na ní oči. že bych s tebou nemluvil o věrném milování... zamyslí se. a jak jsem tě teda dostal do postele? vykulí na ní oči s andělským úsměvem. a jak se ohne, popadne ji a nese ji zase zpět do vody. tak ty jsi vlastně nezodpovědná mladá dáma... jdeš s prvním chlapem, kterej se namane... proč sis vlastně vybrala mě? nese ji do vody a nedbá, že kňučí, že je to studený.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 11:44 pm

Sam: +Kňučí, že je voda studená a taky, co to vede za řeči (ale sama si začala :D ).+ Jak jsi mě dostal do postele? No, pokud si vzpomínám, tak jsi mě tam dostrkal..a já se nechala...a rozhodně jsi nebyl jen tak nějakej, kterej se namanul!+ To skoro vykřikne, protože moře začalo být divočejší (asi příliv) a vážně malinko studí.+ Vážně chceš vědět, proč jsem si vybrala tebe? +Obejme ho docela vážně, když je řádně omyta a zmražena.+ Nikdy jsem se s nikým tak dobře necítila, věděla jsem to...+trochu se stydí+...věděla jsem to už v té kavárně, když jsi mě tam potkal s Amonem...Same, nenuť mě to říkat, víš to přece! +Schová se mu do vlasů.+

Jupí, máme city i tady! ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 22, 2010 11:52 pm

Molly: já tě nechci nutit. ale chci to vědět... teď už to vím... drží ji trochu nad vodou, ale stejně na ni cákají vlnky. fakt si to věděla už tam? je trochu zaraženej. mě to došlo až když jsme spolu tancovali... přišlo to tak nějak samo.chvíle upřímnosti. a pro tvou informaci - já se vždy čestně rozešel... fak jsem strašně cnostný Samík... i když nevypadám. je to totiž ve výsledku jednodušší. ještě chvilka, ale neboj, to brzo přejde :) .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 22, 2010 11:58 pm

(Já se nebojím, to není zas tak hrozný ;) )

Sam: Same, já ti hrozně věřím. A jestli jsem nikdy nemluvila o věrném milování, tak hlavně proto, že ze své strany ho považuju za samozřejmost.+ Taky chvilka upřímnosti. Zůstane pěkně napresovaná hlavou v jeho vlasech, aby ji neviděl.+ Rozcházení s tebou musí hrozně bolet...já...tak dlouho jsem se bála všech vztahů...kličkovala jsem před nima...Same, všechno jsi změnil...a mně se to líbí.+šeptá zmateně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 12:05 am

Molly: je tak zasažen závažností jejího sdělení, že ji málem upustí. ale včas se vzpamatuje. když někoho miluju, tak nehledám jinde... to je mi taky jasný. a víc toho na to téma asi nedostane. rozchody... byl to vždycky čistej řez. i tak to bolelo. oba. trochu smutně a výjimečně opravdu vážně, bez ironie. mě taky! trochu ji nadhodí, políbí a zasměje se úlevně. byla to fakt hustá chvilka.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles