Řecká idyla

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Řecká idyla

Příspěvekod mollyz » úte bře 23, 2010 7:02 pm

Sam: +Pročte se na konec kapitoly a knihu zaklapne.+ Už jsem celá vyčtená...+vezme si od něj víno a kouká, co jim zbylo k jídlu.+ A hlad mám příšernej...Ukážeš mi, co jsi namaloval?+ zaškemrá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 7:11 pm

Molly: trošku je zklamaný, že už je konec čtení, ale musí uznat, že četla fakt dlouho. přistrkuje jí jídlo, ale když chce vidět obrázky, zase ho stáhne. hm. ale jo. podá jí skycák. a pak hodí pohled poučnej. nakreslil. maluje se tekutejma barvama a štětcem... nechá jí listovat a komentuje. kdybys to nepoznala: Molly, Molly, Molly, moře, Molly, Mollyin zadeček uculí se., moře se stromem, moře se skálou, Molly, portrét Molly, Molly a moře, ... to je celý.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 23, 2010 7:17 pm

Samík: Promiň, výtvarně jsem zcela nevzdělána...+a pak už jen se zatajeným dechem prohlíží jeho dílo a musí konstatovat, že je to nádherné, a že Sam je opravdu talentovaný, hrozně šikovný, že se sama poznává...a trochu se přitom červená...+ To je nádhera, Same...+dostanu jeden...s autogramem a věnováním? +líbne ho na tvář, jako že je vážně báječný. :roll: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 7:31 pm

Molly: odmávne omluvu, že není třeba se omlouvat. ne, to jsou skici. dám ti opravdicej obraz, pověsíš si ho nad krb... nějakej se zadečkem... políbí ji. pak se zarazí, ale dojde mu, že už je určitě po limitu a tak ji políbí víc. vyber si co chceš. fakt to chceš podepsat? a víš, co napíšu do věnování? jak jinak bych prosadil ten svůj skvělej název... hladí ji po zadečku a pak ji začne - a sebe taky - krmit. hlad... žízeň... a na tamto taky dojde. už je po přestávce. cpe se a culí se na ni.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 23, 2010 7:34 pm

Sam:Co napíšeš do věnování? +zatváří se přísně a pak vyprskne při představě, jak jí nad krbem vysí v oleji vyvedený vlastní zadek. + Nechá se krmit sýrem a hladit...+Vážně už je po pauze? To to nějak rychle uteklo...+vrací mu culení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 7:47 pm

Molly: (strana 10, poslední Samův textík ;) ) coby, něco krásnýho... culí se. no, možná je to spíš námět nad postel... nebo na záchod... dělá si srandu. ale každopádně motivující, chápeš? něco, co tě osloví... krmí a haldí ji. rychle. ale přece. pokyvuje rádoby vážně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 23, 2010 7:52 pm

Sam: No, jsem celá napnutá...nad postel...hm, to by bylo lepší...+culí se.+ Co pauzu ještě protáhnout?...+zaprovokuje si.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 7:56 pm

Molly: jak myslíš. napije se vína a pohladí ji po bříšku a nahoru mezi ňadry. dál něco jí. budeš mi ještě číst? dělá jakoby nic a prsty pomalu obkružuje těsně kolem jejích ňader.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 23, 2010 8:01 pm

Sam: +Vzrušeně sykne a prohne se, aby se Sam dotkl jejích bradavek.+ Radši ne...nechci ti způsobit újmu...+prosebně se na něj podívá a hrozně ho už chce (pauza byla přece jen dost dlouhá a číst už se jí nechce :P )+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 23, 2010 8:09 pm

Molly: potěšeně zaznamenává, že z protažení pauzy sama Molly protahuje xichtík. ale za ty řeči jí ještě malinko potrápí a bradavek se nedotkne. tvá ohleduplnost mne dojímá... culí se na ni. a pak se mu jí zželí, když vidí, jak prosí očima. políbí ji. hezky dlouze a rukou doputuje na ňadro a bříškem palce lehce přejíždí přes bradavku. pak rty sklouzne po krku na duhou.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles