HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 11:45 pm

(plakát ideální pár)

Andy: nechá ho objednat večeři a těší se na jídlo. moc neví, co by si povídali. je to starý kámoš, ale rozčiluje jí, jak ji pokládá za svou. co rodiče? a sourozenci? nevymyslí nic moc originálního.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Andy » úte lis 09, 2010 11:54 pm

(No jo...tak ten jo!)

Tir: +Zatím si toho nevšiml a vesele tlachá.+ No, máma s tátou už moc necestujou a ségra si vzala nějakýho bohatýho chlápka, co vobchoduje s diamantama. A brácha Edgar si zřídil vlastní kancl a možná se bude ženit...
Andy

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 7:14 am

Andy: vidíš, to si užiješ na hostinách. a co ty, chodíš teď s někým? rozhodne se to rozseknout - původně chtěla až po jídle :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř lis 10, 2010 10:29 am

Andy: +Nějak mu to pořád nemůže dopochodovat, ale říká si, že když si Tir užila s doktorem, tak jí popíchne tím, že jí bude vyprávět o svyých dobrodružstvích a ona bude žárlit.+ No, já chodil s Elsou...taková blonďatá holka, co byla chvíli u nás v kanclu. Byla milá, ale tobě se žádná nevyrovná. Rozešli jsme se asi před třičtvrtě rokem a pak jsem tak to zkoušel...Nina, Vera, Alice...ale každá byla prostě moc...no, taková holčičí, ne jako ty...
Andy

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 11:19 am

Andy: čekala by, že ji aspoň trochu dloubne žárlivost, ale je to jen pocit naděje a ulehčení, že jí dá pokoj. naskočí jí obraz toho, jak s Fabienem byli v noci u jezírka a taky jak ji po promilované noci a krátkém spánku v posteli krmil Nicolettinými koláčky. začne se jí stýskat a má chuť mu zavolat. tak vidíš, že nejsi ztracený případ. třeba se brzy přidáš ke svatbám ve vaší rodině. jo, na lvici Elsu si pamatuju. byla hrozně náladová, ale někdy s ní byla fakt sranda. jak se má? proč jste se rozešli? byla docela fajn, ne? hezká.
já se zatím vdávat nechci. i když si myslím, že s Fabienem zůstanu. vlastně by to šlo. alemě svatby nebaví... jenom ty dobroty, tomě baví! ušklíbne se a už se třese na právě přinesené jídlo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř lis 10, 2010 11:47 am

Tir: +Rozhodne se na to jít od lesa a ukecat jí. Nacpává se biftekem a tlachá.+ Elsa...no právě, každou chvíli uražená. to aby kolem ní jeden chodil po špičkách. To mě nebavilo. Nic nebylo v poho. Ty si myslíš, že s doktorem zůstaneš? Není to přece jen předčasný to říkát? Znáte se jen chvilku, ne?
Andy

Příspěvekod Fabien » stř lis 10, 2010 11:50 am

Tir! Zvoní ti telefon!!!!!!!!!!!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 12:02 pm

Andy: dobrou chuť. jo, chvíli, tak něco přes půl roku... vlastně už víc než devět měsíců... ale některý věci poznáš rychle - skoro hned. taky dlabe. pak zvedne oči a koukne se na cpoucího se Andyho. a mírně škodolibě řekne. třeba hned poznáš, co nemůže fungovat. to je fakt hned. v tom jí zazvoní telefon. chvíli se hrabe v kabelce, než ho najde a pak rychle přijme hovor, ani se nestihne podívat, kdo to, bojí se, aby nepřestal vyzvánět, když to tak dlouho lovila. prosím?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » stř lis 10, 2010 12:16 pm

Tir: +Neodhalí poznámku, jak je zaměstnanej žvancem.+ Hmm...devět měsíců...to je jak těhotenství..hahaha! Ale fakt chvilka. Vem si, že my se známe skoro dvacet let. Ne? +Zvědavě kouká, kdo to Tir volá.+
Andy

Příspěvekod Fabien » stř lis 10, 2010 12:18 pm

Tir: +Je netrpělivý, jak to dlouho vyzvání a pak ho napadne, že je Tir ještě v práci. Konečně to zvedne.+ Ještěřičko...to jsem já! Máš hodně práce...mně se hrozně stýská! +zavrní do telefonu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles