Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » pát bře 12, 2010 11:46 pm

Sam: +Vybuchne v prudkém orgasmu s hlavou zvrácenou se pevně drží jeho kolenou. Je však neúnavná a poskytuje Samovi další slast¨a ani se moc nebrání, že Samík spolupracuje. Znovu se k němu skloní a líbá ho po celelém obličeji, jazykem sleduje konturu nosu a zakotví v jeho ústech.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát bře 12, 2010 11:55 pm

Molly: pochopí, že ty příkazy a zákzy byly spíš jen taková doporučení a chytne jí jednou rukou za kyčel a stahuje ji k sobě. druhou jí hladí bříško a když se k němu Molly nahne, i ňadra. slyší její vyvyrcholení a zní mu to jako rajská hudba. a ještě chvíli si užívá její péče, než se sám bouřlivě, s hlasitými výkřiky, udělá. a stáhne ji k sobě, obejme kolem zad, přitiskne a ještě chvilku nenechá ze sebe vstát.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 13, 2010 12:01 am

Sam: +Leží na něm vyčerpaná, šťastná, hladí ho, užívá si, jak hladí on ji, ozvěna jeho hlasitého orgasmu jí zní v hlavě a ona se usmívá.+ Žiješ ještě, Samíku?

(Jde se spát, zítra oslava! Dobrou...budu až v neděli, asi.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob bře 13, 2010 12:04 am

(ok. užijte si to. mě čeká vila Vilekula...)

Molly: ne... myslím, že mě odnesla Valkýra rovnou do míst, kde se jí, pije a souloží... funí jí na krček a drží pořád u sebe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob bře 13, 2010 1:02 pm

Sam: +Rovná mu vlasy z obličeje.+ A líbí se ti ta místa? Nebo bys radši zpátky?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 8:49 am

Molly: usmívá se na ni a pro změnu jí jednou rukou začne pramínky vlasů vytahovat a cuchat. co bych chtěl? jako bych si mohl vybírat... povzdychne si. byl jsem nezávislý muž, ale to je minulost... natáčí si její vlasy na prst.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 6:05 pm

Sam: Jestli se cítíš nepohodlně ve stávajícím stavu, není problém, aby se z tebe zase stal naprosto nezávislý muž...+protáhne významně a trochu se odtáhne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 6:37 pm

Molly: to si fakt myslíš, najádo? že to není problém? přitáhne se zase k ní. ještě párkrát a spadnou z postele. vždyť bych byl nešťasnej, ty bys někde brečela v koutku a nadávala na mě... to ti připadá bezproblémový? jemně jí začne oždibovat ouško. se hned nezlob... mylslel jsem to tak, že v tom pěkně lítám. to si nestěžuju, to je fakt, se kterým je třeba počítat...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon bře 15, 2010 6:47 pm

Sam: No, máš pravdu, bezproblémový by to nebylo. +Nechá se přitáhnout a oždibovat.+ Ale jestli budeš často frflat, tak nám nic jinýho nezbude.+ Aby ale pochopil, že je to výhružka pouze planá, obejme ho kolem krku.+ Miluju tě, ty můj starý, utahaný a mnou devastovaný Samíku.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon bře 15, 2010 6:53 pm

Molly: mírně ji zalehne a nakloní se nad ni. políbí ji na rty, udělá smutné psí oči. slečno, má přítelkyně mi nerozumí... nechápe mou křehkou duši a mé rafinovaně skryté poklony oděné v nedbalou eleganci a mírnou drzost... a pak se na ni zhroutí. jsem starý, utahaný a devastovaný... a co víc - zamilovaný... to je strašný!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles