HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 12:28 pm

Andy: na poznámku o těhotenství nakrčí nos. haha! udělá ironicky. jo, dávno. myslím, že nás už ani nemá co překvapit.

Fab: rozzáří se, jak slyší jeho hlas. ahoj! mě taky, lásko. máš toho moc? kdy přijdeš? ne, já už jsem z práce... na večeři. měla jsem hrozný hlad. co ty? máš něco k jídlu? stará se.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř lis 10, 2010 6:23 pm

Tir: Na večeři? Nevěděl jsem, že na Mýtince i večeříš...+rozplývá se radostí, že jí slyší.+ Já tu mám něco z kantýny...těžko říct co, nedrží to tvar...Myslel jsem, že už jsi doma v pelíšku..stýská se mi..+Tohle musí zopakovat!+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Andy » stř lis 10, 2010 6:26 pm

Tir: +Zakaboní se, když slyší, jak Tir vrká do telefonu.+ Von by hlady neumřel, ne?
Andy

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 6:54 pm

Andy: zavrtí se na židly a otočí se tak, aby na něj nekoukala. během otáčení ho sjede pohledem přísným ve smyslu "ty buď zticha!"

Fab: to bude asi hnus, viď? nejsem na Mýtince, ale v Rivalu. nemám ti něco nechat poslat? nebo aspoň zavolat a nechat poslat nějakou pizzu? ztiší hlas a ještě víc se otočí od Andyho. taky mi chybíš, lásko. :Love kdy budeš doma? nebo spíš v nemocnici? mám za tebou přijít na noc? máte hodně práce?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv lis 11, 2010 12:11 am

Tir: Hmmm...potřeboval bych opulentní večeři servírovanou slečnou jen ve spodním prádle, která by mě pak krásně líbala...miláčku, přijeď...je tu celkem klid...+vrní Tir do sluchátka, ale pak ho něco zarazí.+ V Rivalu? V tom snobskym podniku plnym divnejch chlápků? Není to trochu nebezpečný, abys tam chodila sama, ještěřičko?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 8:25 pm

Fab: a nechceš přijet na chvíli na večeři ty sem? nejsem sama, vytáhla jsem na večeři kámoše, abych nemusela vařit. ještě víc se odvrátí od Andyho. najedl bys se s náma a pak bychom šli my dva k tobě... to prádlo a líbání by bylo až u tebe, lásko...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » čtv lis 11, 2010 10:17 pm

Tir: +Upadne mu kus masa na Isamunovo hodobóžové triko.+ Snad nechce přijet sem? Nebo vážně jo? +zaxichtí se a kouká na tiragina záda.+
Andy

Příspěvekod Fabien » čtv lis 11, 2010 10:24 pm

(Probíhá mohutná pátrací akce - ztratil se Terence. Velké slzy! Mám obavu, že zůstal ve škole nebo na baletu... :nin* )

Tir: Když já mám hlad jako vlk..a jestli mě budeš krmit...+rozplývá se a chystá se, že letí za Tir.+ Cože...co? S jakym kámošem? +Vypadne z něj najednou šokovaně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 10:34 pm

(to je teda pech! když on taky musí všude s sebou... držím všechny palce.)

Andy: otočí se na něj a zaxichtí. pak zase vyjednává s Fabískem (chacha! yohannka mu řekla "Fabouš"! :lol: :lol: :lol:

Fab: jeden KAMARÁD z dětství... Andy... taková jako Molly ale kluk ... snaží se mu to vysvětlit tak, aby nedostal infarkt a psotník.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv lis 11, 2010 11:11 pm

(Zatím se nenašel, ráno budu pátrat ve škole, ubrečený majitel usnul. Huf :ss )

Tir: No počkej...ale já znám Molly celý věky a jsme skoro pořád spolu...o nějakym kamarádovi z dětství jsem nic neslyšel, nikdy...od nikoho!+infarkt se plíživými kroky blíží k Fabovi (Yohannka by ráda na exkurzi na pivevnu? :mrgreen: :== ).+ Tak já jdu za tebou hned, jo? Ještěřičko...? Miluješ mě? + Panika.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles