Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 2:23 pm

(Musela jsem to pustit potichu,abych tady neděsila osazenstvo penzionu pro seniory... :twisted: )

Tir: +Drží ji pevně jako záchranný kruh.+ Doufám, že zrovna nebudu v práci, až to tam přijdeš všechno vymlátit...+směje se.+ A Fab tě miluje právě proto, že jsi tak hrozně praštěná. Konečně má parťáka. Když jsem s ním včera mluvila, byl sice naštvanej ,ale rozhodně nemyslel na to, že by s tebou nechtěl být...on tě hrozně chce, kočko! +Pátravě se na ni zadívá.+ Vážně jsi mu ukázala svoje sny a myšlenky? Tohle dokážeš? Zní to fantasticky. +A pak s úlevou.+ Opravdu nemůžeš ty ani Sam nikam cestovat?...Víš, nemám ty schopnosti jako vy, ale cítím víc než běžní lidé. A mám strach...o Sama...lže mi, když mluví o cestách.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 2:35 pm

Molly:
no, když já nevím, jestli až ho uvidím, ho začnu nezřízeně líbat, nebo mu ještě pár facek přidám. asi se ale rozbrečím... smutně zavrtí hlavou a myslí na Faba, na setkání s ním a úží se jí dech. myslíš, že bych za ním měla zajít do práce? bude naštvanej, že jdu právě tam, když - no když to všichni vědí? že jsem ho praštila?
Sam nelže. to my tak máme... hlavně teda Morffovi. zato Morfeus umí kecat strašně elegantně, že mu to sežereš i s navijákem. Sunny nelže, ale neříká ti všechno, to je jeho styl - tak, teď jsem ho práskla. ale on ti to ani všechno vysvětlit nemůže, nechytala bys se... schopností máš, že ani nevíš... toho bych se nebála. spíš ta průprava. cestovat můžeme pořád, ale Et nás vyškrtala z akcí, neb se nemůže teď 100% solehnout, když v tom oba lítáme... ale my potřebujeme courat, trochu aspoň, to máš jako zavřít divoký zvíře do klece, když nám to seberou. když někomu z nás cestování na dlouho znemožní, většinou mu švihne... nebo nechá tělo tam, kde je, a duch se vytratí jinam.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 2:43 pm

Tir: +Rezignovaně vzdychne.+ Vždyť já nechci, aby byl nešťastnej. Já jen...+radši to ale zamluví, aby se do toho nezamotala.+ Je to vlastně úžasné to vaše cestování. Vážně myslíš, že v tom Sam lítá? +Pak se ale vrátí k problému.+ Já nnevím, jestli do práce, Tir. Máme tam teď nějak přeplněno. A nebude na té svatbě, co se chystáme? Nevěsta ho pořád lákala...tedy pokud vím, tak to byl Fab, kdo jí oznámil tu radostnou těhotenskou zprávu. Je u ní jako archanděl...+uchechtne se..+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 2:51 pm

Molly: na svatbě? zatváří se rozpačitě, tak brzo ho nečekala. mně říkal, že tam nepůjde, když je to holčičí zábava a... hm, zvěstovatel... nevěsta je nějaká miloučká... ošije se.
a o Samovi si to nemyslím, já to vím. jemu lezu do hlavy snadno... a on se zrovna tímhle ani netají. jenom... koukne na ni. no, asi bych ti to neměla... prostě co vím, tak naposled, když se mu jedna dost líbila... no, nějak blbě mu to dopadlo. tak asi nebude chtít o tobě a cestování moc slyšet. kouká na Molly, ža spíš asi měla být zticha a neděsit, nedráždit ji. ale to se nedá s rovnávat s tím, jak je Sam spokojenej teď... a zamilovanej... zamotá se do toho a už ji mrzí, že nedržela hubu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 2:56 pm

Tir: Nevěsta je miloučká a těhotná a dneska se vdává...+zavrtí hlavou nevěřícně.+ Třeba nepřijde. Včera se zřídil pod obraz. Vypil celou lahev whisky...+oklepe se.+
+Probodne ji prudce pohledem.+ Cože? Jaká? Co? Jak blbě dopadlo? Můžeš mi to objasnit, prosím?..+a aby Tir nevyděsila.+ Mám za sebou dost velký karambol a nechci...bojím se...jsem do něj hrozně...+radši mávne rukou a dělá, že se chce oblíknout do šatů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 3:10 pm

Molly: zvedne se a taky se začne hotovit ku olíkání. tak flašku celou... no, to se nedivím, že zvracle... myslíš, že spíš přijde, nebo spíš ne? jak si převlíká prádlo a rychle začne ještě uvažovat, jak moc se má namalovat a ověstit šperky a tak - varianta s Fabem a bez Faba... co bude nejlepší. ale pomůžeš mi, když tam bude, aby se mnou vůbec mluvil?
pomáhají si zapnpout šaty a podávají si věci, které nemůžou najít. na, náušnice... a tady je ta pudřenka - kterou tu kabelku teda chceš?
no, nech to být. tamto byla taková kravka... fakt, neměla jsem o tom mluvit. fakt se to nedá srovnat s tím, jak si tdď vrní a pluje úplně na obláčku... vždyť už se se mnou ani nerve...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 3:17 pm

Tir: +Dávají se do kupy, šminkují, šperkují a tak.+ To víš, že ti pomůžu. A myslím, že ani mou pomoc nebudeš potřebovat. Jsi skvělá a jestli tam bude, tak se bude držet ve stínu a tiše sténat, jak ho znám. A kdyby to bylo jinak, tak na něj zaútočíme ženskými zbraněmi...to teda si zrovna nemůžu vzpomenout, jaké jsou, ale občas o nich někde čtu.
Chci tu kabelku s mašlí.....Co to bylo za kravku?

(Musim končit, pokračování večer po večerníčku.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 3:31 pm

Molly: musí se usmát, neb si představí sténajícího Fabiena, ovšem v trochu jiném kontextu. na, tady... podá jí tu kabelku a ostatní nahází do velkéhpo igelitového pbalu a hodí do kouta, že je uklidí až někdy potom.
myslím, že to je palička na maso a váleček na nudle... a možná šroubovák... zaxichtí se. a poleje voňavkou.
taková jedna kráva klientka... jekoby nic to amlouvá. ať ti o ní povypráví raděj Samík... už takhle by mě přetrhnul, že mi to moc kecá... poskakuje legračně před zrcadlem, jak si upravuje košíčky podprsenky do výstřihiu šatů. hm, ty vlasy vypadají přesně tak, jak se cítím - jako po výbuchu... ale budu to vydávát za kreaci a věřít, že mi o sluší, co s tím teď už... prohlíží se kriticky. Moll, myslíš, že bude blbý, když ho, no víš... budu svádět? mylím, že tak by se dal nejlíp obměkčit... my, když jsme spolu, tak to většinou rychle dopadne... už jsem mu i říkala, že bych s ním chci dělat i něco jinýho, ale... myslíš, že je to blbý? koukne po ní nejistě. mi to připadá trošku nefér, ale zase bych chtěla, aby věděl, že ho miluju a chci.

pak ji něco napadne a jde si pro malinkou šperkovnici a vymění si naušnice a náhrdelník. sice to až moc neladí, ale kdyby tam přeci jen byl...

Obrázek Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 6:51 pm

Tir: +Taky se poleje něčím voňavým a při pohledu na Tir se hrozně rozesměje.+ No, ještěrkama ho zaručeně dostaneš...ty jsi vážně číslo. Jo, sváděj ho, on má tyhle blbinky moc rád. A možná, že by se dal docela dobře obměkčit, kdybys mu řekla, že to všechno bylo z lásky a tak....jo, to jsou ty ženské zbraně...už jsem si vzpomněla.+ Mrkne taky do zrcadla a mávne nad tím rukou, že žádné šperky nechce.+ Pojď už, tir, ať jsme brzo doma...+myslí na to, že už chce být u Sama a zahřívat mu lože.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob dub 03, 2010 6:54 pm

(ať zahřívá, von si zatím dá nějakej chlast a koukne na telku... :twisted: )

Molly: ale jo, vždyť to bylo - napůl te vzteku a zoufalství a nepůl z lásky... zapne jí kolem krku to, co si sundala před ještěrkama. novej. to Sam nezná... hodí jen tak a už se přemístí na tu slavnou svatbu. mám strach, asi se počůrám, Moll, koukne ještě po ní.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles