Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Eternity » úte bře 02, 2010 3:00 pm

berte si. dobrou chuť. tady je samoobsluha. akorát víno otvírá Morfeus. ale nebojte se, všeho je dost. neriskujeme, že byste zemřeli vyhladověním.
a nandá Morfovi a sobě. Morfeus rozlívá víno do skleniček.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » úte bře 02, 2010 3:02 pm

(musím něco dělat, ale snad večer chvíli budu.)
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte bře 02, 2010 3:04 pm

(To je snad samozřejmost, ne? :lol: )

Tir: +Nechá si nahrnout na talíř hory od všeho a začne se nacpávat.+ Super, ty taky umíš takhle dobře vařit nebo ještě líp? +huhlá s plnou pusou.+

Et: Paráda, díky. Už jsem se trochu strachoval, že mě umoříte hlady. +Mrkne na ní vesele.+

(Já snad večer taky budu.)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Eternity » úte bře 02, 2010 5:00 pm

Molly: jsi hodná, že to říkáš. trochu přeháníš, ale jo - místy něco jedlého uvařím. usměje se potěšeně. hlavně v sebeobraně. rozhlídne se, jak se ládujou a rychle si přidá, co jí chutná, aby zbylo :D . zná svá zlatíčka. víno - vína máme dost, protože ho dostáváme jako úplatek od jednoho vinaře... ale dneska teče proudem, hlavně abychom všichni zvládli tohle náročné setkání. že je to poprvé. tady zvané návštěvy rychle zdomácní a pak už se na formality kašle úplně. podívá se na Faba. ale slušné chování vyžaduji, jinak hladomorna. jak se jedná o moření, je to moje parketa.

Morf: Morf dolévá všem víno a Et se na něj hezkz usměje. jsi zlatej...

Fab: jako vážnému zájemci vám musím říct, že Tirage trochu vařit umí. zašklebí se na něj.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte bře 02, 2010 5:10 pm

Et: usměje se na ni a hodí sebevědomej výraz: říkají to o mně. a pak to schdí úšklebkem, ironickým.

Fab: (k Tirageině vaření) v Orientu bychom za to za ni dostali o sedm velbloudů víc. není to devět, jako u Eternity, ale je ještě mladá... pokrčí rameny a tváří se vážně. ...může se učit... (na kterouž to narážku se Eternity začne smát, zrudne a trochu jí zaskočí.) Morf se stále vážnou tváří. no co je? jez slušně...

Molly: chcete dolít? teď už se nemusíte stydět... všichni jsme trochu upili, zábrany jdou stranou... usměje se, jak se Fab cpe. ... pokud vůbec nějaké byly... mrkne na ni, že ona možná nějaké má, ale Fab ne.

Tir: když se cpe zálivkou k salátu, které si nakydala hrozně moc, má boule za ušima. to jsem dělal já. dobrý, že jo?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » úte bře 02, 2010 5:21 pm

Molly: rozmyslím si to. ty mandle... není to už trochu moc? mi po masáži usneš přejedením a já abych se oddával "bílému sexu" (= luxování ledničky ;) ). pošeptá jí cestou ke stolu. pak si sednou a když vidí, jak se holky starají, tak se toho pro Molly taky chopí. co si dáš? a trochu ji zlobí, že jí dává buď absurdně velké, nebo malé porce (jeden hrášek, celé krůtí stehno - až kýtu) ale nechá se vždy zkorigovat. dobrou chuť. podá jí talíř a líbne ji na tvář.

Fabien: Tirage umí uvařit moc dobrou vodu!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » úte bře 02, 2010 5:26 pm

Fab: já nevařím. na to mám lidi. ušklíbne se. možná kdybys hodně prosil...

Sam: blbečku... tiše prohodí.

na Eternitiny a Morfeovy připomínky jenom protočí oči.

Morf: výborný! tak trochu jsem tě podezírala...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte bře 02, 2010 8:14 pm

Tir: No, možná bych nějaký tvůj výtvor zkusil Eternity vaří skvěle, takže pokud máš její školu, ničeho bych se nebál. Kdyby bylo nejhůř, tak to polejeme spoustou kečupu a nedostatky se zahladí. +Setře jí z tváře omáčku a políbí ji.+

Morf: Jenom sedm velbloudů? Dal bych i sedm a půl...když mi řeknete, že umí taky uklízet! +Pozvedne sklenku a přes stůl Morfovi připije.+

Sam: Na oplátku taky důvěrná informace...Molly sice vařit umí, ale děsně nerada meje nádobí.

Molly: +Zašklebí se na ni.+ No, co co...ty tvoje napečený kotlíky se v laborce povalujou už tejden!

Eternity: Za tenhle skvělý oběd se vám musím odvděčit, vážená. Doufám, že tady se kouzlit může...na Mýtince mě s tím málem prohodili oknem. +A předvede jeden ze svých oblíbených balících triků a vykouzlí Et žlutou růži, kterou ji s úklonou podá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte bře 02, 2010 8:23 pm

Sam: Máš snad lepší nápad, jak trávit odpoledne po dobrém obědě a skvělé masáži? +Šeptá mu a líbne ho do vlasů.+ To už přeháníš, ne? +Shrne mu velké množství salátu na jeho talíř, neboť jí nabral salátu asi pět kilo.+ Dej si ty, aby ses posilnil na mytí nádobí.

Fab: +Udělá na něj vražedný obličej.+ A to říká někdo, kdo si ponožky nepere, ale rovnou je po týdnu vyhazuje?

Et: Vážně bych ti jídlo nechválila, kdyby to nebylo dobrý. Zas natolik na tyhle konvence nehraju. A s ohledem na množství vypitého vína, už bych nedokázala lhát vůbec. Mimochodem, co na toho vinaře víte, že vás takhle uplácí?

Morf: +Poděkuje za skleničku a kývne směrem k Fabovi.+ Zase se nemusíte bát přetvářky...+Směje se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte bře 02, 2010 8:24 pm

Fab: tak kečup, jo? to tě chci vidět. jsem totiž samostatně pekla dezert! čokoládovo-povidlovej! cukne trochu, když ji otírá, ale puse už nezvládne ucuknout.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles