Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » úte dub 06, 2010 6:43 pm

převlékne se do kombinézy a zabalí si bágl na cesty. najde vysoké boty a taky nepromokavou bundu. vezme si železnou zásobu vody a jídla. a několik dalších nezbytnosti. polooblečená se natáhne na postel a vyndá si z uší ještěrky. chvíli přemýšlí, ale pak si tu na krku sundá a strčí ji do malé kapsičky na rukávu kombinézy, jen tak, bez řetízku. odpočívá, snaží se uklidnit a čeká na Fatimu a Et.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » úte dub 06, 2010 7:29 pm

zaklepena dveře něco jako signál, rytmus, ze kterého Tir pozná, že je to fata. nečeká na odpověď a vejde.
konec válení, zlato. jde se ven! chytí Tir za ruku a pomůže jí vstát. ahoj, kočko. už jsme se doluho neviděly. zato teď si to užijeme. pojď, vypadnem... a cestou mi všechno povíš. obě jsou u ž připraveny, mají sbaleno a tak se přemístí.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 06, 2010 9:20 pm

+Proletí pootevřenými dveřmi a vidí Tiragin nepořádek.+ Ještěrko...kde jsi? +plazí se po podlaze, málem přiťápne nějaké štěně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte dub 06, 2010 9:23 pm

Fab: +Klekne si k němu a začne mu rozvazovat boty.+ Fabiene, ona tady prostě není. Budeš spát, jo? +Je trpělivá, jako by mluvila s dítětem.

Sam: Samíku, hoď mu na zem polštář. Na postel ho tahat nebudeme.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv dub 08, 2010 9:55 am

A TOHLE VŠECHNO SE DĚJE TADY:

mollyz píše:+Sundá Fabienovi boty, rozepne mu pásek u kalhot, aby ho to v noci netlačilo a nenutilo zvracet a přikreje ho dekou.+

Fab: Stačí, když mě zavoláš, Fabe, budu blízko. A kýbl máš pod sebou, jo? +Naleje mu do krku vyprošťovák, který namíchala z ingrediencí, které nosí v kabelce.+

Sam: On to už zvládne, Same. Pojď taky spát. +Vezme ho za ruku a vede ho pryč.+

Fabien píše:+Zmateně zakňučí+...ještěřičko moje...+a usne jako špalek.+

Isamun píše:(v kabelce? mobil, klíče, antiperle, ... a napadaj mě ještě další věci... :o :D )

Fab: lehni! okřikne ho. a dej pokoj už... když si představí, že by Fab Molly odvolával od zahřívání lože.

nakloní se do chodby a zapíská, chvilku čeká, jestli přiletí nějakej havran, nebo je má Tir s sebou. za chvilku se dostaví Jářku. Sam instruuje. tady na toho máš dát Tir pozor. kdyby v noci uhynul, oči jsou tvoje. dobrou. dík.

Molly: jde s ní za ruku. myslíš? já bych nerad, aby tě odvolal v nějakém kritickém okamžiku... přitáhne si ji za ruku k sobě a políbí do vlasů. v žádném okamžiku...

mollyz píše:Samík: +Pohladí ho po tváři.+ Neboj, přimíchala jsem mu do toho něco na spaní. Prospí dva dny a bude čilej...Nenechám se od tebe odvolat...+obejme ho.+

Ještě předtím stihne podrbat na hlavičce havrana.+

jářku píše:celkem ochotně se nechá pohladit a jakoby se na Molly culil. pak se baví tím, že upíjí zbytek chlastu, co měl Fab ve sklence, kterou odmítl pustit i při stěhování po schodech. vyrvala mu ji až Molly při odstrojování. a když Fab usne, promenáduje se Jářku po něm, a kontroluje životní funkce, jemně ho ozobává a zkouší reakce - přestože Fab chrápe a místy pokřikuje ze spaní - co kdyby náhodou opravdu uhynul a ty oční bulvy byly volné...

Isamun píše:Molly: na spaní? to je dobře... a odejdou k němu do pokoje. a u Tir nechají raděj pootevřené dveře.

Fabien píše:+Hrozně se ve spaní mele, neboť se mu zdá, jak na jeho tělo přilétají supi a on je nedokáže odehnat.+
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob dub 10, 2010 6:53 pm

+Uprostřed noci se probudí a posadí se na kanapi. Chvilku se orientuje, kdeže se to zrovna nachází.+ Ještěrko...!!! +naléhavě zašeptá do tmy. Tím voláním si uvědomí tíhu situace. Vstane, zajde si na záchod, nervózně přechází pokojem, zase si lehne, ale spát nemůže. Má nepříjemný pocit, že cosi není s Tir v pořádku a nemůže se ho zbavit. Znovu vstane, vykoukne do zahrady a pak se vydá dolů do obývacího pokoje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 12, 2010 8:13 am

(kdyby chtěl úlevu, ať si objeví své tričko v její posteli pod polštářem ;) .)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon dub 12, 2010 9:14 pm

+Osprchuje se, zakopne pod umyvadlo špinavý oblek a hledá něco na sebe. Po chvíli k vlastnímu překvapení najde pod polštářem svoje vlastní triko. Natáhne si ho a hledá ještě něco na nohy. Vyjde na chodbu a hrabe se v koši se špinavým prádlem. Objeví nějaké Isamunovy kalhoty, natáhne si je, ohrne nohavice, aby si na ně nešlapal a jde zpátky dolů do obýváku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » úte dub 13, 2010 9:47 pm

+Cestou ještě stihne odhodit Samovy kalhoty zpátky do koše na prádlo a pak už vklouzne k Tir do pokoje. Dojatě sleduje, jak spí, opatrně si vleze k ní do postele, hladí ji a za chvilku přece jen dostižen únavou z posledních dnů usne s ústy u jejího ňadra.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř dub 14, 2010 7:42 am

je tak utahaná, že se ani nevzbudí, jenom zakňourá, zavrtí se a tulí. má dojem, že jí do postele vlezlo štěně nejspíš. po pár hodinách se probudí a překvapeně zjistí, že je to Fab. je tak šťastná, že je u ní, že se vykašle na všechno, co si naplánovala, na všechny plány co řekne a udělá. chvíli se k němu jenom tulí, pak jí to není dost a začne ho hladit a olíbávat. vzpomene si, jak ji Fabien několikrát probudil a rozhodne se, že zkusí, jestli by to zafungovalo i na něj. začne ho hladit s jasným cílem po zadku a podbřišku. a políbí ho krásně, něžně a dlouze na rty.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles