Isamun

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Isamun

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 12:27 am

Sam: Jsem pro..možná že bych mohla cestou najít nějaké zajímavé byliny do herbáře....Navrhuješ nějaké speciální místo? Něco v mudlovském světě nebo něco blíž? +Dá mu napít kávy, aby se pro ni nemusel natahovat a nevyčerpal se tím.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 12:31 am

(nevyčerpával se zbytečně... :lol: )

Molly: nevím... máš ty nápad? zamýšlí se. z Miracels je všechno blízko... stačí projít dveřma a jseš tam... pokrčí rameny a líbne ji kávovou pusu..
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 12:37 am

(Jedna spokojená Molly rozhodně není zbytečná námaha... :lol: )

Sam: Miluju mudlovské Řecko. Teď tam bude jaro a bude tam krásně...Taky miluju Holandsko a Anglii, ale tam bychom mohli teď leda bruslit. Samíku to je jedno, hlavně když budeme spolu...+pusinka do vousů+...ale Řecko preferuju...

(Jdeme spát, jinak ráno budeme zombie :? )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 8:56 am

(no právě - aby se neunavoval se sebeobsluhou a měl dost sil namáhat se, aby byla Molly spokojená.)

Molly: kolébka civilizace... to beru... dělá, jakoby nic, ale strašně si užívá její tulení a pusinky. když si řekneš někdy holkám, mají klíče od jednoho takového chill out klubu... ale my se plácneme na pálž, ne? plavky nepotřebuješ... maximálně koupací rukávky... culí se, pohladí ji po ňadrech a usoudí, že ani ty rukávky nebudou potřeba, materíálu je dost... a ta forma... ach... pohladí ji víc.
Naposledy upravil Isamun dne úte bře 16, 2010 7:41 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 7:21 pm

Samík: Rozhodně pláž, v případě velkého vedra olivový háj...+ taky jí to tulení a jeho hlazení dělá moc dobře. + A rukávky asi ani nemám...spolehnu se na tebe, že mě zachráníš, kdybych se topila. +Jako kočka se protahuje pod jeho rukama.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 7:46 pm

Molly: v případě velkého vedra, útulná taverna. v hájích olivových nejsou ani tak už posvátná místa, jako hadi... drží si ji a hladí dál. trošku i kontroluje, jestli je pod košilí celá... já tě budu chránit... lovit z vody... natírat něčím na opalování - to se mi bude zvlášť líbit... zasní se úplně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 7:53 pm

Sam: Jistě hadi...ale ty já mám moc ráda...+líbá ho na nos.+ Ale taverna nezní taky špatně....a...opalovací krém nesmíme zapomenout...ale budou mi pak na těle držet ty obrázky? +Představí si, jak na ní maluje a radši se k němu víc přitiskne. Přejíždí mu prsty po krku a jakoby maluje hady.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 7:59 pm

Molly: nó, kdybych si tě pomaloval barvama rozdělanýma olejem a vajíčkem, byla by to skoro pleťová maska... pak tě ale nesmíme zapomenout na sluníčku. jednak barvy šisujou a pak to vejce... líbne ji na bradu. hena taky nesmí na slunce... asi bude nejdřív koupání a opalování a večer malování... políbí ji na rty. a milování tak nějak průběžně...
pak mu vesele blejskne v očích. a podívá se do jejích. ještě pořád. stav nezměněn... podá hlášení, jak na tom je.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte bře 16, 2010 8:10 pm

Sam: Beru na vědomí...+směje se a na oplátku ho taky políbí.+ U mě taktéž....Myslím, že jsi to naplánoval skvěle, Samíku. Ale vejce na sobě nechci, to by svědilo....+posune ruce ze Samova krku na jeho hruď a hladí ji.+ Víno a jídlo s sebou nebo hospůdka?...Radši bych s tebou byla sama...+to mu zamumlá do ramene.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte bře 16, 2010 8:26 pm

Molly: no, základní provijant si vezmeme. hospod se ale nebojíme. políbí ji do vlasů. když se nebojíš, buď se mnou sama... ale až mě popadne démon a donutí mne běsnit... směje se s ní v náručí. co chceš s sebou za knihy? doufám, že ne Ottu? to bych nepobral dost láhví... uzdvihnu břemeno, ale nejsem mravenec. taky ty barvičky... olejíčky na opalování... ty plánuj a bal. já ponesu... hladí ji po zádech. to bych se možná mohl i přechodně oblíct... uvažuje. a koukne po ní. a ty taky...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles