s Fabienem za hranice všedních dní

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: s Fabienem za hranice všedních dní

Příspěvekod Fabien » úte čer 07, 2011 5:33 pm

(plavčík navštěvou? :lol: )

Tir: +Ukloní se a uváže si na nahé tělo zástěru, aby si nic důležitého nepřipálil. ;) + Jistě madam, bude o vás pečováno jako o drahocenný náhlad koření...Dovolil bych si vám připravitrybí delikatesu, když už jsme na lodi...+dělá opičky, ale už si na kuchyňské lince připravuje propriety.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř čer 08, 2011 8:44 am

(cc. plavčík. je to velkomožná dáma na návštěvě a Fab ji musí rozmazlovat :D )

Fab: ano! delikatesu! těší se a jak je vnitřek loďky malý, natahuje se k lince a očuchává, co tam Fab má. a zvědavě zjišťuje. čuchám čuchám, co to čuchám?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv čer 09, 2011 8:42 am

(dyť jí rozmazluje furt...nenasytu! :lol: :* )

Tir: +Blbne a strká ji ruku před oči, aby nenačuhovala.+ Čucháš sledě se zeleninou. Bude salát. Speciální norský recept...delikatesa!+ děsně se předvádí.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 09, 2011 11:54 am

(ano, rozmazluej. Tir to ví a líbí se jí to. tím víc pak ona rozmazluje jeho. ale ty řeči o plavčíkovi smrděly prací :lol: )

Fab: hmmm. uznale mručí a těší se na mňaminku. tak norský salát... to jsou věci... to tě naučil polární medvěd Honoré? zlobivě ho tahá maličko ale promyšleně za lemy a šňůry zástery.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 09, 2011 12:07 pm

(však ono na práci dojde... :lol: )

Tir: +Plácne ji trochu přes tlapku.+ Nezlob, ještěrko, jinak bych se mohl připálit (studeným salátem.. :lol: )!+ Klade důkladně ve vrstvách sledě a zeleninu. Občas se mu kopeček někde zhroutí, tak to prdne zpátky a nakonec zamíchá, když ho to naštve moc. :lol: + Ne...Honoré neučil, pouze pojídal. To já jsem na jedné ze svých prázdninových cest se naučil sám. Omylem jsem si koupil místo tamnějšího léčitelského věstníku časopis rybích receptů...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 09, 2011 12:13 pm

Fab: plácnutá se stáhne a posadí ke stolečku jídelnímu. obdivně sleduje jeho kulinářskou exhibici. tys byl v Norsku? povídej mi, jaký to bylo. pobaví ji záměna periodik, tak se usmívá, podepře si hlavu dlaní a dívá se na svého šikovného miláčka a poslouchá vyprávění.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 09, 2011 12:39 pm

Tir: +Dělá ze sebe hrozně skromného, ale těší ho, jak to Tir zajímá.+ No, původně jsem tam jel na léčitelskou konferenci, ale tam jsem byl jen dva dny. Měl jsem tam přednášku o projektu, na kterém dělám s Moll, ale pak jsem vypadl do takové horské chaty a tam jsem se zavřel s knihama. Musím se přiznat, že jsem příliš přírodních krás neviděl, hodně jsem se povaloval, protože jsem měl za sebou hodně náročný rok ve špitále. Ale jednou jsem byl lyžovat...+pochlubí se.+ :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 09, 2011 12:48 pm

(hmmm, to je frajer! JEDNOU jsem lyžovala i já :lol: :lol: )

Fab: poslouchá a jak je prostor malý a kompaktní, dosáhne na Faba, že ho občas pohladí po zádech, stehně, nebo zadku, ale jen tak, aby byli v kontaktu, neškádlí, nezlobí. hm... ano... aha... reaguje na povídání. a ví, že se trošku předvádí, ale až se rozpovídá, nechá toho, zapomene se vytahovat a bude to moc fajn. povídej ještě.... je to moc hezká společná chvilka a Tir si ji užívá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv čer 09, 2011 12:51 pm

(já taky - heč! :lol: :lol: )

Tir: +Vážně ho machrování po chvilce přejde a snaží se soustředit na salát a na to, co povídá. Je mu taky moc dobře.+ U nás byl vždycky Honoré ten velký dobrodruh. Já jsem o takové věci moc nestál. Když jsem byl v tom Norsku, byl jsem se podívat na studené moře, jak bouřilo, bylo to úžasné, ten hluk a všichni ti ptáci tam, ale nejvíc se mi líbilo to čtení daleko od všeho. :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv čer 09, 2011 12:54 pm

Fab: hmmm. taky by se mi líbilo to severské rozbouřené moře... ale oknem z postele, kde mám horký čaj s mlíkem a rumem a knížku a něco na mazlení... souhlasí. a dál si s ním povídá a vyčkává salátu, až jí bude nabídnut či předhozen.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles