Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 8:04 pm

Tir: Já vím...vím, že musíš..nebyla bys to ty...moje divoké zvířátko. Ale musíš dávat pozor....hrozně jsi mě vyděsila...vlastně bych byl radši, kdyby s tebou šel příště vousáč...+poněkud neochotně připustí+...je docela, no, dá se s ním vyjít a má rozum.+ Natáčí hlavu a nechá se drbat za ušima docela rád jako malý pejsek.+ Jen pár dnů, pošlu zprávu matce...natrhám ti náruč plnou levandule...+představí si Tir na posteli pokryté květy a mlsně se usměje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 8:16 pm

Fab: mě... mě to vlastně docela pomohlo. pomohlo mi to uvědomit si, co je důležitý. políbí ho na tvář a na nos. šla se mnou Fatima... ale říkám, tohle byla moje hloupost... haldí ho jemně špičkami prstů po ramenou a zádech. Sunny je někdy fajn... celkem nám to spolu v práci jde... ale že by měl rozum... no, snad jenom ve srovnání s ... nedopoví a políbí ho zase. líbí se mi, jak voní... levandule. a chutná mi kozí sýr... a chci si s tebou povídat... a abys se mnou spal v posteli a neutíkal mi do práce... zamyslí se, jakl by to probíhalo, ten výlet. mohla bych ti i uplést svetr... námořnicky modrej třeba...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 8:24 pm

Tir: +Sklouzne na bok vedle ní, hladí si ji všude, kam dosáhne, občas jí políbí. Velkoryse přejde poznámku o tom, kdo má míň rozumu než Sunny a spřádá sny o výletě.+ Kozí sýr...dojdeme do vesnice, vybereš si, jaký budeš chtít...budeme dlouho spát...můžeme pást králíky...+trochu se zarazí+...ale já taky občas musím do práce. Mám ji rád..+konstatuje a trochu u toho pokrčí rameny+...ty umíš plést? To bude mít matka radost, můžete si večer udělat pletací kroužek při svíčkách a počítej s tím, že ti naplete ponožky...žlutý
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 8:30 pm

(s králíkama mohou i orat...)
Fab: při pletení při svíčkách oslepnu... žlutý ponožky? proč žlutý zrovna? dá si ruce za hlavu, kouká na strop, jakoby se tam promítaly ty jejich představy, a nechá se hladit. já vím, že máš rád, co děláš. ale chvíli bys byl u mě i ráno... nespěchal bys pryč. a já taky ne.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 8:36 pm

(takovej králík na tymiánu... :mrgreen: )

Tir: Mně dělá zelený, Molly plete fialový a na tebe zbývá žlutá. Jiný barvy vlny matka nikdy doma nemá. Čert ví proč...+představuje si nahou Tir se žlutýma ponožkama.+ Tam od tebe nikam utíkat nebudu, slibuju. Budu ti k dispozici jako polštářek, dokud se nerozhodneš sama vstát...+ líbá jí do podpaží.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 8:48 pm

(do potahu, ne na tymiánu...)

Fab: směje se a vrtí, jak je lochtivá ano, chci takovej polštářek... představí si ponožky a vzpomena na píďalky a je si jistá, že takovým ustrojením by Faba naprosto dostala.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 8:53 pm

(Tymián...já jsem pro tymián! :D )

Tir: +Přejede pro legraci její podpaží jazykem.+ Můžeš to vyzkoušet hned, jestli chceš...jen tak, abys věděla, co tě bude ve Francii čekat...+rozplácne se vedle ní a vrtí sebou, jako že se naklepává, aby se jí líp leželo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 9:05 pm

(si sežerou zemědělská zvířeta... tažné králíky...)

Fab: kvičí a zmítá sebou, asi ho i trochu nakopne. tak jo, přejede mu rukou přes žebra. trochu to připomíná radiátor... poliží se mu vtáří na prsa. otírá se, uvelebuje. pak se posune na břicho. tady je to lepší, míň kostí... protáhne se požitkářsky, projede rukama vlasy, až je mí Fab po hrudníku i v klíně. tohle by šlo... vrní si chvíli. a pak ho trochu zákeřně začne líbat a okusovat kolem pupíku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 15, 2010 9:11 pm

Tir: +Tak tohle Fabíska lechtá taky. Trochu se ošívá, že má její vlasy všude a snaží se je odstrčit aspoň ze svého klína, kde mu působí určité změny velikostí.+ Tak tohle jsme si nedomluvili...polstářek na ležení a ne na okusování...+snaží se jí odtáhnout hlavu, protože si je celkem jist, že pokud Tir nepřestane, bude ji muset zase osouložit.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv dub 15, 2010 9:19 pm

(osouložit :roll: - a proč to asi dělá?)

Fab: vysmekne se mu a překulí se na všechny čtyři vedle něj. nakloní se nad něj horní polovinou těla a dívá se mu do obličeje, vlasy jí sklouznou jako opona nad jeho tvář. ale ty mě přeci taky koušeš někdy... obhajuje se a jednou rukou a jedním kolenem ho překročí tak, že je nad ním. začne se usmívat, otírat se nosem o jeho nos a vrtí ve vzduchu zadečkam a občas se přiblíží níž, svým klínem k jeho.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles