Rival - bar

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Rival - bar

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 10:03 am

Sam: Tak moment - málem mě zabila, to je fakt, ale tomu se dá ještě pořád v naší fázi vztahu zbližování. A počítám, že než jí přestane bavit ukecávání v posteli, dokážeme si pokecat v klidu i jinak...teda v klidu? ...na to nejsme ani jeden moc stavěný, ale makáme na tom. To mi, prosim tě, řekni, co je na tý krasavici tak strašnýho, že je to strašnější, než normální ženská?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 10:14 am

(přizenej se, příšero, že jsi za školou! :) )

Fab: to si nepřej zažít. holky jí říkají čůza - a víš, že žena ženě nejlépe rozumí. Eternity jí říká dokonce štěnice. je hrozný nenechat se jí smýkat, kam chce. kdysi se mi líbila, ale nedá se s ní existovat ani 5 minut, aby člověka nějak neobracela naruby.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 10:18 am

(odpadly nám dvě přednášky a místo filosofie šli na procházku...doma je líp.. ;) )

Sam: +Oklepe se hrůzou.+ Brr, v tom případě musí bejt neskutečně pěkná a musí dobře šukat, protože jiné kouzlo už v tom tvým vyprávění nevidím.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob kvě 01, 2010 10:30 am

Fab: no, pěkná by byla. dost pěkná. a šukání. hm. no prostě je šukání a šukání. co ti budu povídat. ale že by mě zase bavilo být živej vibrátor... ona vypadá, že šuká první ligu, ale... no je to spíš jak na tréningu. koukne na něj. ajestli něco kecneš Molly, tak tě na mou duši zabiju. vážně zabiju, nejen zmlátím. výraz pozor-zlý-pes
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 10:34 am

Sam: +Rozchechtá se.+ Klídek, kámo! O tomhle se s holkama nemluví! To je teda vážně trágoška - pěkná holka a neumí šukat! To Tir...to je talent od přírody...+ Mrkne na něj.+ Ale pak tomu teda vážně nerozumim. Děsná, šukat neumí...tos dostal ránu po hlavě, žes s ní byl?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » sob kvě 01, 2010 10:41 am

dívá se z jednoho na druhého a tváří se jakoby nic. a v očích mu hrají velice pobavené ohníčky. když se na něj podívají. ale ne nic... klid... jen že když dva, spíš dvě dělají totéž, není to totéž. a já nic neříkám... nechci mít doma potíže... usmívá se už opravdu.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 10:48 am

Morf: Snažím se z toh vygenerovat nějaké moudro, které tu ještě nezaznělo, protože od vás se to dá čekat, ale ať na to koukám z jakékoli strany, napadá mě jen, že sám nejste spokojen...+Dělá si legraci a je poznat, že si ji dělá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 10:52 am

+Vymotá se ze sálu a kouká, kde jsou nějaké šipky k záchodkům.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » sob kvě 01, 2010 10:58 am

Fab: schovívavý pohled. jo, řekli mi, že jste ještě neuvykl našim rozhovorům a vůbec folklóru. myslím, že je to věc cviku, nikoli pomalosti... rýpne si pod rouškou velkorysosti. jediné, co se z toho dalo vyvodit je, že Tirage má Eternitinu výchovu. a Eternity nemá moc ráda vynášení ze skupiny, pokud se jedná o ni. jinak je to jedna z nejlepších zábav. a raději nemysleme na to, že holky si řeknou leccos... to vědomí si žádá skutečně celé muže. odvážné a pevných nervů.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Fabien » sob kvě 01, 2010 11:05 am

Morf: +Chechtá se, jak je přiopilej.+ Některé věci je lepší nevědět...hlavně to, co je obsahem holčičích hovorů. Jsem obklopen ženským kolektivem v práci a moje nejlepší kámoška je holka...+zakloní smíchy hlavu a periferním pohledem zahlídne známou tvář.+ A jéje, my o vlku...

Molly: Čau, Molly, co tu děláš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles