s Fabienem za hranice všedních dní

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: s Fabienem za hranice všedních dní

Příspěvekod Fabien » pát čer 10, 2011 7:10 pm

Tir: +Rozesměje ho to.+ Jak to víš? Bylo to po hrozným slejváku a těch žab tu bylo...Sice jsme oba měli gumáky, ale za pět minut jsme byli oba od bahna až za ušima. Když už jsem měl žab plný ruce, tak jsme zjistili, že je nemáme do čeho dávat. Nakonec jsme zuli oba holínky a strkali je do nich. Myslím, že ty Mollyiny bílý punčocháče vyhodila máma ještě dřív, než šla Moll domů... :roll:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 11, 2011 12:15 pm

Fab: žába v holínce... no to je teda! směje se. přes moje krásný punčocháče Sam filtroval kde co a tak jsem byla jak šašek furt - kařdá nohavice jinak barevně flekatá... zničil mi i ty s myškama a s medvídkama...říkal, že marnivost musí ustoupit vědě... tak jsem ho, když jsem byla větší a trénovali jsme bojová umění, pěkně seřezala několikrát za ty punčocháče a další oblečky. pomohlo mi to koncentrovat myšlanky na útok... vzpomíná taky na mládí. a žáby choval chvíli ty halucinogenní. olizoval se s nima... asi bych to měla říct Molly, že má někde na Miracles v zahradách celé zástupy potenciálních líbaných princezen...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob čer 11, 2011 12:20 pm

Tir: Ble, ble fuj...volizovat žábu!!! Mně bylo hned jasný, že ten pošuk vyzkoušel kdeco. Chudák Molly! +chechtá se Fab a dál hladí jemné vlásky.+ Punčocháče s myškama bych chtěl vidět...dobře, žes ho seřezala, i když si to při tom výškovém rozdílu moc nedovenu představit...i když i já jsem mu dal na budku...+hrdě se nafoukne+...to já na Moll testoval jen houbičky, ale pak sem je jedl taky. Moll z nich dělala super salát s chilli papričkama. A vařila bezva kafe z koky...jo jo, na tohle byla šikovná.+ zasní se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 11, 2011 12:33 pm

Fab: chtěl vidět? klekne si nad něj. no tady na to není dost prostoru, ale něco ti klidně ukázat můžu... ale pozor, není to moc příjemné... zaboří mu prstíky dva do dobře vybraných míst nervové pleteně, že se fab nemůže ani pohnout. ale za chviličku s tím hned přestane. ona ta výška není všechno... ale přeprala jsem ho i bez těhle triků. když se dopálím, jsem nebezpečná... přiblíží se k němu s pěkně prohnaným úsměvem a políbí ho. ale já tohle nedělám... ublížila bych tím nejvíc sobě... zase se přitulí. ty různý drijáky nemám ráda. do zvláštních míst se dá dostat i bez nich. a když je to chcemie zvenku, tak to člověk těžko koriguje... zvlášť houbičky a další rostliny jsou nevyzpytatelný, nikdy nevíš, kolik v nich toho je.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob čer 11, 2011 12:59 pm

Tir: +Sotva zase začne dýchat a hýbat se, vytřeští na ní trochu oči.+ Teda...ono se to nezdá...ještěrka...divoška. Prosím, už mi neubližuj...jsem nádoba křehká. A co se týče hub...s Molly jsme oba doktoři a ona na lektvary a jiný svinstva je fakt dobrá. Moc na to nevypadá, ale je. Nikdy sem u ní nevěděl přesně, co zrovna vaří. Od té doby, co jsem snědl hrnec čehosi, co chutnalo jako bramborová kaše a pak se ukázalo, že je to materiál na čípky proti zácpě...A jednou, jsme spolu vařili driák proti blechám na králíky a pak jsme měli půl roku na zahradě samý naháče...+chchce se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 11, 2011 1:05 pm

Fab: o Molly já vůbec nepochybuju. dokonce si myslím, že ty ani nevíš, jak moc a v kolika věcech je dobrá, dokonce výborná. možná to neví ani ona sama. hladí ho zase, aby rozehnala svalovo-nervovou ztuhlost. hehehe, čípky na zácpu... to se nedivím, když spase tolik čokošky. někdy to vypadá, že už se nikdy nevykaká. dost ji to pobaví :lol: . nahatý blechy na zahradě? rozchechtá se úplně. a co na to maminka, že jí takj trápíte ty němé tváře?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob čer 11, 2011 1:28 pm

Tir: Je úplnej závislák. Hehe...nééé nahatý blechy...nahatý králící...matku málem kleplo. A já si měsíc nemohl sednout. To nééé, aby dostala na prdel i Molly, to vždycky jenom já, jako, že sem to vymyslel...ale míchala vona!! +spravedlivě se rozhořčí.+ Ale jednou dostala taky...rozebrala nějaký rodinný šperky diamantový a dělali jsme si z toho nádobíčko a pokusy fyzikální. U nich doma byl poprask, že je vykradli...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 11, 2011 1:38 pm

Fab: to jo - taky jsem si všimla, že Molly na diamantech zajímá spíš fyzika, že má radši všelijaký cetky. kývá. to je ale zase celkem sympatický, ne? a to máš za to, že trápíš králíčky... ty se trápit nesměj! jenom malinko... malinko ho rafne do spodního rtu, když ho políbí. ještě mi řekni, proč máte ty divný fleky a díry na stropě ve viném sklípku...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob čer 11, 2011 1:50 pm

Tir: Au...říkalas, že trápit jenom malinko!+ zapřehání si.+ Za to taky můžeme s Molly. To nám bylo asi devět a zkoušeli jsme sami vyrábět víno. Šípkový...+povzdechne při té vzpomínce.+ Nechal jsem Moll sbírat šípky skoro týden, protože ty pichláky nesnáším. Když už vypadala jako zombie, tak jsme se pustili do výroby a mě napadlo...sem seněkde dočetl, že urychlíme dobu destilace...takovým lektvarovým fíglem jako...sice psali, že do dokážou jen profesionálové, ale to já byl vždycky...dlouho se pak našemu sklípku říkalo Faustův dům a já si nesedl pět neděl...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 11, 2011 2:00 pm

( :lol: a my pořád, proč Fab furt stojí! to je z mládí - že si skoro nesd! :mrgreen: )

Fab: vy jste tada děsně destruktivní povahy s Molly. přímo likvidační četa. tak už ho nepusinkuj, když ječí. trochu mě to zklamalo - čekala jsem aspoň ohňostroj, nebo cvičné rakety země-země....
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles