Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » pon dub 19, 2010 1:07 pm

Tir: +Pohladí jí po spodní straně stehna, které ho teď pevně objímá a začne přirážet tvrději, jeho hlasité nádechy a výdechy napovídají, žejízda bude brzo u konce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon dub 19, 2010 1:14 pm

Fab: jak přidá na důraznosti výpadů, Tir to naprosto dostane a ví, že se blíží k orgasmu. mezi steny mu horce šeptne. už budu... jsi dokonalý... a snaží se ho políbit, aby byli v sobě vnořeni i ústy.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon dub 19, 2010 7:37 pm

Tir: +Pochopí její úmysl, hluboce jí líbá, sám na pokraji orgasmu. Jetě více zintenzivní pohyby a namáhavě, bez zvukových projevů, neb stále Tir líbá, se udělá. Celý se třese, jak ten úžasný zážitek nevykřičel. Takový zážitek ho hrozně dostal.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 8:01 am

Fab: líbá ho a zavírá oči. udělá se skoro zároveň s ním, jeho změny rychlosti a intenzity ji vždy dostávají. chytá dech a líbá Fabiena po tváři a bradě, hladí ho po zádech, a vrní mu do ouška. miláčku můj, Fabienku... lásko... je mi s tebou krásně. miluju tě.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 11:49 am

Tir: +Snaží se popadnout dech a zklidnit tělo+...lásko moje....lásko....dneska tě nikam nepustím...budu ti líbat škrábance a budeme dělat. co budeš chtít....+psí pohled+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 12:12 pm

Fab: máš čas? kouká překvapeně a za odměnu ho políbí, jakou má radost. tak já chci někam ven, na sluníčko -. projdeme se někde, třeba u nějaký zříceniny, nebo v lese... a taky bych chtěla do cukrárny, nebo si tam jenom raděj něco koupíme a sníme to... no, já ti ukážu jedno svoje tajný místo když jí rukou vklouzne kamsi. tam ne, tam to ještě neznáš... směje se. a budeš mi vyprávět, jak to bylo ,kdyžs byl malej, Tarzan mezi králíkama... líbá ho na rameno, jak se ještě drží a hladí ho a těší se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 12:16 pm

Tir: Noví zaměstnanci znamenají nové možnosti volnosti pro Fabíska...+culí se a otlapkává ji.+ Na procházku, cukrárna, tajný místo? Čeká nás den jako malovaný! +Vážně se mu ta představa líbí, ovšem má to jeden háček...+Ale ještěrko...nejdřív kafe, jinak vstanu, upadnu a už se nezvednu! +Dělá legrácky, protože má radost z nadcházejícího dne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 12:25 pm

Fab: dobrá, dobrá! v zájmu přežití spoustu kafe a několik hodin sexuální abstinence... záludně se šklebí a políbí ho a vykroutí se mu. jdu vařit kafe... a máš jiný tričko, tohle je už moje! oblíká se do trika.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte dub 20, 2010 2:54 pm

Tir: +Prohlíží si tričko s obřím andělem.. :D ..+Tohle? No, jestli to myslíš vážně...stejně jsem slíbil, že dneska bude všechno po tvým!+ V duchu ovšem zkonstatuje, že tir v jeho tričku vypadá...hmmm :twisted:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte dub 20, 2010 3:48 pm

(ona vypadá :twisted: ve všem - skoro jako jejjí "skorobratr" Samík... má to tak někdo štěstí...)

Fab: dík! uhladí si triko přes boky a líbne faba, že se nechal obrat. stejně - ten anděl - to jsem celá já. když si vezmeš něco na sebe, můžeme se jít najíst dolů. nebo něco přinesu sem - a to si klidně zůstaň, jak jsi.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles