fatamorgana

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: fatamorgana

Příspěvekod fatamorgana » stř bře 17, 2010 9:46 am

já vím, že ne. přivře pod jeho polibkem oči. ale dívá se na něj. víš proč? zeptá se tiše. a posune se mu rty od úst k uchu. důvěrně a spiklenecky. a zašeptá: neřeknu...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned bře 21, 2010 4:46 pm

+dívá se jí zkoumavě do očí, snaží se dohlédnout až na jejich dno+ Ani nemusíš +usměje se po chvíli, přejede jí prstem po horním rtu a pak se svými ústy několikrát zlehounka dotkne jejích rtů, pak pevně stáhne své paže kolem jejího pasu a prudce si ji přirazí k sobě ve vášnivém polibku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon bře 22, 2010 6:34 pm

jeho dotyky a líbání jí zároveň spalují a oživují. poddá se jeho polibku a tiskne se k němu, jakoby věřila, že může probořit bariéru, hmotu jejich těl i všechno, co stojí mezi nimi, že se k němu může dostat opravdu blízko. a vrací mu polibek stejně naléhavě. po chvíli se od něj trochu odtáhne, zadýchaná, zmatená. víš co je hrozné, Tony? že i když teď zmizím, stejně nestihnu utéct... co mám dělat? mám ti zmizet a doufat, že to udrží tvou pozornost, než se vrátím? nebo s tebou ještě chvíli... zůstat, protože si nemůžu být nikdy jistá, jestli spolu nejsme naposled ? ... co mám dělat, Tony?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv bře 25, 2010 12:25 pm

+odtáhne se od ní na délku svých paží, drží jí za ramena a zkoumavě jí hledí do očí+ Před čím chceš utíkat, fato? Přede mnou? Sama před sebou? Nebo před tím zmatkem, který máš v duši? +pokrčí ruce v loktech a rázem se ocitnou blíž u sebe+ Nemohu ti poručit, co máš dělat. Mohu ti akorát poradit, abys poslechla hlas svého srdce. To tě nikdy nezklame a samo ti ukáže tu správnou cestu
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » stř bře 31, 2010 1:00 pm

Nezlob se, ale už budu muset jít. Doufám, že si ten odjezd rozmyslíš. A pokud ne, tak se snad brzy zase uvidíme +políbí ji na čelo na rozloučenou a vykouzlí jí z dlaně černou růži+ Tahle neuvadne +uculí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř bře 31, 2010 1:10 pm

před tím vším, Tony. a ještě i před něčím navíc... povzdychne si. dobrá rada nad zlato... mé srdce není zimmer frei, ale GPS. trochu zoufale se zasměje. ano, snad se brzy uvidíme... ještě jednou určitě, to ti mohu slíbit. fascinovaně si prohlíží růži, její barva ji naprosto dostne, protože v souvislostí s jejími slovy to vypadá jako symbol, znamení. děkuji. měj se nejlíp! dívá se, jak odchází.
potom položí růži na stolek a dobalí. a asi za půl hodiny po jeho odchodu se přemístí do jiných světů, za sluncem, prací a starými přáteli, za starými dobrými časy.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 15, 2010 7:10 pm

chystá se na večeři. sprcha, parfémované tělové mléko, něco s vlasy - něco jednoduchého, decentní líčení. připravit, co na sebe a nezapomenout láhev whisky, sáček chipsů a malou krabičku kandovaného zázvoru v té nejtmavší čokoládě.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 15, 2010 7:16 pm

(to je příprava a vizáž přinejmenším jako do Hiltonu:) Na ta Tonyho smažená vejce je to až škoda:))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv dub 15, 2010 9:29 pm

Tony Dolohov píše:(to je příprava a vizáž přinejmenším jako do Hiltonu:) Na ta Tonyho smažená vejce je to až škoda:))

(to hledal v kuchařce smažená vejce? :lol:
chce udělat dojem a bude se chovat jako v Hiltonu, i kdyby dostala párek v rohlíku. teda jako fata v Hiltonu...
hlavě má to černé prádlo - bude konzerva?
jo, a taky zásoby, kdyby se to nedalo jíst :lol:
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 27, 2010 3:11 pm

otevře skříň a upře do ní zkoumavý pohled. má klasicky ženský pocit, že vůbec nemá co na sebe, ač skříň praská ve švech.

po chvíli vyndá prádlo vánoční - vezme si kupodivu ty větší kalhotky :)
Obrázek

šaty a plášť.
Obrázek

Obrázek

pak popadne taštičku, co na Miracle s mají jako pozornost pro hosty - uvnitř je víno a trochu cukroví. a přemístí se na Orlík.
fatamorgana
NEaktivní

Předchozí

Zpět na Portal Miracles