HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod Sigismunda » sob kvě 01, 2010 12:00 am

Molly: projekt? v nemocnici? to mě výhledově zajímá. já jsem mimo jiné terapeut. poslouchá a pokzvuje. musí se k Mollz naklonit a křičet, abz se slzšelz. Miracles si dala dohrmadz Et, dost jí pomohl Morfeus. já jsem s nimi asi tak... osm let? možná už deset. při cestování se to těžko počítá. ten dům tvoří jeho obyvatelé, proměńuje se a chrání nás. takz ho mám moc ráda. hlavně ale yahradz. ty jsou moje. moje práce a moje láska.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 12:04 am

Sigi: Vážně jsi terapeut? to je skvělé! Občas bysme někoho takového potřebovali. I v tom našem projektu...týká se to přestárlých kouzelníků a je to dost složité na vysvětlování...aspoň v tomhle hluku. +Pak se na ni zasněně usměje.+ Ta zahrada je nádherná. Nevím, jak jsi to udělala, ale docela dobře si dovedu představit, jak sázíš každý stromek a každou kytku....Ale to je počítám nesmysl. Rozumíš květinám? Já jim rozumím do té míry, že vím, jak kterou použít do jakého lektvaru či masti.+ Doleje si vínko a pořádně se napije.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob kvě 01, 2010 12:34 am

Molly: moc vážně ne. tak napůl. devět řemesel, desátá bída. dělám moc věcí najednou.
zahrad je tam víc. ano, trochu jsem se o rostliny zajímla. ale pak jsem přišla na docela jiný způsob udržování a pěstování zahrad a parků. prostě najdeš duši toho celku a tu podporuješ. o hodně věcí se to pak stará samo. ale něco je stále poctivá ruční práce. třeba rytí záhonů - není nad to sáhnout si na hlínu, když člověk přelítně dvakrát za den půl vesmíru. najednou víš, kde skutečně jsi.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 12:38 am

Sigi: +Obdivně na ni hledí.+ No, já mám práci v zahradě moc ráda. Moje rodina má jablečné sady a tam jsem moc ráda pracovala. Všechno to tam vonělo - v každém ročním období. Duše těch sadů tak nějak ve mně zůstala. Rozumím ti.
Techci tě nějak nutit, ale kdyby jsi se chtěla někdy zastavit v nemocnici na kus řeči, třeba by jsi vážně mohla nějak přispět. Víš, nedávno jsme tam měli nějakou uchazečku a vlastně nevím, co s ní Fabien dohodl.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob kvě 01, 2010 12:47 am

Molly: ráda se zastavím, ale vážně zatím nemohu slíbit kdy přesně. a já se nutit nenechám. poslední dobou si mohu dovolit ten luxus, že se prostě nenechám do ničeho tlačit. je to skvělý pocit. a nebylo to jen tak dosáhnout ho.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 12:49 am

Sigi: Tak na to bych potřebovala tajný recept....Je úžasné, že ten váš kancl dává tolik volnosti.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob kvě 01, 2010 12:58 am

Molly: to chceš vážně říct, žes to ještě nepochopila? kancelář je jenom takový... vedlejší produkt, nechci říct úplně zástěrka. ty důležité věci se dějí jinak a jinde. kancl je jenom taková hra - proti nudě a taky podpora k získání prostředků. měla bzs Isamuna víc přinutit, aby ti to vysvětlil a ukázal. nenech ho, a´t tě nechá tápat. stačí ho trochu motivovat a on to vyklopí.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob kvě 01, 2010 9:11 am

Sigi: Principy chápu, ale v praxi je uvést nedokážu. Jsem vázána spoustou povinností hlavně tedy pracovních, při kterých si ten tvůj luxus dovolit nemůžu. Možná je to z povahy práce, ale občas prostě musím dělat něco, do čeho jsem natlačena a nic jiného nezbyde. A možná bude lepší, když mi ty nedostatky, které nechápu vysvětlíš ty, Isamun se teď angažuje jinde...+otočí se od Sigi a radši si znovu zapálí a chvilinku mžourá do sálu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Sigismunda » sob kvě 01, 2010 10:02 am

Molly: ale ne z povahy práce. člověk si musí jenom vybrat. a když si vybere, vzít to jako celek - s výhodami i nevýhodami, které to přináší. cokoli polovičatého se vymstí. nemysli si, můj luxus je tvrdě zaplacen. ale mě to za to stojí.
angažuje jinde? nechápu... na práci nic nemá, to bych věděla, kdyb měl něco pracovního. co se děje? dlouho jsem tu nebyla. ale poslední zprávy byly, že je strašně udělanej do krásné léčitelky... holky z něj měly až srandu, jak moc ho to bere. a připadal mi strašně spokojenej.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » sob kvě 01, 2010 10:07 am

tančí a šklebí se na holky u stolu, že sedí. přivlní se a sebere nějaké reklamní pitíčko, co tam holkám přinesli od baru.a zase se vrhne do tance.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles